ЗАПИТВАНЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ЗАПИТВАНЕ

Мнение от A.M.G » 12 Мар 2009, 15:31

Здравейте колеги,
искам да попитам може ли някой да ми каже къде могат да се направят или къде правят тези рекламните надписи в долната част на номера на колата. Както е например като си купиш кола от Софавто или А2 или други такива и нали знаете отдолу на пластмасата на номера как пише Софавто и телефоните на фирмата. Ако някой може да ми даде информация ще съм му много благодарен.
kara balycite da stradat........

jivee mu se i ne mu se karat koli pod 500 konq

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Re: ЗАПИТВАНЕ

Мнение от absix » 12 Мар 2009, 15:42

A.M.G написа:Здравейте колеги,
искам да попитам може ли някой да ми каже къде могат да се направят или къде правят тези рекламните надписи в долната част на номера на колата. Както е например като си купиш кола от Софавто или А2 или други такива и нали знаете отдолу на пластмасата на номера как пише Софавто и телефоните на фирмата. Ако някой може да ми даде информация ще съм му много благодарен.

Ако имаш такова на някоя от колите, свали го и виж отзад. На мойте (КАМОР АУТО) и двете имаше телефон и email, на човека който ги е правил. Оня ден ги махнах, ма не помня кой взе едната точно поради тая причина.

Ако нямаш, намери приятел с кола, която има такива табели и свалете едната.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 12 Мар 2009, 15:48

Пиши на колегата Smoocki, той поръчва такива с надпис на форума, предполагам ще ти каже от къде. :winky:
Последна промяна Berboo на 12 Мар 2009, 16:00, променена общо 2 пъти

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 12 Мар 2009, 15:49

Във всяка рекламна агенция ще ти направят за 2лв. каквито надписи си искаш за номера! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 12 Мар 2009, 15:51

Виж тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 65#1452065

п.п.Пиши на колегата Smoocky,той ще ти каже дали се набират отново хора за това лого.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 12 Мар 2009, 15:54

nakoone написа:Виж тук:

п.п.Пиши на колегата Smoocky,той ще ти каже дали се набират отново хора за това лого.

А ти къде видя, че човека иска такова лого? Той просто пита къде правят такива. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 12 Мар 2009, 16:16

Berboo написа:
nakoone написа:Виж тук:

А ти къде видя, че човека иска такова лого? Той просто пита къде правят такива. :mhihi:

Колега ти от къде знаеш че той няма да хареса това.Нека види и тогава да прецени.Може да е видял това лого някъде.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 12 Мар 2009, 17:06

мен също ме интересува, просто искам да си сложа друг надпис и то на няколко коли, не само на моята.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Назад към Извън Темата