Къде живеем? 2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Къде живеем? 2

Мнение от bum_bum » 12 Мар 2009, 10:29

Бях писал преди известно време за посегателството над лостовете, които някой преди много години си е дал труда да направи между дърветата в парка. Беше останал само един, който явно е бил много здраво закрепен и не бяха успели да го махнат. Но днес заварвам това:
Изображение Изображение
ЩО ЗА УРОД ТРЯБВА ДА СИ ДА СИ ДОНЕСЕШ НОЖОВКА И ДА ОТРЕЖЕШ ТРЪБА ОТ КОЯТО ЩЕ ИЗКАРАШ 2ЛВ???
УШЕВИТЕ ДРЕМЯТ НА 100 МЕТРА ОТ МЯСТОТО В ПАТРУЛКАТА ВСЯКА СУТРИН, А ПРОСЛОВУТАТА КОННА ПОЛИЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАНА САМО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ И ЕДИНСТВЕНАТА РАБОТА, КОЯТО ВЪРШАТ Е КОНЕТЕ ИМ ДА ОСЕРАТ ЦЕЛИЯ ПАРК.
Изображение

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 12 Мар 2009, 11:03

Брат ти си голям защитник хаха
защо не отидеш в някое РПУ :mhihi:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 12 Мар 2009, 11:06

Ааааа това е НЕНОРМАЛНО :banghead: ! Хайде да откъртиш някоя тръба, все тая, може и някои пияни да са го направили - но специално да си донесеш ножовка за един лост :censored: :censored: :censored: ! Те и 2лв няма да изкарат сигурно...кретени :evil: !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Мар 2009, 11:10

CASIO написа:Брат ти си голям защитник хаха

Ти тъп ли си бе???????????????????????
Не съм защитник, просто там ходя да си вися на лостовете всяка сутрин и се чудя какви са тези хора, които за 2лв ще откраднат лостовете.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 12 Мар 2009, 11:13

Maverick_VS написа:Ааааа това е НЕНОРМАЛНО :banghead: ! Хайде да откъртиш някоя тръба, все тая, може и някои пияни да са го направили - но специално да си донесеш ножовка за един лост :censored: :censored: :censored: ! Те и 2лв няма да изкарат сигурно...кретени :evil: !

Пияните с ножовки ли ходят по джобовете? :kuku: :lol:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 12 Мар 2009, 11:33

Колега на близо има ли фитнес?Може да е работа на такива хора,защото не ходите при тях ами в парка.Мангалите може да са прости,но за сметка на това са и доста мързеливи да търкат 2 часа с ножовката за стотинки.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

Мнение от ivo_io » 12 Мар 2009, 11:44

Е това е бил някой :kuku: природозащитник :!: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 12 Мар 2009, 11:47

Чакай ти полицията (еле па конната) да се занимава с "дреболии", тях им дай да бият хлапетиите около мачовете на националния стадион...тогава са в силата си :D
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 12 Мар 2009, 11:47

bum_bum написа:

Направо незнам какво да кажа :evil: тъжна история. То бива мизерници, ама тва е вече на ниво "най-бедните африкански държави" Аз почвам да се отчайвам, не знам за вас... :shock:

Пожелавам ти да го спипате на място как реже, лично да го питаш за кво са му? Ако каже, че е гладен, да го нахраниш... с лостовете :evil: Аман от мързеливи мърши :bang:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Мар 2009, 12:14

Бяхме приговили да правим дървени успоредки там, но имам чувството, че ще ги поломят е така от кеф. Бах му майката, не отиваме на добре. И аз започвам да се отчайвам вече. Тая държава, ако преди 20 години беше със 100 зад европа и се предполагаше, че досега треаше да сме смалили разлиаката, май в момента сме на над 200 години назад. Всички се радват на лъскавите коли, ама малко сме тия дето обръщат постоянно внимание на това, чее е пълно с каруци и коне по улиците, че циганите само крадат, изнасилват, правят боклуци и мизерии и на всичкото отгоре взимат пари от нашите данъци, улиците са заляти с кал. Зимата е просто ад да излезеш без да паднеш. Осветлението е под всякаква критика. Чистотата на въздуха е равна на тази на едно сметище. Да не говорим за джигитите по улиците и за деградиралия манталитет на младите. Извинявам се, ама нащо поколение поне имаше уважение към по-възрастните, а сегашните боклуци, няма уважението дори и на родителите си.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 12 Мар 2009, 12:14

pantzer3 написа:
Maverick_VS написа:Ааааа това е НЕНОРМАЛНО :banghead: ! Хайде да откъртиш някоя тръба, все тая, може и някои пияни да са го направили - но специално да си донесеш ножовка за един лост :censored: :censored: :censored: ! Те и 2лв няма да изкарат сигурно...кретени :evil: !

Пияните с ножовки ли ходят по джобовете? :kuku: :lol:

Хайде сега прочети предната тема на bum-bum, прочети пак изречението ми, осмисли го и тогава се опитай да се правиш на интересен :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 12 Мар 2009, 12:27

sonny написа:Бяхме приговили да правим дървени успоредки там, но имам чувството, че ще ги поломят е така от кеф. Бах му майката, не отиваме на добре. И аз започвам да се отчайвам вече. Тая държава, ако преди 20 години беше със 100 зад европа и се предполагаше, че досега треаше да сме смалили разлиаката, май в момента сме на над 200 години назад. Всички се радват на лъскавите коли, ама малко сме тия дето обръщат постоянно внимание на това, чее е пълно с каруци и коне по улиците, че циганите само крадат, изнасилват, правят боклуци и мизерии и на всичкото отгоре взимат пари от нашите данъци, улиците са заляти с кал. Зимата е просто ад да излезеш без да паднеш. Осветлението е под всякаква критика. Чистотата на въздуха е равна на тази на едно сметище. Да не говорим за джигитите по улиците и за деградиралия манталитет на младите. Извинявам се, ама нащо поколение поне имаше уважение към по-възрастните, а сегашните боклуци, няма уважението дори и на родителите си.

:bcry: :( :cry:

и най-лошото, брат, е че тези които искаме това да НЕ бъде така, както го описваш - сме безсилни срещу масовата простотия :confused: Ето вие сте направили лост и успоредка В ПАРКА, не в къщи, нямате нищо против ВСЕКИ да ходи да тренира там, ама ей ги на, вместо да тренират - режат и трошат :shock:
И лошото е че масово е така. От 10 човека 2-ма като видят лостовете ще направят няколко набирания, а на останалите 8 ще им дойде на ум да чупят, режат, абе нещо да сгадят, ей така за "кеф-а" А и подозирам, че след някоя друга година ще бъдат 10 от 10 разрушителите... :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 12 Мар 2009, 15:39

bum_bum написа:
CASIO написа:Брат ти си голям защитник хаха

Ти тъп ли си бе???????????????????????
Не съм защитник, просто там ходя да си вися на лостовете всяка сутрин и се чудя какви са тези хора, които за 2лв ще откраднат лостовете.

това му беше любимия лост и последния....втора тема пуска колегата
некои беше казал:даи ми опорна точка и лост и ще го вдигна.......
ами мисля че тези лостове не са изникнали като филизи от дърветата и не им е там мястото
и мен ме дразнят в околоблоковото пространство че си тупат постоянно килимите и си останах хърбаф,щот не мога се вреда на лоста от домакини :(
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Мар 2009, 15:46

Не се косете! То скоро няма да останат гори както вървят нещата! :|
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 12 Мар 2009, 15:50

POL_Starshi написа:Не се косете! То скоро няма да останат гори както вървят нещата! :|

само писти :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата