17-годишен келеш без книжка карал със 150

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

17-годишен келеш без книжка карал със 150

Мнение от Fr33Styl3r » 06 Мар 2009, 14:29

http://www.dnes.bg/article.php?id=67021
Целта на темета е да се види че не кубиците и конете на една кола имат общо дали по пътя ще е месомелачка съгласно новия закон...! А всичко зависи само от задкормилното устройство...

Аватар

Мнение от TUZara` » 06 Мар 2009, 14:34

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: 17-годишен келеш без книжка карал със 150

Мнение от Benedetto » 06 Мар 2009, 14:39

Контрол, колега. :confused: За съжаление здравия контрол му е майката. 17 годишния едва ли шофира от вчера и едва ли за първи път с такава скорост. Ама такива ми ти работи, милиционерите ще си пият кафетата за 50-60 лева... и те така :(
..

И във връзка с другата тема, и аз се зачудих дали е на някой от форума това BMW.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Мар 2009, 14:45

Нали се сещате, че сега всички пострадали ще го съдят, отделно застрахователите няма да изплатят щети (демек само тоя който има каско ще вземе пари)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Мар 2009, 14:46

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=127371 цък на видео материал

Но комент, пак добре се е разминал, дано някои си извадят поуки!
Последна промяна Сондьора на 06 Мар 2009, 14:49, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Мар 2009, 14:47

Пристигналият на място екип на “Пътна полиция” установил, че фиатът е управляван от 17-годишен ученик, който е и неправоспособен шофьор. Колата била собственост на 20-годишна жена, която живее в кв. “Дружба”. По данни до момента, в автомобила пътували още двама съученика на “шофьора”, които избягали.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Мар 2009, 14:54

Ако не сте разбрали кубически сантиметри е единица за мощност :mhihi: Как е възможно хора, които са напълно некомпетентни да гласуват закони за движение по пътищата?!
А по темата-поредната хлапашка дивотия, по- толерантно се изказвайте, като гледам другата му кола ще е BMW. :driving:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Мар 2009, 15:02

saleen написа:Ако не сте разбрали кубически сантиметри е единица за мощност :mhihi: Как е възможно хора, които са напълно некомпетентни да гласуват закони за движение по пътищата?!
А по темата-поредната хлапашка дивотия, по- толерантно се изказвайте, като гледам другата му кола ще е BMW. :driving:

Закона е отхвърлен...!!!! Тоя пич, надали ше повтори тва рали.!!!

Аватар

Мнение от TUZara` » 06 Мар 2009, 15:08

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 06 Мар 2009, 15:22

Така става когато малко наркоманче, което по цял ден се друса и играе на NFS реши да се прави на страшно гъзарче!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 06 Мар 2009, 15:30

диво лапе и със тоя фиат тръгнал да праи 150 :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 06 Мар 2009, 15:56

Ама лошото е, че не е това леке виновно, а родителите му.
Някой въобще задава ли си въпроса какво са правили тези келеши в 8.30 на това място, от къде са се прибирали в делничен ден, в който се предполага, че трябва да ходят на училище?

Всеки от нас можеше да бъде в колите движещи се срещу него. Всеки!

Хлапашка дивотия...не знам...нашите хлапашки дивотии не завършваха със седем човека в болницата - в най лошия случай се случваше някой от нас да я да изкълчи я крак, я да си ожули ръката, я да си изкара шамарите от някой съвестен човек, на който му е прекипяло от това да му вдигаме шум под прозореца...

Това по седалката е кръв. Човешка кръв. Не е шегата с мастилото по блузката на съученичката. Не е лошо всеки да се замисли за човека, който е седял на тази седалка, преди да се усмихне и да подмине това като поредната детска дивотия.
Изображение

Въобще забелязахте ли колко нагло каза "Ми виновен съм, няма друго какво да кажа"...щото лайното е свикнало с това да приключва всяка негова хлапашка дивотия и мама да му прости и да го цунка по челото...умното дете на мама...а баща му да се скрие зад монитора на лаптопа и да постне под поредната новина в dnes.bg следващата си попържня срещу кмета, премиера, Доган и Господ като цяло...

Лошото е, че още утре този ще е героят за един ден на "Дружба".
Лошото е, че това е ценностната система на всички лайна около него.
Лошото е, че утре ще забравим и ще започнем да си чешем езиците с поредното дребнотемие.

Причината според него - било мокро и колата му поднесла?! Кой му е виновен - Бат Бойко, че не е изсушил пътя ли?

Ей тоя същия и приятелчетата му след по-малко от една година ще станат пълнолетни. Ще вземат книжки и ще почнат да пуска теми защо не можело да карат коли с по-мощен двигател.

Просто нямам думи до къде стига човешката наглост и безотговорност...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 06 Мар 2009, 16:18

speedfreak__ написа:диво лапе и със тоя фиат тръгнал да праи 150 :mhihi:

Това май е Bravo HGT и за съжаление въпросните 150км/ч. ги прави доста бързо. :help:

Иначе и аз съм на мнение, че главна вина за това носят родителите, ама каква полза. :roll:
Вижте поста на someone, много хубаво и правилно го е написал. :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Мар 2009, 16:26

По повод днешната катастрофа - Току що разбрах че е разпоредена акция за пияни шофиори и такива без ш. книжки. Ще има жестоки проверки довечера и утре вечер! ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПРАВИТЕ!
Не ме питайте откъде имам тази информация
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 06 Мар 2009, 16:54

Аз се питам как някой от невинните жертви не го е смазал от бой. Недай си Боже, ако ми се беше случило на мен, това копеле щях да го ритам в главата докато мърда!! :evil:

На такива копелдаци не трябва да им се дава книжка НИКОГА, след такова провинение! Като гледах за случката побеснях. Горките хорица дето са пострадали :confused:

Инвалид да беше останал мръсния копелдак :idea: :evil: и още много клетви ми се изричат, ма няя ги пиша, че става грозно

Следваща

Назад към Извън Темата