Сери се у Биг Брадър-а !!!!!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Сери се у Биг Брадър-а !!!!!
да му исъхнат топките на тоа педал ! аз мое съм пиян, ама биг брадър е долен ***** але алееее.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Чудех се дали да пусна темата !
Мноооо ме издразниха с това режисирано гласуване !!!!!!!!
Обаче Найде и Гроши остават най големите ! Сери се ! Дебили са до край ! Не знан са какво ше става с това шоу !
Мноооо ме издразниха с това режисирано гласуване !!!!!!!!
Обаче Найде и Гроши остават най големите ! Сери се ! Дебили са до край ! Не знан са какво ше става с това шоу !

R.I.P Landikar
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
е.......................ти шоуто отече, вече няма смисъл да се гледа....... по-добре да си зяпам Къци
Ники Кънчев още първия ден след изцепките е казал, че за него по-добре било да изгонят Найден и Гроши и така и стана
Абе сери си 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Радвам се,че разкараха тези комплексирани деца от шоуто! Простотията един път да е отдолу,не мога да повярвам даже... 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
NeoPrint написа:Радвам се,че разкараха тези комплексирани деца от шоуто! Простотията един път да е отдолу,не мога да повярвам даже...
E да ама сега кой ще прави шоу ? Заспалия доктор или можеби оня плажен гларус ... я се стегнете .. те правеха ШОУ-то ... верно е че беше протстотия ... но това е реалноста ... издразни ме това че всичко беше нагласено .. а ние рибите гласувахме като за световно !

R.I.P Landikar
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Реалността е ши**на,това не значи,че Найден е готин
Простака си е простак. Липсата на възпитание не е извинение! Пък и кара Калибра 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
а найййййййййййден е шампиооооооооооооон але алееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
комплексираните деца ми правеха ебати смеха, са вече нема да го пусна тва дебилно шоу. сери се и у ники кънчев !!!!!!!!!!!

комплексираните деца ми правеха ебати смеха, са вече нема да го пусна тва дебилно шоу. сери се и у ники кънчев !!!!!!!!!!!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз бих поздравил наистина психолозите на БигБрадър, явно и понятие си нямат от професията, как са допуснали хора с неуравновесена психика като тези двамата в шоуто, прави са че застрашават сигурността на останалите.
Радвам се че ги изгониха, вярно е че ще бяха колорита на предаването заедно със Стойка, но щеше да ме е яд ако някой толкова кух вземе 200 бона. А и наистина има много малки деца и тинейджъри дето се чудят как да им подражават и като ги гледат.....сещате се.
Радвам се че ги изгониха, вярно е че ще бяха колорита на предаването заедно със Стойка, но щеше да ме е яд ако някой толкова кух вземе 200 бона. А и наистина има много малки деца и тинейджъри дето се чудят как да им подражават и като ги гледат.....сещате се.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Съгласен съм ... но това Е шоу ... нали така .. по света хората се забавляват да гледат тракива неща ... проблема е, че в БГ реалността е друга .. и това малко или много е отражение ... както каза колега Лоудрайвър ... НЕ СМЕ ДОРАСЛИ !
П.С. ББ вече няма да е толкова интересно ...
П.С.2 Дразня се как прее**** хората да гласуват !
П.С. ББ вече няма да е толкова интересно ...
П.С.2 Дразня се как прее**** хората да гласуват !

R.I.P Landikar
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
трябва да призная, че хич не ми дреме кой ще вземе парите....важното е шоу да става, а без най-итересните хора няма да стане... това е факт! В БГ май хората не се освяткаха, че като гласуваш за някой го гониш а не , че те кефи
Сега шъ си гледаме некви пенсионери в неква къща и............

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Няма за кво да се ядосваш, като са прости хората нека гласуват, вместо да ходят и да ги дарят на някой нуждаещ се например, ма тва е положението 

- Новини
-
"Big Brother" е теливизионно шоу и хората от екипа му и Нова Телевизия би следвало да са наясно, че подобни неща се случват. Нали искат участниците да се държат естествено?
Найден бил давал лош пример. Защо тогава Нова Телевизия излъчи и акцентира неколкократно случилото се, даваха го дори по новините в програмата им? Някой не се ли сети, че излъчването на въпросното негативно поведение всъшност е 90% процента от вреденето на така пазената днешна младеж в крехка възраст. Друг е въпроса къде са родителите, които трябва да възпитават децата да не копират подобни неща. Не е ли малко късно за морални лекций? Не са ли излъчвани далеч по-пагубни за психиката кадри от някакво си пикане в стая? А може би вулгарния език във филмите например е по-малко зло? И да ми излиза Милен Цветков и да свързва два бутнати стола и малко строшени чаши с трошенето на кошчета и спирки на градски транспорт. А Кушлуков защо никой не го попита къде е авторитета на служителите на закона та се трошат спирки? Защо хвърлят на плещите на двама участника в едно малоумно шоу вината за липсата на възпитание на децата? А СЕМ (съвет за електронни медий) къде е в случая? А защо се продават алкохол и цигари на малолетни? заради Найден ли?
Нова Телевизия си вкара невероятен автогол в рейтинга и в общественото мнение. Не защото изгони участниците а защото направи от мухата слон и защото всъшност вината е нейна за евентуалното пагубно поведение на децата. А факта, че хвърли вината върху участниците е меко казано проява на лицемерие. Друг е въпроса колко инфантилно е това предаване
Искам да ви помоля повече подобни теми да не пускате. Това е автомобилен форум, а не говорилня или чат. Има хиляди други форуми + форум на предаването "Big Brother", където се дискутират подобни неща.
Найден бил давал лош пример. Защо тогава Нова Телевизия излъчи и акцентира неколкократно случилото се, даваха го дори по новините в програмата им? Някой не се ли сети, че излъчването на въпросното негативно поведение всъшност е 90% процента от вреденето на така пазената днешна младеж в крехка възраст. Друг е въпроса къде са родителите, които трябва да възпитават децата да не копират подобни неща. Не е ли малко късно за морални лекций? Не са ли излъчвани далеч по-пагубни за психиката кадри от някакво си пикане в стая? А може би вулгарния език във филмите например е по-малко зло? И да ми излиза Милен Цветков и да свързва два бутнати стола и малко строшени чаши с трошенето на кошчета и спирки на градски транспорт. А Кушлуков защо никой не го попита къде е авторитета на служителите на закона та се трошат спирки? Защо хвърлят на плещите на двама участника в едно малоумно шоу вината за липсата на възпитание на децата? А СЕМ (съвет за електронни медий) къде е в случая? А защо се продават алкохол и цигари на малолетни? заради Найден ли?
Нова Телевизия си вкара невероятен автогол в рейтинга и в общественото мнение. Не защото изгони участниците а защото направи от мухата слон и защото всъшност вината е нейна за евентуалното пагубно поведение на децата. А факта, че хвърли вината върху участниците е меко казано проява на лицемерие. Друг е въпроса колко инфантилно е това предаване

Искам да ви помоля повече подобни теми да не пускате. Това е автомобилен форум, а не говорилня или чат. Има хиляди други форуми + форум на предаването "Big Brother", където се дискутират подобни неща.
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3