Трябва ми А категория
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Трябва ми А категория
Здравейте колеги,
това моторите, са като дрогата - почнеш ли, няма оттърване! В този ред на мисли, ми трябва А категория. Нямам познати в тази област, затова се обръщам към Вас. Молбата ми е - ако някой колега може да ме насочи към фирма, или конкретен човек, ще съм му задължен!?!
Предварително благодаря на отзовалите се![/b]
това моторите, са като дрогата - почнеш ли, няма оттърване! В този ред на мисли, ми трябва А категория. Нямам познати в тази област, затова се обръщам към Вас. Молбата ми е - ако някой колега може да ме насочи към фирма, или конкретен човек, ще съм му задължен!?!
Предварително благодаря на отзовалите се![/b]
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
В Младост,в дясно от Хита има един голям платен паркинг,и вчтре в дъното му има курсове,и всичко е проформа,общо взето плащаш и взимаш 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
/ASTERIX/ написа:В Младост,в дясно от Хита има един голям платен паркинг,и вчтре в дъното му има курсове,и всичко е проформа,общо взето плащаш и взимаш
в момента нещата с А-категория са малко сложни,
от нова година приеха някви шибани закони където изискават изпита да е в града, и тем подобни истории, потърси инфо в нета и мотофорумите има писано по темата

иначе ореди това А-кат си беше само една формалност.
аз ноември си я изкарах и нещата протекоха така:
-записах се на курса ,инструктора ми каза ако можеш да караш изпита ти е еди когаси , ела там. доиде изпитващия, приказваха си 1/2 час с инструктора ние си направихме по едно две кръгчета, разпи9са ни документите и каза от утре може да ходите в кат да си пуснете документите за нова книжка

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
stambo_81dg написа:аз ноември си я изкарах и нещата протекоха така:
-записах се на курса ,инструктора ми каза ако можеш да караш изпита ти е еди когаси , ела там. доиде изпитващия, приказваха си 1/2 час с инструктора ние си направихме по едно две кръгчета, разпи9са ни документите и каза от утре може да ходите в кат да си пуснете документите за нова книжкавсичко ми излезе 100 лв курс+изпит 20 лв медицинско и в кат за новите документи не си спомням 20-30 лв и това беше А-категорията
и на другия ден във вестника четем "моторист се блъсна(или го блъснаха) и почина на място(или в болницата). катастрофата е предизвикана от несъобразена скорост на водача.....
иначе няма нищо лошо в моторите наистина. то си е до карача!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
ineedmoney написа:stambo_81dg написа:аз ноември си я изкарах и нещата протекоха така:
-записах се на курса ,инструктора ми каза ако можеш да караш изпита ти е еди когаси , ела там. доиде изпитващия, приказваха си 1/2 час с инструктора ние си направихме по едно две кръгчета, разпи9са ни документите и каза от утре може да ходите в кат да си пуснете документите за нова книжкавсичко ми излезе 100 лв курс+изпит 20 лв медицинско и в кат за новите документи не си спомням 20-30 лв и това беше А-категорията
и на другия ден във вестника четем "моторист се блъсна(или го блъснаха) и почина на място(или в болницата). катастрофата е предизвикана от несъобразена скорост на водача.....
кво общо има това книжката не кара мотора,колата.
аз от 10 годишен карам мотор и миналата година си изкарах А-то
може и да се размажеш или да те размажат
книжката не е гаранция че можеш да караш добре

има дупета с мотори и коли дето се мислят за ббезсмъртни ама всеки сам си преценя, вчера ги гледам дават яко газ, без каски,без екипировка.
П.С. по темата , тука има инфо

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
stambo_81dg написа:ineedmoney написа:stambo_81dg написа:аз ноември си я изкарах и нещата протекоха така:
кво общо има това книжката не кара мотора,колата.
аз от 10 годишен карам мотор и миналата година си изкарах А-то
може и да се размажеш или да те размажат
книжката не е гаранция че можеш да караш добре![]()
има дупета с мотори и коли дето се мислят за ббезсмъртни ама всеки сам си преценя, вчера ги гледам дават яко газ, без каски,без екипировка.
П.С. по темата , тука има инфоhttp://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,36292.0.html

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
В момента съм почти на 100% сигурен че неможеш да изкараш А категория,защото инструкторите нямат необходимата подготовка за провеждането на курса!!!
- DjFace
- младши ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1