автомобил на лизинг

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

автомобил на лизинг

Мнение от 54321 » 29 Ное 2004, 0:25

Бях чувал , че офертите на автокъщите са доста дървени , нещо от сорта на 50% първоначална вноска с 30 % оскъпчване. Та въпроса ми е следният - дали някой знае за автокъща или частно лице(още по-добре), който да е склонен да продаде автомобил без или с разумна първоначална вноска с вноски до 400лв. на месец? Не е задължително да е БМВ, но едно Е34 добре ще ми дойде.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Ное 2004, 1:58

Според мен винаги е по добре, ако вземеш заем било то от банка или по заможен приятел.. винаги лихвата е по малка.., а може и никаква.Така колата си я купуваш и си е твоя.. може да я правиш каквото искаш та даже и да я продадеш, ако изпаднеш в затруднение, а ако това стане и си я взел от Автокъща най вероятно е да си я преберат и да изгориш с дадените пари. ;)

Аватар
Кара: Кво ли не...

Re: автомобил на лизинг

Мнение от Nasti » 29 Ное 2004, 9:12

54321 написа:Бях чувал , че офертите на автокъщите са доста дървени , нещо от сорта на 50% първоначална вноска с 30 % оскъпчване. Та въпроса ми е следният - дали някой знае за автокъща или частно лице(още по-добре), който да е склонен да продаде автомобил без или с разумна първоначална вноска с вноски до 400лв. на месец? Не е задължително да е БМВ, но едно Е34 добре ще ми дойде.

Аз съм много доволен от работа с Хеброс Лизинг. Попитай при тях, едно от условията е да купиш кола от Автокъща обаче, защото иначе трябва да платиш ДДС-то ти, а няма смисъл
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Назад към Извън Темата