Къде живеем? 2
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Къде живеем? 2
Бях писал преди известно време за посегателството над лостовете, които някой преди много години си е дал труда да направи между дърветата в парка. Беше останал само един, който явно е бил много здраво закрепен и не бяха успели да го махнат. Но днес заварвам това:
ЩО ЗА УРОД ТРЯБВА ДА СИ ДА СИ ДОНЕСЕШ НОЖОВКА И ДА ОТРЕЖЕШ ТРЪБА ОТ КОЯТО ЩЕ ИЗКАРАШ 2ЛВ???
УШЕВИТЕ ДРЕМЯТ НА 100 МЕТРА ОТ МЯСТОТО В ПАТРУЛКАТА ВСЯКА СУТРИН, А ПРОСЛОВУТАТА КОННА ПОЛИЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАНА САМО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ И ЕДИНСТВЕНАТА РАБОТА, КОЯТО ВЪРШАТ Е КОНЕТЕ ИМ ДА ОСЕРАТ ЦЕЛИЯ ПАРК.

ЩО ЗА УРОД ТРЯБВА ДА СИ ДА СИ ДОНЕСЕШ НОЖОВКА И ДА ОТРЕЖЕШ ТРЪБА ОТ КОЯТО ЩЕ ИЗКАРАШ 2ЛВ???
УШЕВИТЕ ДРЕМЯТ НА 100 МЕТРА ОТ МЯСТОТО В ПАТРУЛКАТА ВСЯКА СУТРИН, А ПРОСЛОВУТАТА КОННА ПОЛИЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАНА САМО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ И ЕДИНСТВЕНАТА РАБОТА, КОЯТО ВЪРШАТ Е КОНЕТЕ ИМ ДА ОСЕРАТ ЦЕЛИЯ ПАРК.
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Ааааа това е НЕНОРМАЛНО
! Хайде да откъртиш някоя тръба, все тая, може и някои пияни да са го направили - но специално да си донесеш ножовка за един лост
! Те и 2лв няма да изкарат сигурно...кретени
!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
CASIO написа:Брат ти си голям защитник хаха
защо не отидеш в някое РПУ
Ти тъп ли си бе???????????????????????
Не съм защитник, просто там ходя да си вися на лостовете всяка сутрин и се чудя какви са тези хора, които за 2лв ще откраднат лостовете.
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Maverick_VS написа:Ааааа това е НЕНОРМАЛНО! Хайде да откъртиш някоя тръба, все тая, може и някои пияни да са го направили - но специално да си донесеш ножовка за един лост
![]()
![]()
!
Пияните с ножовки ли ходят по джобовете?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега на близо има ли фитнес?Може да е работа на такива хора,защото не ходите при тях ами в парка.Мангалите може да са прости,но за сметка на това са и доста мързеливи да търкат 2 часа с ножовката за стотинки.
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Чакай ти полицията (еле па конната) да се занимава с "дреболии", тях им дай да бият хлапетиите около мачовете на националния стадион...тогава са в силата си 

F**k them all!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
bum_bum написа:
Направо незнам какво да кажа

Пожелавам ти да го спипате на място как реже, лично да го питаш за кво са му? Ако каже, че е гладен, да го нахраниш... с лостовете

Бяхме приговили да правим дървени успоредки там, но имам чувството, че ще ги поломят е така от кеф. Бах му майката, не отиваме на добре. И аз започвам да се отчайвам вече. Тая държава, ако преди 20 години беше със 100 зад европа и се предполагаше, че досега треаше да сме смалили разлиаката, май в момента сме на над 200 години назад. Всички се радват на лъскавите коли, ама малко сме тия дето обръщат постоянно внимание на това, чее е пълно с каруци и коне по улиците, че циганите само крадат, изнасилват, правят боклуци и мизерии и на всичкото отгоре взимат пари от нашите данъци, улиците са заляти с кал. Зимата е просто ад да излезеш без да паднеш. Осветлението е под всякаква критика. Чистотата на въздуха е равна на тази на едно сметище. Да не говорим за джигитите по улиците и за деградиралия манталитет на младите. Извинявам се, ама нащо поколение поне имаше уважение към по-възрастните, а сегашните боклуци, няма уважението дори и на родителите си.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
pantzer3 написа:Maverick_VS написа:Ааааа това е НЕНОРМАЛНО! Хайде да откъртиш някоя тръба, все тая, може и някои пияни да са го направили - но специално да си донесеш ножовка за един лост
![]()
![]()
!
Пияните с ножовки ли ходят по джобовете?![]()
Хайде сега прочети предната тема на bum-bum, прочети пак изречението ми, осмисли го и тогава се опитай да се правиш на интересен

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
sonny написа:Бяхме приговили да правим дървени успоредки там, но имам чувството, че ще ги поломят е така от кеф. Бах му майката, не отиваме на добре. И аз започвам да се отчайвам вече. Тая държава, ако преди 20 години беше със 100 зад европа и се предполагаше, че досега треаше да сме смалили разлиаката, май в момента сме на над 200 години назад. Всички се радват на лъскавите коли, ама малко сме тия дето обръщат постоянно внимание на това, чее е пълно с каруци и коне по улиците, че циганите само крадат, изнасилват, правят боклуци и мизерии и на всичкото отгоре взимат пари от нашите данъци, улиците са заляти с кал. Зимата е просто ад да излезеш без да паднеш. Осветлението е под всякаква критика. Чистотата на въздуха е равна на тази на едно сметище. Да не говорим за джигитите по улиците и за деградиралия манталитет на младите. Извинявам се, ама нащо поколение поне имаше уважение към по-възрастните, а сегашните боклуци, няма уважението дори и на родителите си.

и най-лошото, брат, е че тези които искаме това да НЕ бъде така, както го описваш - сме безсилни срещу масовата простотия

И лошото е че масово е така. От 10 човека 2-ма като видят лостовете ще направят няколко набирания, а на останалите 8 ще им дойде на ум да чупят, режат, абе нещо да сгадят, ей така за "кеф-а" А и подозирам, че след някоя друга година ще бъдат 10 от 10 разрушителите...

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
bum_bum написа:CASIO написа:Брат ти си голям защитник хаха
защо не отидеш в някое РПУ
Ти тъп ли си бе???????????????????????
Не съм защитник, просто там ходя да си вися на лостовете всяка сутрин и се чудя какви са тези хора, които за 2лв ще откраднат лостовете.
това му беше любимия лост и последния....втора тема пуска колегата
некои беше казал:даи ми опорна точка и лост и ще го вдигна.......
ами мисля че тези лостове не са изникнали като филизи от дърветата и не им е там мястото
и мен ме дразнят в околоблоковото пространство че си тупат постоянно килимите и си останах хърбаф,щот не мога се вреда на лоста от домакини

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Не се косете! То скоро няма да останат гори както вървят нещата! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3