За колегите от Люлин
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
За колегите от Люлин
Темата разбира се се отнася за всички колеги, но най-вече за люлинските.... Днес в Люлинския вестник прочетох, че за По-Малко от месец са задигнати над 29 автомобила
.. Като най-вече това се случва в Люлин 1 и Люлин 5... Забравете да спите през ноща .. на прозореца и да не си отдляте очите от колата 

- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
hemicharger написа::shock: как така Люлински вестник? Верно ли има такова нещо?
Ми не знаеш ли че Люлин сме си град

- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
Ето статията!
Кражбите на автомобили в Люлин продължават
Вероятния извършител е от 5-ти микрорайон
За отправка
Въпреки, че полицията води активна кампания срещу кражбите на автомобили и съветите, които публикувахме в предишните броеве на вестника, кражбите на коли от ключ се увеличават. Люлинчани са видели извършителят.
Броят на откраднатите автомобили „от ключ” в квартала се увеличава въпреки предупрежденията, които отправя полицията. Това е така наречената кражба на автомобил със запален двигател. Жители на „Люлин”, които са забелязали предполагаемия извършител, алармираха нашата редакция. Според тяхното описание, той е мургав и живее най-вероятно в 5-ти микрорайон. Тактиката, по която действа е, да издебне когато някой човек слиза от колата, за да си купи нещо набързо. Когато собственикът се разсее, крадецът на пръв поглед спокойно, но много бързо се качва в колата и опрашва. В голяма част от случайте на противозаконни отнемания на автомобили, те не могат да бъдат открити, защото бързо се препродават или разфасоват. При част от набезите на коли, полицията разкрива извършителите, но много често се случва извършителите да искат подкуп. Ето три много важни съвета, които ще ви помогнат, за да предотвратите подобно престъпление.
Първо – въпреки студа и това, че бързате, никога не слизайте от колата си, ако е със запален двигател или с ключовете на волана. В противен случай застрахователите не могат да ви покрият щетите!
Второ – веднага уведомете полицията, ако все пак това се случи. И много важно,
Трето – не плащайте откуп, ако ви поискат такъв. Това е голяма инвестиция от ваша страна в организираната престъпност. По добре да се лишите от едно возило или да почакате, докато полицията си свърши работата. Ако ви бъде поискан откуп, незабавно осведомете полицията за това.
Кражбите на автомобили в Люлин продължават
Вероятния извършител е от 5-ти микрорайон
За отправка
Въпреки, че полицията води активна кампания срещу кражбите на автомобили и съветите, които публикувахме в предишните броеве на вестника, кражбите на коли от ключ се увеличават. Люлинчани са видели извършителят.
Броят на откраднатите автомобили „от ключ” в квартала се увеличава въпреки предупрежденията, които отправя полицията. Това е така наречената кражба на автомобил със запален двигател. Жители на „Люлин”, които са забелязали предполагаемия извършител, алармираха нашата редакция. Според тяхното описание, той е мургав и живее най-вероятно в 5-ти микрорайон. Тактиката, по която действа е, да издебне когато някой човек слиза от колата, за да си купи нещо набързо. Когато собственикът се разсее, крадецът на пръв поглед спокойно, но много бързо се качва в колата и опрашва. В голяма част от случайте на противозаконни отнемания на автомобили, те не могат да бъдат открити, защото бързо се препродават или разфасоват. При част от набезите на коли, полицията разкрива извършителите, но много често се случва извършителите да искат подкуп. Ето три много важни съвета, които ще ви помогнат, за да предотвратите подобно престъпление.
Първо – въпреки студа и това, че бързате, никога не слизайте от колата си, ако е със запален двигател или с ключовете на волана. В противен случай застрахователите не могат да ви покрият щетите!
Второ – веднага уведомете полицията, ако все пак това се случи. И много важно,
Трето – не плащайте откуп, ако ви поискат такъв. Това е голяма инвестиция от ваша страна в организираната престъпност. По добре да се лишите от едно возило или да почакате, докато полицията си свърши работата. Ако ви бъде поискан откуп, незабавно осведомете полицията за това.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Mecho написа:hemicharger написа::shock: как така Люлински вестник? Верно ли има такова нещо?
Ми не знаеш ли че Люлин сме си градимаме си весник....да ти кажа колега 1 ви и 5-ти живеят половината отрепки и бандити в люлин а и ако някой краде колите не са от люлин нали знаеш че тук си имат правила да не се краде от собствения квартал
Знам колега имам познати от Люлин които НИКОГА не биха искали да се преместят дугаде, независимо че могат да си позволят къщи в подножието на Витоша, ама не знаех че се издава вестник.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Аз се чудим защо миналата вечер ме гониха полицайте....
Изпратих жена ми и се прибирам към нас... ама си карам с 30км/ч след малко някви сирени от зад светкат свиркат... викам си лелее какво направих... а на миналия светофар не дадох мигач ... викам си заради един мигач толко да са ядосани
Пускам им аварийни че ще спра след малко нали.. ии след 20 метра спирам .... Действието се развива към 3-4 през ноща ии идва чичко полицай документите ... на твое име ли е колата ?!?!? и аз еми да то там си пише
Даде ми половината документи и вика само да те запишем ... но след като същата вечер ме спираха още 2-пъти преди тези полицаи
Му обясних че са ме проверили и записали.. та 2-пъти вече
пита ме къде .... казах му там и там и той ми даде документите и си тръгнаха... 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
Garribaldi написа:Аз се чудим защо миналата вечер ме гониха полицайте....Изпратих жена ми и се прибирам към нас... ама си карам с 30км/ч след малко някви сирени от зад светкат свиркат... викам си лелее какво направих... а на миналия светофар не дадох мигач ... викам си заради един мигач толко да са ядосани
![]()
![]()
![]()
Пускам им аварийни че ще спра след малко нали.. ии след 20 метра спирам .... Действието се развива към 3-4 през ноща ии идва чичко полицай документите ... на твое име ли е колата ?!?!? и аз еми да то там си пише
Даде ми половината документи и вика само да те запишем ... но след като същата вечер ме спираха още 2-пъти преди тези полицаи
Му обясних че са ме проверили и записали.. та 2-пъти вече
пита ме къде .... казах му там и там и той ми даде документите и си тръгнаха...
Има много проверки заради крадените коли и прочия който стават по Люлин

