Какво е кафето във ОМВ - Вива?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Какво е кафето във ОМВ - Вива?
Някой знае ли каква марка кафе използват Вива? Там ми е едно от най любимите на вкус и аромат кафета, ама така и не знам каква марка е.
А съм пробвал кажи речи всички марки кафе на пазара - всички видове лаваци, или, давидоф, чибо (много смотано кафе според мен) и т.н. но все не мога да намеря подобно на вкус кафе.
Единствено Давидоф се доближава и то на 30% да речем. Търсих из гоогле, ама единственото инфо което намерих е че е смес от кафета, и е 100% арабика.
Ако някой е бачкал на ОМВ, може би ще знае
А съм пробвал кажи речи всички марки кафе на пазара - всички видове лаваци, или, давидоф, чибо (много смотано кафе според мен) и т.н. но все не мога да намеря подобно на вкус кафе.
Единствено Давидоф се доближава и то на 30% да речем. Търсих из гоогле, ама единственото инфо което намерих е че е смес от кафета, и е 100% арабика.
Ако някой е бачкал на ОМВ, може би ще знае
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
сегафредо е ,взимат го на зърна в опаковки от по 1 кило и там си го мелят .. за доброто кафе и машината е важна ,тяхната е професионална
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Не бях обръщал внимание, но винаги съм мислел, че е Illy , защото наистина е мн. хубаво кафето на ОМВ 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ако беше илли цената щеше да е Х2,а и на илли кафето си е едни бидончета на които пише с голями букви илли които се слагат на кафемелачката и се виждат отдалече
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
6 мнения
• Страница 1 от 1