Колко струва боядисване на брони?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Колко струва боядисване на брони?

Мнение от Metallium » 01 Дек 2004, 14:16

искам да попитам колко би струвало да се боядисат броните,веждите, лайсните и праговете в цвета на купето - смисъл по колата никъде да не остане черен цвят от броня или лайсна... :D

знам че зависи от боя, майстори и т.н. но нещо ориентировачно просто.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 01 Дек 2004, 15:46

Ако дойдеш до София - около 100 - 120 лева максимум. Ако докараш и ония Голф дето ми говореше за него, ще ви спретна промоция за 2те :D .
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 01 Дек 2004, 20:17

Тано аре да ми работиш подизпълнител щото за хубави материали само 200 лв. няя стигнат 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 02 Дек 2004, 18:37

Кире при нас е от народното "хубаво", не че не е ама за без пари толкова. А иначе си прав, ако има пари и желание човека може и боя за 500 лева да му вземем. Па колко му е да ти работим, да кажем като подизпълнител - тест пилот на новите пройзведения на Торнадо :angel:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Назад към Извън Темата