има ме ли адвокати тука

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

има ме ли адвокати тука

Мнение от dizelboy » 18 Мар 2009, 21:29

колеги става вапрос за прехвърляне на дял от фирма но изкам консултация е ако имаме от наще некои не познавам един дето знае

10кс предварително
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 19 Мар 2009, 4:58

майко мила :kuku:

Аватар

Мнение от TUZara` » 19 Мар 2009, 5:18

SummonedToDIe написа:майко мила :kuku:

Какво се чудиш колега... :) всеки луд с номера си ... Скоро очаквам тема за кръстоски между породи прасета-съвети за най-качествена продукция :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 19 Мар 2009, 5:44

TUZara` написа:

Какво се чудиш колега... :) всеки луд с номера си ... Скоро очаквам тема за кръстоски между породи прасета-съвети за най-качествена продукция :)

не бе човек, няма против момчето да търси помощ, има нужда-търси. Ама с този правопис, просто нямам думи. Виждал съм го дизелбоя, на БЪЛГАРИН прилича бе мама му стара :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 19 Мар 2009, 7:33

Братле без лоши чувства ,но изречението ти е пет думи и Аз немога да разбера какво искаш :shock:
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 19 Мар 2009, 11:32

SummonedToDIe написа:
TUZara` написа:

не бе човек, няма против момчето да търси помощ, има нужда-търси. Ама с този правопис, просто нямам думи. Виждал съм го дизелбоя, на БЪЛГАРИН прилича бе мама му стара :confused:

бе бате българче сам си от всякаде ама кога учехме по български аз се си мислех за любов :uups: просто питах дали имам ме между нас адвокати защото имам нужда от консултация имам фирма заедно с садружник но изкам тои дами прехвърли дяловете си но незнам къф е канал ни я ред
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

Мнение от yulian4o » 19 Мар 2009, 12:40

батка земи си купи търговския закон от някава книжарница до някой ВУЗ и разгледай. щом имаш съдружник предполагам е ООД но ако му изкупиш дяловете няма да е пак ООД най вероятно тръбва да се ориентираш към ЕООД не съм много запознат с тези неща но си прехвърлях ЕТ-то към ООД преди месец и бая работа със тея адвокати но ме посъветваха да регистрирам нова фирма а не да пререгистрирам старата :shock: :shock: и така направих. абе общо взето мноо занимавки. най-добре иди при някой адвокат и му обясни кво искаш и той ще те насочи какво трябва да стане пък и те за обяснение няма да ти вземат пари .
п.с. потърси и в чичо ГУГЪЛ има доста теми разисквани мое да намериш нещо
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 19 Мар 2009, 12:51

dizelboy написа:
SummonedToDIe написа:
TUZara` написа:

бе бате българче сам си от всякаде ама кога учехме по български аз се си мислех за любов :uups: просто питах дали имам ме между нас адвокати защото имам нужда от консултация имам фирма заедно с садружник но изкам тои дами прехвърли дяловете си но незнам къф е канал ни я ред
Иво непоправим си батко, просто не вярвам че сме комшии ;) по въпроса имам нещо в предвид звънни :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от Lachata » 19 Мар 2009, 12:59

Колега аз мога да ти отговоря на въпросите, пиши ми едно ЛС и дай телефон, ако имаш желание.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 19 Мар 2009, 14:14

Аз също съм минал по този ред, но при мен аз фиктивно продадох дяловете си от ООД - нотариално се заверява договор за продажба на дружествени дялове. Мога да ти пратя ако искаш самия договор, за да не даваш пари на адвокат да ти го пише. От там нататък обаче, ако ти си човека, който придобива 100% от дяловете ще трябва да отидеш в съда и по съответната процедура да впишеш новите промени в т.ч. да промениш юридическото лице от ООД на ЕООД.

Законът го има онлайн, не е нужно да купуваш книги. Моят съвет към теб е да прочетеш какво пише в него и да го разтълкуваш, а не да се доверяваш изцяло на адвокат. Адвокатът е само да ти доизясни определени процедури. Имам го линка към закона, но не е на този компютър. Пиши ми л.с. ако неможеш да го намериш и ще ти го изпратя.

Успех!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Мар 2009, 14:32

дизеле обади се на predel и го питай
100% ще ти помогне.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 19 Мар 2009, 16:25

бе си4ки викат обади се аз на никои немам телфона :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Мар 2009, 17:08

dizelboy написа:бе си4ки викат обади се аз на никои немам телфона :mhihi:

е телефонния указател в Е34 за какво е бе
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от !!Frank » 19 Мар 2009, 17:20

Колега с такива работи се занимавам
0886848105 Станислав

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 19 Мар 2009, 22:08

l-s написа:Братле без лоши чувства ,но изречението ти е пет думи и Аз немога да разбера какво искаш :shock:

ще му свикнете споко... и аз така се мъчех в началото 2 реда в скайп да му си ги превеждам по цял час ама ся си ми е оригинален и го хващам тънката ко има впредвид :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата