Пак за колички омалени
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Пак за колички омалени
Тъй, преди време бях писал, че ми трябва вносител за родИната ни на моделчета на колички Фуджими(Fujimi).
Така и така не намерих нищо, обаче проблема си остава
Опитах и да намеря някакъв техен сайт, на Фуйимитата, ама ударих на камък
Та сега я пускам тая тема с надежда, някой да йм има някакви координати, поне и-мейл, та да йм пусна едно запитване за таз количка

Така и така не намерих нищо, обаче проблема си остава

Опитах и да намеря някакъв техен сайт, на Фуйимитата, ама ударих на камък

Та сега я пускам тая тема с надежда, някой да йм има някакви координати, поне и-мейл, та да йм пусна едно запитване за таз количка

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
пичага
дължа ти нечовешка почерпка
вчера ибей-а целия го прерових уж и нищо не намерих почти
Много съм ти благодарен
някога ако мога с нещо да помогна се обаждай

дължа ти нечовешка почерпка

вчера ибей-а целия го прерових уж и нищо не намерих почти

Много съм ти благодарен

някога ако мога с нещо да помогна се обаждай

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Бате тея Фуджимита и Тамии знаеш ли къф филм е да се сглобят и да се боядисат най-вече
Иначе има готени модели за сглобяване-Алпини и Шницери
http://cgi.ebay.com/BMW-ALPINA-B10-3-5- ... .m20.l1116
Не става така лесно както е на картинката

http://cgi.ebay.com/BMW-ALPINA-B10-3-5- ... .m20.l1116
Не става така лесно както е на картинката

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
///Milen_bmw написа:Аз искам да си поръчам няколко, ама незнам как. Някой ше помогне ли?
дай линкове на лс да видим какво е положението

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ей това си е супер занимавка сега като дойде зимата и неможе на открито да се човърка по колите
отдавана си мислех за подобни идей ама гледах сглобяемите самолети, иначе боядисването със спрей и лак може и металик да се направи
има спрей и филер после с водна шкурка 2000 и металика и лака ще стане супер ..

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
точно се прибирам и естесвено следва задължителното преглеждане на форума... поредната тема за колички. обаче като видях този модел http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0472996898 и не издържах и влязох във филма
майтапа на страна ама се радвам се малко дете...
какво ще ми трябва като дойде? предполагам специална боя и лепило с някакви такъми ?

какво ще ми трябва като дойде? предполагам специална боя и лепило с някакви такъми ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
за боята ти написах по горе, а за лепилот не съм много сигурен дали въобще ще ти трябва, аз тая която взех беше за подарък и не съм сигурен много много как седи въпроса
ако искаш прати ми линк на тая която най ти харесва и ако са от един провач с тея на милен, може да се договря с него да ги прати заедно и евентуално да излезе по-тънко доставката
Нека и всеки друг който се е зарибил да драсне тук в темата или на лс, ако иска и той да си вземе пък да видим може и да спестим за масова покупка някой и друг лев
ДО 20:00 НАЙ-КЪСНО ПРИЕМАМ ЛС-ТА 

ако искаш прати ми линк на тая която най ти харесва и ако са от един провач с тея на милен, може да се договря с него да ги прати заедно и евентуално да излезе по-тънко доставката

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
весо я дай малко инфо, че нищо не ми е ясно, как става плащането, транспортирането, и всички глупости, че и аз съм хвърлил око на М3-ката

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- steeN
- старши ентусиаст
-
явно не сме се разбрали нещо. аз още снощи си я купих. мерси за предложенито, но заради местожителството ми не мога да се включа в масова покупка... иначе не би трябвало да имате никакви проблеми. само регистрация в paypal, после ebay и всичко е ток...
за боядисването видях, че си писал, но аз съм пълен аматьор. сглобяването не ме плаши въобще... обаче боядисването... ще ми трябва ли някакъв аерограф и такива фешън истории или може да стане със спрей (ама ме съмнява).
за боядисването видях, че си писал, но аз съм пълен аматьор. сглобяването не ме плаши въобще... обаче боядисването... ще ми трябва ли някакъв аерограф и такива фешън истории или може да стане със спрей (ама ме съмнява).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
мисля че с най-обикновен спрей би трябвало да стане, но преди това трябва да се напръска с основа за пласмаса
до другия колега с въпросите, плащането става предварително/ даваш ми примерно на ръка или ми превеждаш парите по сметка ако решиш ще ти я дам/като се плаща и транспорта до бг/около 15$/ и след като това стане се чакав замисимост от начина на доставака между 5 дни и 8 седмици/нормалната е 2 седмици
Аз обаче нямам възможност да се занимавам с това и сега просто заради услугата която правя на Милен, може да се възползват и други хора
Сега ще пусна линк към продавача от който Милен си хареса неговите неща и ще пусна и сметката ми и утре в 12:00 правя плащането и се свършва с тая поръчка, така че който си хареса нещо да ми пише на лс какво си е харесал, парите за тези който са от софия може и на ръка да ми ги дадът но не след 11:00
Този час важи и за преводите
Едит:
Ето го линка
http://shop.ebay.com/handmiu/m.html?_nk ... rom=&_ipg=
крайната цена с доставката си я смятате като към цената за опция "Buy it now" прибавите 15$ за доставката
Сметката ми е в Първа Инвестиционна Банка
Име: Веселин Петров Петракиев
IBAN: BG04FINV915010BGN0ML6M
За въпроси: 0888 955 933, след 08:00 сутринта

до другия колега с въпросите, плащането става предварително/ даваш ми примерно на ръка или ми превеждаш парите по сметка ако решиш ще ти я дам/като се плаща и транспорта до бг/около 15$/ и след като това стане се чакав замисимост от начина на доставака между 5 дни и 8 седмици/нормалната е 2 седмици

Аз обаче нямам възможност да се занимавам с това и сега просто заради услугата която правя на Милен, може да се възползват и други хора

Сега ще пусна линк към продавача от който Милен си хареса неговите неща и ще пусна и сметката ми и утре в 12:00 правя плащането и се свършва с тая поръчка, така че който си хареса нещо да ми пише на лс какво си е харесал, парите за тези който са от софия може и на ръка да ми ги дадът но не след 11:00

Едит:
Ето го линка
http://shop.ebay.com/handmiu/m.html?_nk ... rom=&_ipg=
крайната цена с доставката си я смятате като към цената за опция "Buy it now" прибавите 15$ за доставката

Сметката ми е в Първа Инвестиционна Банка
Име: Веселин Петров Петракиев
IBAN: BG04FINV915010BGN0ML6M
За въпроси: 0888 955 933, след 08:00 сутринта

- steeN
- старши ентусиаст
-
Е30ката дойде... изглеждат доста добро качество нещата и детайлите са убийствени. някъде по-това време другата година ще пиша като я свърша
.
за авантюристично настроените, това им е сайта - http://fujimimokei.com/

за авантюристично настроените, това им е сайта - http://fujimimokei.com/
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2