Въпрос относно затъмняването на стъклата
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относно затъмняването на стъклата
Колеги търся ама с това си останах, даите някое линкче може и видео, как се затъмняват стъклата? Мерси предварително
за купе

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
за затъмняване с фолио ли говориш ? по добре дай на някой който наистина разбира, защото остават много мехурчета по ъглите, а има хора които наистина си ги бива в това !
Последна промяна Kambe на 28 Фев 2009, 21:46, променена общо 1 път

Значи аз гледах за задното стъкло как ми го правиха...наложиха го отвън,пръскаха го със сапунена вода,изрязаха го по форма там кво правиха,след това го разпънаха вътре,изкараха водата,мехурчетата,мустаците с шпатулката и така ... и от студеното....там където са го снаждали-ФУГИЧКАААААААА...Тези неща се правят лятото колега.Отиди в който и да било сервиз за 45лв. ми облепиха 2-те странички отзад на купето и задното и ми остана за още една кола фолио 

затъмнение
аз гледах досега в интернет, елементарно е но..... които си разбира си разбира така е! http://www.youtube.com/watch?v=Rr5N67Dhq0s вижте това клипче какво мислите? Аз смятам сам да пробвам обаче по това клипче съдя че щесе оправя сам. Ще видим ся хаахахха . Сега друго искам да питам също, ако си затъмня и предните стъкла с по светло фолио КУКИТЕ?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: затъмнение
ryderz написа:Сега друго искам да питам също, ако си затъмня и предните стъкла с по светло фолио КУКИТЕ?
Ще им станеш спонсор

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: затъмнение
прави го като на клипчето и ще стане,не е някаква философия само че като нагряваш внимаваи да не спукаш прозореца.За предните стъкла си има глоба,дори и да е по-светло ама като се стопли и аз ще си ги затъмнявам че е по-красиво с фолио.ryderz написа:аз гледах досега в интернет, елементарно е но..... които си разбира си разбира така е! http://www.youtube.com/watch?v=Rr5N67Dhq0s вижте това клипче какво мислите? Аз смятам сам да пробвам обаче по това клипче съдя че щесе оправя сам. Ще видим ся хаахахха . Сега друго искам да питам също, ако си затъмня и предните стъкла с по светло фолио КУКИТЕ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
.
Не се заблуждавай от клипчето.Едно е да гледаш пренатупано видео минута и половина,друго е ти да се хванеш да го правиш.И моя съвет е-дай го на човек който наистина разбира,ако не искаш да стане на мехурчета 

относно темата
незнам какво толкова ти пречи темата и какво толкова лошо братле? Все пак караме хулигани и се отнася за е36 не за 325 тдс или нещо друго така че данети пука.....
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Нее не си прав -" хулиганите" са бъдещето . Тва да не е ТДС . А със затъмнени стъкла стават 300+ коня . И за тях няма кат .
П.П. Е за такива теми става дума в "другата " тема .
П.П. Е за такива теми става дума в "другата " тема .
- AlpinaPower
- Потребител
-
Къде поставят качествено фолио?
Чух за автокъща Кончето-някои има ли впечатления. Мислех при някакъв, дето поставя Лумар-уж гаранции, уж невроятно качество, ама като видях как е усрал колата на един колега направо ми се дорева. Та някой да сподели
Чух за автокъща Кончето-някои има ли впечатления. Мислех при някакъв, дето поставя Лумар-уж гаранции, уж невроятно качество, ама като видях как е усрал колата на един колега направо ми се дорева. Та някой да сподели

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2