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Да имаше такъв вестник, но за жалост вече няма да има- криза.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Един приятел отглежда змии,мога да ти намеря една черна мамба,пускаш я вечер в колата и спиш спокойно.Тая змия е една от най-опасните,за 30 секунди се разлагаш,отровата е токсична и никой не може да те спаси.Acceleration написа:ще спя на отворен прозорец без значение колко е студено мамицата им мръсна.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
evans написа:Един приятел отглежда змии,мога да ти намеря една черна мамба,пускаш я вечер в колата и спиш спокойно.Тая змия е една от най-опасните,за 30 секунди се разлагаш,отровата е токсична и никой не може да те спаси.Acceleration написа:ще спя на отворен прозорец без значение колко е студено мамицата им мръсна.
а като влезе по дупките я на парно, я под седалки какво правим????

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:evans написа:Един приятел отглежда змии,мога да ти намеря една черна мамба,пускаш я вечер в колата и спиш спокойно.Тая змия е една от най-опасните,за 30 секунди се разлагаш,отровата е токсична и никой не може да те спаси.Acceleration написа:ще спя на отворен прозорец без значение колко е студено мамицата им мръсна.
а като влезе по дупките я на парно, я под седалки какво правим????
Е то не може хем да искаш да не ти откраднат колата, хем и всичко да си е наред

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
evans написа:Един приятел отглежда змии,мога да ти намеря една черна мамба,пускаш я вечер в колата и спиш спокойно.Тая змия е една от най-опасните,за 30 секунди се разлагаш,отровата е токсична и никой не може да те спаси.Acceleration написа:ще спя на отворен прозорец без значение колко е студено мамицата им мръсна.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2