Трябва ми А категория

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Трябва ми А категория

Мнение от DjFace » 10 Мар 2009, 7:30

Здравейте колеги,
това моторите, са като дрогата - почнеш ли, няма оттърване! В този ред на мисли, ми трябва А категория. Нямам познати в тази област, затова се обръщам към Вас. Молбата ми е - ако някой колега може да ме насочи към фирма, или конкретен човек, ще съм му задължен!?!
Предварително благодаря на отзовалите се![/b]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Мар 2009, 9:19

Голяма краста са да :D

0888255230 Мишо. ул. Филип Кутев No. ??? става въпрос за базата на СБА в Лозенец

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 10 Мар 2009, 9:39

В Младост,в дясно от Хита има един голям платен паркинг,и вчтре в дъното му има курсове,и всичко е проформа,общо взето плащаш и взимаш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 10 Мар 2009, 10:34

/ASTERIX/ написа:В Младост,в дясно от Хита има един голям платен паркинг,и вчтре в дъното му има курсове,и всичко е проформа,общо взето плащаш и взимаш :)

в момента нещата с А-категория са малко сложни,
от нова година приеха някви шибани закони където изискават изпита да е в града, и тем подобни истории, потърси инфо в нета и мотофорумите има писано по темата :idea:
иначе ореди това А-кат си беше само една формалност.
аз ноември си я изкарах и нещата протекоха така:
-записах се на курса ,инструктора ми каза ако можеш да караш изпита ти е еди когаси , ела там. доиде изпитващия, приказваха си 1/2 час с инструктора ние си направихме по едно две кръгчета, разпи9са ни документите и каза от утре може да ходите в кат да си пуснете документите за нова книжка :idea: всичко ми излезе 100 лв курс+изпит 20 лв медицинско и в кат за новите документи не си спомням 20-30 лв и това беше А-категорията ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 10 Мар 2009, 13:40

stambo_81dg написа:аз ноември си я изкарах и нещата протекоха така:
-записах се на курса ,инструктора ми каза ако можеш да караш изпита ти е еди когаси , ела там. доиде изпитващия, приказваха си 1/2 час с инструктора ние си направихме по едно две кръгчета, разпи9са ни документите и каза от утре може да ходите в кат да си пуснете документите за нова книжка :idea: всичко ми излезе 100 лв курс+изпит 20 лв медицинско и в кат за новите документи не си спомням 20-30 лв и това беше А-категорията ;)

и на другия ден във вестника четем "моторист се блъсна(или го блъснаха) и почина на място(или в болницата). катастрофата е предизвикана от несъобразена скорост на водача.....
иначе няма нищо лошо в моторите наистина. то си е до карача!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 10 Мар 2009, 15:11

ineedmoney написа:

и на другия ден във вестника четем "моторист се блъсна(или го блъснаха) и почина на място(или в болницата). катастрофата е предизвикана от несъобразена скорост на водача.....

кво общо има това книжката не кара мотора,колата.
аз от 10 годишен карам мотор и миналата година си изкарах А-то
може и да се размажеш или да те размажат
книжката не е гаранция че можеш да караш добре :idea:
има дупета с мотори и коли дето се мислят за ббезсмъртни ама всеки сам си преценя, вчера ги гледам дават яко газ, без каски,без екипировка.

П.С. по темата , тука има инфо :arrow: http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,36292.0.html
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Мар 2009, 0:46

stambo_81dg написа:
ineedmoney написа:

кво общо има това книжката не кара мотора,колата.
аз от 10 годишен карам мотор и миналата година си изкарах А-то
може и да се размажеш или да те размажат
книжката не е гаранция че можеш да караш добре :idea:
има дупета с мотори и коли дето се мислят за ббезсмъртни ама всеки сам си преценя, вчера ги гледам дават яко газ, без каски,без екипировка.

П.С. по темата , тука има инфо :arrow: http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,36292.0.html

:yes: съгласен....ама си мисля че другите дето взимат А не са карали като теб 10 годишен ама преди 10 дена са седнали на някоя ЦБР-ка и ууу аааа дай да карам мотор ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DjFace » 11 Мар 2009, 4:26

Виждам, че го обърнахте на чат. Благодаря на Васко и Астерикс, техните постове бяха полезни за мен!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Мар 2009, 8:54

Бих искал да използвам темата за да ми препоръчате и на мен, но за категория С.
Изображение

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 11 Мар 2009, 13:28

В момента съм почти на 100% сигурен че неможеш да изкараш А категория,защото инструкторите нямат необходимата подготовка за провеждането на курса!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DjFace » 18 Мар 2009, 19:38

А няма ли някаква схема, в друг град примерно?

Назад към Извън Темата