Моля,профилът ми да бъде изтрит!!!
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Моля,профилът ми да бъде изтрит!!!
Мислех ,че тук членуват интелигентни хора? Оказва се обаче ,че е пълно с пъпчасали тинейджерчета.
Моля ,модераторите да ми изтрият профила! Не желая да имам нищо общо с "БМВ" форума . Утре ще си сваля и надписите от колата!
Успех на всички !
Моля ,модераторите да ми изтрият профила! Не желая да имам нищо общо с "БМВ" форума . Утре ще си сваля и надписите от колата!
Успех на всички !

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Гассссссссс у Голф и Цивик форума,ма гааааааас без да се обръщаш назаде...намери тама некви без гнойни тийнейджърски пъпки!!!!
Колега, дай малко инфо. Знам ли ...

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Предполагам знаеш, че изтриването на профила е необратим процес и после няма как да го възстановим ако размислиш. Сигурен ли си в това, което искаш?

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
сефте,комендантски!!
кажи поне кво те е изнервило да знаеме и да видим прав ли си.....!!
аз тая фатка я правих 2006та ,ма не заради яд на форума ,а по определени лични причини,ма са съм "новобранец"!! пини една ракия и помисли до утре.....
аз тая фатка я правих 2006та ,ма не заради яд на форума ,а по определени лични причини,ма са съм "новобранец"!! пини една ракия и помисли до утре.....
Последна промяна SKISA на 16 Мар 2009, 23:57, променена общо 1 път
- blackrider
- младши ентусиаст
-
X-citer написа:Предполагам знаеш, че изтриването на профила е необратим процес и после няма как да го възстановим ако размислиш. Сигурен ли си в това, което искаш?

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
SKISA написа:сефте,комендантски!!
1. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1516313
2. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1516728
Offtopic: За какво заключихте темата за Мис България и как се решава, че една тема е изчерпана, като за 1 ден само е 11 страници ?

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
Сигурно колегата се е впрегнал за темата за кока кола ванилия.
На мен също не ми допада тая, или такива теми! Но чак пък толкова да го предупреждават, или да си тръгва!
Защо ето този човек не му направите предупреждение?
И, то това не му е за първи път! Или може би защото е супер мега нинджата на форума ли?!
На мен също не ми допада тая, или такива теми! Но чак пък толкова да го предупреждават, или да си тръгва!

Защо ето този човек не му направите предупреждение?
Е баце искам си4ки тия така наречени "звезди" да ми ги дадат за личн упитреба-ше ги убия с тояги-както е разпореждал навремето Пол Пот-"децата, жените и всички субекти неможещи да се причислят като нормални хора да се убиват с тояги посредством чупене на черепа, за да се пестят патрони!". Таа сган дето я водят ВИП трее да се убива БАВНо и с финес! Майка и м мръсна долна-кви звезди са тия твари бе-само Бербатов заслужава да го наричат така! САМО И ЕДИНСТВЕНО той!!!! А на оная с маймунския гъз вместо устни (за мара долната к**ва от музик айдъл стаа дума) и оня педераст-шопар трее да ги пратят в трудов лагер за превъзпитание и за всеко провинение да им удължават присъдата с 5 години...аааааай мамка им ядосах се дееба...........
И, то това не му е за първи път! Или може би защото е супер мега нинджата на форума ли?!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:сефте,комендантски!!
Няма нужда колега. Разочарован съм и решението ми е крайно !
Фен си оставам на марката ,но желанието ми да нямам профил и да не чета повече ,както и да " пиша глупави теми/ за 1 ви път го направих , по в замяна получих грозни обиди и наказания не за тоз който обижда а за мен/ Плюс това напоследък наистина теми които нямат нищо общо с марката !
Успех на всички

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4