17-годишен келеш без книжка карал със 150
Модератор: Общи модератори
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
17-годишен келеш без книжка карал със 150
http://www.dnes.bg/article.php?id=67021
Целта на темета е да се види че не кубиците и конете на една кола имат общо дали по пътя ще е месомелачка съгласно новия закон...! А всичко зависи само от задкормилното устройство...
Целта на темета е да се види че не кубиците и конете на една кола имат общо дали по пътя ще е месомелачка съгласно новия закон...! А всичко зависи само от задкормилното устройство...
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: 17-годишен келеш без книжка карал със 150
Контрол, колега.
За съжаление здравия контрол му е майката. 17 годишния едва ли шофира от вчера и едва ли за първи път с такава скорост. Ама такива ми ти работи, милиционерите ще си пият кафетата за 50-60 лева... и те така
..
И във връзка с другата тема, и аз се зачудих дали е на някой от форума това BMW.

..
И във връзка с другата тема, и аз се зачудих дали е на някой от форума това BMW.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Нали се сещате, че сега всички пострадали ще го съдят, отделно застрахователите няма да изплатят щети (демек само тоя който има каско ще вземе пари)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=127371 цък на видео материал
Но комент, пак добре се е разминал, дано някои си извадят поуки!
Но комент, пак добре се е разминал, дано някои си извадят поуки!
Последна промяна Сондьора на 06 Мар 2009, 14:49, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Пристигналият на място екип на “Пътна полиция” установил, че фиатът е управляван от 17-годишен ученик, който е и неправоспособен шофьор. Колата била собственост на 20-годишна жена, която живее в кв. “Дружба”. По данни до момента, в автомобила пътували още двама съученика на “шофьора”, които избягали.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ако не сте разбрали кубически сантиметри е единица за мощност
Как е възможно хора, които са напълно некомпетентни да гласуват закони за движение по пътищата?!
А по темата-поредната хлапашка дивотия, по- толерантно се изказвайте, като гледам другата му кола ще е BMW.

А по темата-поредната хлапашка дивотия, по- толерантно се изказвайте, като гледам другата му кола ще е BMW.

Никой не мое ма връне на селу!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
saleen написа:Ако не сте разбрали кубически сантиметри е единица за мощностКак е възможно хора, които са напълно некомпетентни да гласуват закони за движение по пътищата?!
Закона е отхвърлен...!!!! Тоя пич, надали ше повтори тва рали.!!!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Така става когато малко наркоманче, което по цял ден се друса и играе на NFS реши да се прави на страшно гъзарче!!

- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ама лошото е, че не е това леке виновно, а родителите му.
Някой въобще задава ли си въпроса какво са правили тези келеши в 8.30 на това място, от къде са се прибирали в делничен ден, в който се предполага, че трябва да ходят на училище?
Всеки от нас можеше да бъде в колите движещи се срещу него. Всеки!
Хлапашка дивотия...не знам...нашите хлапашки дивотии не завършваха със седем човека в болницата - в най лошия случай се случваше някой от нас да я да изкълчи я крак, я да си ожули ръката, я да си изкара шамарите от някой съвестен човек, на който му е прекипяло от това да му вдигаме шум под прозореца...
Това по седалката е кръв. Човешка кръв. Не е шегата с мастилото по блузката на съученичката. Не е лошо всеки да се замисли за човека, който е седял на тази седалка, преди да се усмихне и да подмине това като поредната детска дивотия.
Въобще забелязахте ли колко нагло каза "Ми виновен съм, няма друго какво да кажа"...щото лайното е свикнало с това да приключва всяка негова хлапашка дивотия и мама да му прости и да го цунка по челото...умното дете на мама...а баща му да се скрие зад монитора на лаптопа и да постне под поредната новина в dnes.bg следващата си попържня срещу кмета, премиера, Доган и Господ като цяло...
Лошото е, че още утре този ще е героят за един ден на "Дружба".
Лошото е, че това е ценностната система на всички лайна около него.
Лошото е, че утре ще забравим и ще започнем да си чешем езиците с поредното дребнотемие.
Причината според него - било мокро и колата му поднесла?! Кой му е виновен - Бат Бойко, че не е изсушил пътя ли?
Ей тоя същия и приятелчетата му след по-малко от една година ще станат пълнолетни. Ще вземат книжки и ще почнат да пуска теми защо не можело да карат коли с по-мощен двигател.
Просто нямам думи до къде стига човешката наглост и безотговорност...
Някой въобще задава ли си въпроса какво са правили тези келеши в 8.30 на това място, от къде са се прибирали в делничен ден, в който се предполага, че трябва да ходят на училище?
Всеки от нас можеше да бъде в колите движещи се срещу него. Всеки!
Хлапашка дивотия...не знам...нашите хлапашки дивотии не завършваха със седем човека в болницата - в най лошия случай се случваше някой от нас да я да изкълчи я крак, я да си ожули ръката, я да си изкара шамарите от някой съвестен човек, на който му е прекипяло от това да му вдигаме шум под прозореца...
Това по седалката е кръв. Човешка кръв. Не е шегата с мастилото по блузката на съученичката. Не е лошо всеки да се замисли за човека, който е седял на тази седалка, преди да се усмихне и да подмине това като поредната детска дивотия.
Въобще забелязахте ли колко нагло каза "Ми виновен съм, няма друго какво да кажа"...щото лайното е свикнало с това да приключва всяка негова хлапашка дивотия и мама да му прости и да го цунка по челото...умното дете на мама...а баща му да се скрие зад монитора на лаптопа и да постне под поредната новина в dnes.bg следващата си попържня срещу кмета, премиера, Доган и Господ като цяло...
Лошото е, че още утре този ще е героят за един ден на "Дружба".
Лошото е, че това е ценностната система на всички лайна около него.
Лошото е, че утре ще забравим и ще започнем да си чешем езиците с поредното дребнотемие.
Причината според него - било мокро и колата му поднесла?! Кой му е виновен - Бат Бойко, че не е изсушил пътя ли?
Ей тоя същия и приятелчетата му след по-малко от една година ще станат пълнолетни. Ще вземат книжки и ще почнат да пуска теми защо не можело да карат коли с по-мощен двигател.
Просто нямам думи до къде стига човешката наглост и безотговорност...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
По повод днешната катастрофа - Току що разбрах че е разпоредена акция за пияни шофиори и такива без ш. книжки. Ще има жестоки проверки довечера и утре вечер! ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПРАВИТЕ!
Не ме питайте откъде имам тази информация
Не ме питайте откъде имам тази информация
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Аз се питам как някой от невинните жертви не го е смазал от бой. Недай си Боже, ако ми се беше случило на мен, това копеле щях да го ритам в главата докато мърда!!
На такива копелдаци не трябва да им се дава книжка НИКОГА, след такова провинение! Като гледах за случката побеснях. Горките хорица дето са пострадали
Инвалид да беше останал мръсния копелдак
и още много клетви ми се изричат, ма няя ги пиша, че става грозно

На такива копелдаци не трябва да им се дава книжка НИКОГА, след такова провинение! Като гледах за случката побеснях. Горките хорица дето са пострадали

Инвалид да беше останал мръсния копелдак