На колко хиляди километра са колите ви?
Модератор: Общи модератори
На колко хиляди километра са колите ви?
Понеже темата ми в подфорума Е46 беше заключена, а този въпрос наистина ме интересува, реших да я пусна тук. Търсачката също не ми помогна особено.
Проблемът ми е, че си търся Е46 320D 150 к.с. от няколко месеца и разсъждавам върху въпроса на колко километра би трябвало да е колата. Някак си съм си поставил граница от 170 хиляди и не ми се иска да е отгоре. Мислех да пусна тема от рода на "На колко хил. км. е добре да се вземе 320D", но всички знаем колко относително е това. Всичко зависи от стила на каране на предишния собственик, подръжката и ред други фактори. Затова реших да направя проучване на общественото мнение. Интересуват ме примерно въпроси като: на колко купихте колата си (приемаме, че километрите са били реални
), на колко хиляди км и какви по-сериозни проблеми ви се появиха и мислите ли, че тези проблеми се дължат именно на навъртяните километри?
Участие в дискусията може да вземат естествено всички колеги, а не само тези с 320D 150 к.с.
Благодаря предварително на всички изказали мнение.
Проблемът ми е, че си търся Е46 320D 150 к.с. от няколко месеца и разсъждавам върху въпроса на колко километра би трябвало да е колата. Някак си съм си поставил граница от 170 хиляди и не ми се иска да е отгоре. Мислех да пусна тема от рода на "На колко хил. км. е добре да се вземе 320D", но всички знаем колко относително е това. Всичко зависи от стила на каране на предишния собственик, подръжката и ред други фактори. Затова реших да направя проучване на общественото мнение. Интересуват ме примерно въпроси като: на колко купихте колата си (приемаме, че километрите са били реални

Участие в дискусията може да вземат естествено всички колеги, а не само тези с 320D 150 к.с.

Благодаря предварително на всички изказали мнение.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Re: На колко хиляди километра са колите ви?
dim_off написа: Мислех да пусна тема от рода на "На колко хил. км. е добре да се вземе 320D", но всички знаем колко относително е това. Всичко зависи от стила на каране на предишния собственик, подръжката и ред други фактори
Участие в дискусията може да вземат естествено всички колеги, а не само тези с 320D 150 к.с.![]()
![]()
А като четеш именно подфорума на Е46 не ти ли идва изобщо да не си взимаш 320Д, то 2/3 от темите там са за това

По темата - моята (първа рег. есента на 2000) беше на 117 000 като си я купих от Германия миналата пролет....Втори собственик съм, откакто я взех съм сменил дебитомера и поради невероятната "компетентност " на Камор Ауто и един възд. клапан...е и акумулатора, ама то не се брои...
F**k them all!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
GSI16v - 320 xxx km
318is e36 - 153 xxx km
Vektra 98 - 270 xxx km
Compact - 250 xxx km
Километрите са последното нещо в една кола. Тя може и на 100 хил км да е и да и е спукан гъза от каране ! Може и на 300 хил и да е като чисто нова !
318is e36 - 153 xxx km
Vektra 98 - 270 xxx km
Compact - 250 xxx km
Километрите са последното нещо в една кола. Тя може и на 100 хил км да е и да и е спукан гъза от каране ! Може и на 300 хил и да е като чисто нова !

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
dim_off написа:LuBo1 написа:Километрите са последното нещо в една кола. Тя може и на 100 хил км да е и да и е спукан гъза от каране ! Може и на 300 хил и да е като чисто нова !
![]()
![]()
Точно на това мнение съм и аз .... изооооообщо не ме интересува БМВ и мотоциклет на колко километра и коя година са ... гледам как е гледана и обслужвана....
TUZara` написа:dim_off написа:LuBo1 написа:Километрите са последното нещо в една кола. Тя може и на 100 хил км да е и да и е спукан гъза от каране ! Може и на 300 хил и да е като чисто нова !
![]()
![]()
Точно на това мнение съм и аз .... изооооообщо не ме интересува БМВ и мотоциклет на колко километра и коя година са ... гледам как е гледана и обслужвана....
Съгласен съм на 100% , а по темата, моята е 2002 г. 1-н собственик, взех я на 180 хил. нямам забележки по двигател или ходова част, като нова е. Колата е обслужвана само в сервиз на БМВ и явно има резултат.
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
227 000км (дръжки!)- e36 320i
преди мен юнашки я е карала една кака, но според мен не е лошо... свикнала си е

преди мен юнашки я е карала една кака, но според мен не е лошо... свикнала си е