Запис на гласови съобщения ...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Запис на гласови съобщения ...
Колеги ,имаме спешна нужда от помощ
Значи в много кратък срок трябва да запишем гласови команди на компакт диск ,които трябва да са с високо качество (без шумове и пр.) и това нещо да отпътува с възможно най-бързата доставка на TNT към страната на пицата,спагетите и некачествените автомобили
Информацията най-точно ще трябва да е на два езика Български и Английски за да бъде ясно на хората какво плямпа колежката "първи етаж - фърст флоор ,втори етаж - секънд флоор ,вратите се отварят - доор опънс " и т.н. гласови съобщения ,които могат да се чуят във вертикален транспорт
Има ли някой измежду вас ,който може да ми предложи как и къде да стане това ,защото честно казано с брат ми недоумяваме
много ви благодаря ,въпроса наистина не търпи отлагане
Георги Пенчев

Значи в много кратък срок трябва да запишем гласови команди на компакт диск ,които трябва да са с високо качество (без шумове и пр.) и това нещо да отпътува с възможно най-бързата доставка на TNT към страната на пицата,спагетите и некачествените автомобили

Информацията най-точно ще трябва да е на два езика Български и Английски за да бъде ясно на хората какво плямпа колежката "първи етаж - фърст флоор ,втори етаж - секънд флоор ,вратите се отварят - доор опънс " и т.н. гласови съобщения ,които могат да се чуят във вертикален транспорт
Има ли някой измежду вас ,който може да ми предложи как и къде да стане това ,защото честно казано с брат ми недоумяваме

много ви благодаря ,въпроса наистина не търпи отлагане
Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Търсите както каза колегата звукозаписно студио и колежка с хубав глас и добро произношение и сте вие. В домашни условия едва ли ще се получи нещо представително. Това е при положение че държите на високото качество, в противен случай у дома с професионален микрофон за около 200лв. може да се получи нещо подобно но стаята трябва да има много добра акустика. Може да се пробвате в тясно помещение с много меки мебели и чупки в стените, целта е да няма никакво ехо и като се говори гласа да се чува плътно и ясно. Колкото до софтуеар с който да го направите мисля че JetAudio ще ви свърши идеална работа. Успех и дано се справите по най добрия начин. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз попитах защото имам софтуер, хубава звукова карта, а микрофон мога да взема на заем.
Има и варианта за студио но мисля че не е толкова необходимо.
За капак като се замисля какво дрисливо тайванско говорителче ще възпроизвежда звука и направо това обезмисля всичко.
Има и варианта за студио но мисля че не е толкова необходимо.
За капак като се замисля какво дрисливо тайванско говорителче ще възпроизвежда звука и направо това обезмисля всичко.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Жорка, ако найстина ви трябва студио, има вариант при познати в Бургас да питам как стоят нещата, аз утре така или иначе ще съм там до към 14:00, ако искаш звънни ми един телефон да задействам веригата да видим ще можем ли да измислим нещо.
0888955933 ми е телефона, на линия съм нон стоп днес

- Penchev
- Сватбаря
-
Ами в интерес на истината този говорител вади невероятно плътен звук
В една асансьорна кабина е празно, какъвто и звук да излезе при тези условия си има някакво ехо а едно отгоре в записа и отиваме на кино
Никой ли не работи в студио ?
Георги Пенчев

Никой ли не работи в студио ?
Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
VesoPesa написа:Жорка, ако найстина ви трябва студио, има вариант при познати в Бургас да питам как стоят нещата, аз утре така или иначе ще съм там до към 14:00, ако искаш звънни ми един телефон да задействам веригата да видим ще можем ли да измислим нещо.
Ще се чуем - много благодаря

Георги Пенчев
7 мнения
• Страница 1 от 1