Подписка за връщане на подписаните лихви по кредитите
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Подписка за връщане на подписаните лихви по кредитите
Радвам се че са се намерили хора които да направят тази крачка най-накрая ! аз както и повечето от вас имам потребителски кредит, подписах за вноска от 133 лв на месец, а сега плащам по 157
а представям си ако имам ипотечен кредит от 60-70 000лв.... това е безобразие според мен, дано успее подписката дано се направи нещо по въпроса. Жалко че не е в моя град да ида с удоволствие да нарисувам един подпис и Ви моля който може да отиде да се подпише, мисля че всички сте съгласни с мен.

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Незнам колега, но силно ме съмнява тая подписка да промени нещо

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: Подписка за връщане на подписаните лихви по кредитите
Kambe написа:Радвам се че са се намерили хора които да направят тази крачка най-накрая ! аз както и повечето от вас имам потребителски кредит, подписах за вноска от 133 лв на месец, а сега плащам по 157а представям си ако имам ипотечен кредит от 60-70 000лв.... това е безобразие според мен, дано успее подписката дано се направи нещо по въпроса. Жалко че не е в моя град да ида с удоволствие да нарисувам един подпис и Ви моля който може да отиде да се подпише, мисля че всички сте съгласни с мен.
Моя кредит е точно такъв - 80000лв. и си е...ло майката

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Ако не се лъжа, банката запазва своите права да променя вноските по кредита, към текуща дата. Пише си го в условията.

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
това имах впредвид и аз, за жалост..Azidaha написа:Ако не се лъжа, банката запазва своите права да променя вноските по кредита, към текуща дата. Пише си го в условията.

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

Не може нищо да се направи колеги. Всеки с кредит се е подписал под документ, в който пише, че банката има право да променя лихвата по кредита. Просто в България са така нещата. Всички банки(все едно са се договорили) така практикуват. В чужбина не е така, но тук ...

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Тотално безобразие в една смешна държава
, но ние сме овчици
Идеята е добра, но не вярвам да се получи 

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
никой не са го карали насила!? ...всичко се договаря!!!
п.п.: инъче съм за подписката, но май ние самите си ги научихме така да ни цакат
п.п.: инъче съм за подписката, но май ние самите си ги научихме така да ни цакат

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
и все пак Ви моля да се подпишете ако видите такава разписка...
знам че банката запазва правото да промени лихвите, но мисля че всичко трябва да е в някакви норми е*аси майката... иначе като закъснеем с една вноска и веднага званят телефоните... мен ми се реве чак незнам...

"в чужбина" кредитите със плаваща лихва са също много разпространени. това беше и един от катализаторите на жилищната криза защото често такива кредити се отпускат със някаква фиксирана (ниска) лихва първите 3-5 години след което става плаваща (и често скача много нагоре).
та лихвата на такива кредити се определя от LIBOR + някакъв малък фиксиран процент. (ходете четете за либор ако ви е интересно).
във документацията на всеки заем пише как се определя лихвата и евентуално минимална и максимална лихва и максималната стъпка на увеличаване на лихвата която се преизчислява всеко тримесечие.
не мисля че има място за оплакване. всеки е грамотен- да чете документацията преди да подписва.
та лихвата на такива кредити се определя от LIBOR + някакъв малък фиксиран процент. (ходете четете за либор ако ви е интересно).
във документацията на всеки заем пише как се определя лихвата и евентуално минимална и максимална лихва и максималната стъпка на увеличаване на лихвата която се преизчислява всеко тримесечие.
не мисля че има място за оплакване. всеки е грамотен- да чете документацията преди да подписва.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Макс. лихвите са фиксирани - ОЛП + 10 за година.
Би било добре, но държавата няма да реагира и с право...
Би било добре, но държавата няма да реагира и с право...
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Затова банките стават все по-богати, а ние все по-бедни, защото знаят как да си изиграят картите, а ние като си нямаме средства винаги до тях опираме
dinkomg написа:Затова банките стават все по-богати, .....
Абе и те са цъфнали и завързали сега ...
ПС: Всеки сам се е подписал в кредитния си договор и се предполага, че е бил запознат с фактът, че е възможно да му се увеличи/намали месечната вноска.
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4