Как се справяте със затъпяването?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Как се справяте със затъпяването?

Мнение от Babuna » 23 Ное 2004, 23:16

Вероятно ви се е случвало да се усетите, че затъпявате: започвате да се кефите на неща, които преди сте смятали за просташки, говорите повече глупости и други такива... чувствате, че мозъкът атрофира и затлъстявате душевно. Как преодолявате проблема?

Аз преди около 7-8 месеца бях в подем (или поне така си мисля)- много се информирах, постоянно четях икономически, политически анализи, публицистика, литература, общувах с ерудирани хора, занимавах се и с още 1-2-3 неща. Сега ми се струва, че затъпявам... та какво да правя? Примерно - опитвам се да си уплътня времето с полезни неща (ма май бъркам приоритетите), започнах отново да си купувам списание "Тема" (много е добро) и друга литература, ще възобновя посещенията във фитнеса и ще се старая да придобивам целенасочени умения и знания. Не усещам подобрението все още.

Какво правите вие в случай като моя?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Ное 2004, 0:55

Ами аз лично имам силна воля :) И просто си казвам нещо и го правя :) А за да имам силна воля си я тренирам: примерно няма да пия еди колко си и не пия, няма еди какво си да не влизам в подробности и така :) След като знаеш, че бъркаш и още повече знаеш къде бъркаш не си толкова тежък случай, обаче да му мислят онези които не знаят, ч ебъркат и че затъпяват :) Тяхното е много по-трудно :mhihi: :mhihi:

Поставил си си цели, стреми се към тях, но не ги преследвай :), защото и приятелите са фактор и то доста важен :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Ное 2004, 2:50

Аз когато затъпявам нещо....затъпявам още повече пред компа като чета разни форуми имена няма да споменавам и чета на малки рацери колко им върви "москалото" или БМХ-а на 100 м и се успокоявам че има по-зле от мене :lol: :mhihi: иначе зареждам колата и отивам на разходка,било то в СтЗ,София,Сливен където ме кефи

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Ное 2004, 9:55

grnka написа:Аз когато затъпявам нещо....затъпявам още повече пред компа като чета разни форуми имена няма да споменавам и чета на малки рацери колко им върви "москалото" или БМХ-а на 100 м и се успокоявам че има по-зле от мене :lol: :mhihi: иначе зареждам колата и отивам на разходка,било то в СтЗ,София,Сливен където ме кефи

Твоя метод много скъп бе :) :mhihi: , но ако върши работа :yes:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Ное 2004, 12:16

Ми аз живея тука в апартамент само с студенти. Пънло алкохолизиране, и подобни. Затъпявам и още как. Но точно в момента не се опитвам да правя нищо по въпроас, защото аз за това съм дошъл. Като се върна в Австралиа ще имам много време да чета книги и да се информирам. Ако нещо не стане по план, ще се върна да прочета този пости за идеи.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 24 Ное 2004, 17:55

Аз като се усетя крайно затъпял, сядам пред телевизора, пускам Нова Телевизия, гледам малко Биг Брадър и веднага се усещам супер интелигентен!!!
Пробвайте и вие!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 24 Ное 2004, 20:19

ми аз съм си тъп по принцип и понеже знам че нищо не мога да направя чета някакъв форум за некви коли(май БМВ им викат) и така по умнявам :confused: :confused: :help:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 25 Ное 2004, 10:15

Прави сте, затъпяването е просто вид скука - скучаеш ли, започваш лека полека да губиш мисловен тренинг... Това със списание Тема е интересно, трябва да го потърся тия дни, пълна противоположност е на Егосит и Плейбой... Знаете ли, забелязал съм че ЧЕТА Плейбоя (ако ми попадне някъде, не си го купувам споко :D ), т.е. чета статиите, но не обръщам грам внимание на снимките, не че съм обърнал резбата, но всички картинки вътре някак си - не ме кефят и това е - а статиите са им малко префърцунени, но тук таме чета интересни работи... Отивам до реп-а за Тема. 2-3 месеца усещам същото затъпяване, като Екстерминатора, какво направих - скъсах с гаджето, търся си кола която да вдига 240, и тръгнах пак на фитнес. Фитнеса обаче за мен лично също води до затъпяване, някак си не чувствам особено голям прилив на мозъчна енегрия там, нито пък релакс, може би тренирам с цел, различна от релакса, ... ще ми дам една препоръка- САУНА! Опитайте го, единственото нещо което ме пази от тотално затъпяване в момента е сауната! Айде стига че се отплеснах, а и ще затворят РЕП-а за обедна почивка ... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 25 Ное 2004, 12:42

знаете ли колко затапява бг-нацията..шото сме некфи супер марзеливи:)а знаете ли колко тапи и затапяли хора имам мноо пари..то си е вапрос на избор...човек си избира дали ще постигне нещо или ще тапее...ас преди 2 години се усазнах че сам мноо затапял,еми то живота в бг е супер тапня;)...реших да се стегна малко...прочетах доста книги и продалжавам..мисля че вече сам на по високониво и ще продалжавам да се развивам експонециално :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 25 Ное 2004, 12:47

tokarew написа:знаете ли колко затапява бг-нацията..шото сме некфи супер марзеливи:)а знаете ли колко тапи и затапяли хора имам мноо пари..то си е вапрос на избор...човек си избира дали ще постигне нещо или ще тапее...ас преди 2 години се усазнах че сам мноо затапял,еми то живота в бг е супер тапня;)...реших да се стегна малко...прочетах доста книги и продалжавам..мисля че вече сам на по високониво и ще продалжавам да се развивам експонециално :mhihi: :mhihi:

Къде ги четеш тия книги? Да не са на латиница?
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 25 Ное 2004, 13:36

tsvet40 написа:
tokarew написа:знаете ли колко затапява бг-нацията..шото сме некфи супер марзеливи:)а знаете ли колко тапи и затапяли хора имам мноо пари..то си е вапрос на избор...човек си избира дали ще постигне нещо или ще тапее...ас преди 2 години се усазнах че сам мноо затапял,еми то живота в бг е супер тапня;)...реших да се стегна малко...прочетах доста книги и продалжавам..мисля че вече сам на по високониво и ще продалжавам да се развивам експонециално :mhihi: :mhihi:

Къде ги четеш тия книги? Да не са на латиница?
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз се замислям, понеже нещо не върви поумняването, дали да не взема да изкарам много пари :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към Извън Темата