Нови летни гуми -от къде ?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Нови летни гуми -от къде ?
Колеги, не знам дали тази тема е точно за тук,но тъй като се отнася за два различни модела на БМВ затова и е пиша тук ,а модераторите ако преценят нека е преместят.
И така предстои ми обуването на две коли - една 3-ка и една 5-ца с нови гуми .Аз втора употреба не купувам ,защото и без това въртя доста км на година и поне като купя едната година ,да може две лета да изкарам с едни гуми .Тъй като Ви е ясно ,че 1400 лв. дадени наведнъж са много за 8 гуми по един комплект за всеки автомобил бих предпочел ако някой знае дали има от къде да се вземат на лизинг гуми примерно с 50% първоначална вноска и остатъка на равни вноски ...
Интересува ме ако има места ,от където може да се вземат тези осем нови гуми и сега примерно да се платят половината пари и да кажем след месец другата или нещо от този род. Ако някой колега знае подобно място или магазин и да е регион София, Пазарджик най-много до Стара Загора нека да сподели ,че точно сега не ми се иска да давам 1400 лв. наведнъж, а наистина колите трябва да ги обуя за лятото ..
Предварително Ви благодаря!
И така предстои ми обуването на две коли - една 3-ка и една 5-ца с нови гуми .Аз втора употреба не купувам ,защото и без това въртя доста км на година и поне като купя едната година ,да може две лета да изкарам с едни гуми .Тъй като Ви е ясно ,че 1400 лв. дадени наведнъж са много за 8 гуми по един комплект за всеки автомобил бих предпочел ако някой знае дали има от къде да се вземат на лизинг гуми примерно с 50% първоначална вноска и остатъка на равни вноски ...
Интересува ме ако има места ,от където може да се вземат тези осем нови гуми и сега примерно да се платят половината пари и да кажем след месец другата или нещо от този род. Ако някой колега знае подобно място или магазин и да е регион София, Пазарджик най-много до Стара Загора нека да сподели ,че точно сега не ми се иска да давам 1400 лв. наведнъж, а наистина колите трябва да ги обуя за лятото ..
Предварително Ви благодаря!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Виж в чичко гугъл по сайтовете за гуми дали дават на лизинг
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Azrail
- UFO Pilot
-
[url=http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=10]Сервизно обслужване на БМВ
Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та[/url]
Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та[/url]
MORE BEER!
10 мнения
• Страница 1 от 1