Дом за сираци във Варна - благотворителност

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

UFO Pilot
Аватар

Дом за сираци във Варна - благотворителност

Мнение от Azrail » 07 Мар 2009, 0:59

тони6600 написа:От колегите от Хюндай Купе Форум http://hyundai-coupe.com/forum/index.ph ... 440.0.html

caesar :
"Колегите от Мазда, Хонда и другите азиатски марки, започнаха една ....бих казал благотворителна кампания. Събираме парички за един дом за сираци тук във Варна. Утре (26.01) ще ходим с 2 колеги да видим от какво имат нужда децата. От Хонда форума събират по 5лв от всеки желаещ, някой и по повече. В общи линии не е важна сумата... По последна уговорка в края на седмицата ще съберем парите от различните клубове. Всеки желаещ може да се присъедини към инициативата. За Варна аз ще събирам паричките, всеки който иска, може да мине през работата ми (повечето я знаят вече) да ми остави парички. Аз поемам ангажимента да следя, че всичко ще бъде наред с оползотворяването им. За другите градове, който изяви желание да се нагърби. Надявам се максимум сряда или четвъртък паричките да се пратят. Ето и линк към форума на хонда: http://forums.hondabg.com/index.php?sho ... 073&st=150 "

Кампанията продължава,тъй като набраните средства са недостатъчни.Домът има нужда от много голям ремонт и други консумативи.
За Варненци и околностите - Цанко - 0896611121 - колегата-отговорник от Хюндай Купе форума,към когото можете да се обърнете.

Говорих с колегите от този форум и домът наистина е в окаяно състояние просто е ужас,те са се организирали с другите клубове ще бъде хубаво ако се присъединим и ние,писах в темата сбирки Варна но никакъв отзвук,за всичко което направим като финасова помощ и така нататък ще се получи докумнет за дарение от дома и т.н.
Благодаря предварително
Поздрави
MORE BEER!

Назад към Извън Темата