автомобил на лизинг
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
автомобил на лизинг
Бях чувал , че офертите на автокъщите са доста дървени , нещо от сорта на 50% първоначална вноска с 30 % оскъпчване. Та въпроса ми е следният - дали някой знае за автокъща или частно лице(още по-добре), който да е склонен да продаде автомобил без или с разумна първоначална вноска с вноски до 400лв. на месец? Не е задължително да е БМВ, но едно Е34 добре ще ми дойде.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Според мен винаги е по добре, ако вземеш заем било то от банка или по заможен приятел.. винаги лихвата е по малка.., а може и никаква.Така колата си я купуваш и си е твоя.. може да я правиш каквото искаш та даже и да я продадеш, ако изпаднеш в затруднение, а ако това стане и си я взел от Автокъща най вероятно е да си я преберат и да изгориш с дадените пари. 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: автомобил на лизинг
54321 написа:Бях чувал , че офертите на автокъщите са доста дървени , нещо от сорта на 50% първоначална вноска с 30 % оскъпчване. Та въпроса ми е следният - дали някой знае за автокъща или частно лице(още по-добре), който да е склонен да продаде автомобил без или с разумна първоначална вноска с вноски до 400лв. на месец? Не е задължително да е БМВ, но едно Е34 добре ще ми дойде.
Аз съм много доволен от работа с Хеброс Лизинг. Попитай при тях, едно от условията е да купиш кола от Автокъща обаче, защото иначе трябва да платиш ДДС-то ти, а няма смисъл
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
3 мнения
• Страница 1 от 1