Аз съм най-големия лъжец в тоя форум !!!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Аз съм най-големия лъжец в тоя форум !!!
Вчера се похвалих с новата си придобивка и веднага се оказах лъжец,мошеник и т.н.
Снимките които използвах в темата ми ги даде въпросния човек,който ми даде колата,защото много ми харесаха.Нямах си представа че се продава в мобилето
В този форум лично не познавам нито един човек,за какво да ви лъжа
Плюс това съм написал че след около 2 седмици ще съм в България и ще бъда с нея на някоя сбирка
Де съм на 15г. да се правя на форумен герой.А за това че не съм се бил защитил веднага,е аз да не съм по 24 часа на ден в тоя форум сега видях,че е имало спорове.Много съм обиден,от преди известно време много се развали този форум,преди не беше така.Спирам и аз да пиша вече тук,не че ще е голяма загуба де ,но...
П.С. Пенчев,понеже съм изчел всички твой постове,много ти се радвам,аз бих ти платил разноските до тук да й се порадваме на Силвърстоун.Имам още една красавица,която съм сигурен че ще харесаш
Пиши ЛС

П.С. Пенчев,понеже съм изчел всички твой постове,много ти се радвам,аз бих ти платил разноските до тук да й се порадваме на Силвърстоун.Имам още една красавица,която съм сигурен че ще харесаш

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
И аз се учудих , че човек регистриран 2003 година , ще се прави на ученик . Във форума стават и грешки - проблема е че като един каже нещо , всички го приемат за истина , без да чакат да се провери 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате, некои просто си чешат пръстите... Недей да се ядосваш.
Честито пак от мен и да ме возиш като дойдеш в БГ
Честито пак от мен и да ме возиш като дойдеш в БГ

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Е нищо де..някои хора се заблуждават понеже засичат че седи още в някои обяви...все пак отново можеш да се похвалиш с някои нови реални снимки...и ще помоля всеки да ти се извини за лошата постъпка включително и аз.. 

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
///peter написа:Колега снимай се до колата със среден пръст...
Добра идея

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Да ти е честита, това е сбъдната мечта на голяма част от този форум...
Само не знам тоя дядо да не те е метнал с някой превъртан километраж, че си е голама разликата от 8000км до 74000км
Само не знам тоя дядо да не те е метнал с някой превъртан километраж, че си е голама разликата от 8000км до 74000км

Последна промяна gazzzar на 11 Мар 2009, 20:39, променена общо 1 път
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
слагай им го...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
zvezdo88 написа:
Току що се обадих на човека понеже съм в Холандия и ми е евтин телефона, че се осъмних. Колеги колата от снимките и обявата още се продава, има я пусната и в английски сайт . Човека каза , че е в перфектно състояние, той работи в Холандия и ако имам интерес може да му се обадя и да я видя. Човека беше много пич Smile
+44 7900 163565 - Телефонът на истината
Нямам възможностите за такъв автомобил , но незнам защо се лъже и маже тук. Не съм излседовател или детектив , просто исках да отворя малко очите ви
Ти да не си сънувал нещо... Я се събуди! Колега се е обаждал.... Какво става тука не мога да разбера изобшо? Rolling Eyes

Току що се обадих на човека понеже съм в Холандия и ми е евтин телефона, че се осъмних. Колеги колата от снимките и обявата още се продава, има я пусната и в английски сайт . Човека каза , че е в перфектно състояние, той работи в Холандия и ако имам интерес може да му се обадя и да я видя. Човека беше много пич Smile
Нямам възможностите за такъв автомобил , но незнам защо се лъже и маже тук. Не съм излседовател или детектив , просто исках да отворя малко очите ви

Ти да не си сънувал нещо... Я се събуди! Колега се е обаждал.... Какво става тука не мога да разбера изобшо? Rolling Eyes

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Не те познавам, но изглеждаш искрен, колега. Дразнители винаги ще има, но ти си слагай където искаш и въобще да не ти пука.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
ktv написа:Не те познавам, но изглеждаш искрен, колега. Дразнители винаги ще има, но ти си слагай където искаш и въобще да не ти пука.
+1.Колега качи реални снимки и им запуши устите на невярващите.

- borislav
- младши ентусиаст
-
WALL написа:zvezdo88 написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти пък откъде си сигурен,че се е обаждал. Да нямаш запис на разговора
ПС Стига сте се яли вече с човека

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3