кражба мулти-волан + цд - софия кв. левски в
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- peter_mark
- Потребител
-
кражба мулти-волан + цд - софия кв. левски в

Последна промяна peter_mark на 03 Мар 2009, 20:02, променена общо 1 път
Бате с такава красавица,се радвай,че не са ти откраднали цялата кола...Че както са имали време да влезнат в колата и спокойно да свалят волан и касетофон,така са имали време спокойно да я запалят и да отнесат пушиклата..Много красиво Е46...но явно зле пазено....Каското не пази колата....не я пазят дори паркингите..Пази я гараж или двор....
- peter_mark
- Потребител
-
незнам какво да ти кажа прав си но живея в блок ... нали имаше нещо 4е може сам да съм ги свалил и да не ми плат ?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Имали следи от взлом и протокол от куките,би трябвало да си изплатят щетите.Още повече,че каското е валутно и там се циганят по-малко
п.п.Много хубаво купе

п.п.Много хубаво купе

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
малко офф :
По незнайни за мен причини, имам чувството, че апашчетата четат форума
Колата ти е пусната в Продава се, нали?!

По незнайни за мен причини, имам чувството, че апашчетата четат форума

Колата ти е пусната в Продава се, нали?!

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- peter_mark
- Потребител
-
да ... дано се ударат челно волана да му влезне в грабнака а касетофона в главата да умрат п..... ще умрат бавно и мачително
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе какво става бе?
В съседния вход са обрали 4 апартамента, една приятелка се срещнала лице в лице с крадеца, който влязал през врата
обират коли на поразия, вчера собственика на едно заведение се разприказвахме и вика, че го обрали оная вечер лаптоп за 2500, телефони, дрехи, плазми 

В съседния вход са обрали 4 апартамента, една приятелка се срещнала лице в лице с крадеца, който влязал през врата

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Внимавай, че на някой от форума, не се сещам кой, след като му взеха мулти волада и навигацията, след малко време взеха и цялата кола. Става дума за х5 и за тема, пусната в последния месец...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
на една мацкаMamouk написа:Внимавай, че на някой от форума, не се сещам кой, след като му взеха мулти волада и навигацията, след малко време взеха и цялата кола. Става дума за х5 и за тема, пусната в последния месец...

На мен ми се случи същото.Направо се сетих какво беше чувството като влезнах и нямаше волан и екран,а отзад чейнджара и навигацията.Аз намерих връзки в бул инс и пак не ми помогнаха,защото била счупена само клучалката.А да не ти казвам,че клучалката дава проблем и се порачва от нова от германия.А след като си купих нови ми откраднаха цялата кола,както съм писала в друга тема и това стана скоро.
На мен ми се случи същото.Направо се сетих какво беше чувството като влезнах и нямаше волан и екран,а отзад чейнджара и навигацията.Аз намерих връзки в бул инс и пак не ми помогнаха,защото била счупена само клучалката.А да не ти казвам,че клучалката дава проблем и се порачва от нова от германия.А след като си купих нови ми откраднаха цялата кола,както съм писала в друга тема и това стана скоро.
- peter_mark
- Потребител
-

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3