Сери се у Биг Брадър-а !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Сери се у Биг Брадър-а !!!!!

Мнение от Engi » 04 Дек 2004, 22:07

да му исъхнат топките на тоа педал ! аз мое съм пиян, ама биг брадър е долен ***** але алееее.
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 04 Дек 2004, 22:14

Чудех се дали да пусна темата !
Мноооо ме издразниха с това режисирано гласуване !!!!!!!!

Обаче Найде и Гроши остават най големите ! Сери се ! Дебили са до край ! Не знан са какво ше става с това шоу !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 04 Дек 2004, 22:37

е.......................ти шоуто отече, вече няма смисъл да се гледа....... по-добре да си зяпам Къци :mhihi: Ники Кънчев още първия ден след изцепките е казал, че за него по-добре било да изгонят Найден и Гроши и така и стана :!: :!: :!: Абе сери си :lol:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 04 Дек 2004, 22:39

Радвам се,че разкараха тези комплексирани деца от шоуто! Простотията един път да е отдолу,не мога да повярвам даже... :mhihi:

Ценко изложбения
Аватар

Мнение от rtzankov » 04 Дек 2004, 22:42

NeoPrint написа:Радвам се,че разкараха тези комплексирани деца от шоуто! Простотията един път да е отдолу,не мога да повярвам даже... :mhihi:

E да ама сега кой ще прави шоу ? Заспалия доктор или можеби оня плажен гларус ... я се стегнете .. те правеха ШОУ-то ... верно е че беше протстотия ... но това е реалноста ... издразни ме това че всичко беше нагласено .. а ние рибите гласувахме като за световно !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 04 Дек 2004, 22:55

Реалността е ши**на,това не значи,че Найден е готин :no: Простака си е простак. Липсата на възпитание не е извинение! Пък и кара Калибра :gay:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 04 Дек 2004, 22:57

а найййййййййййден е шампиооооооооооооон але алееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

комплексираните деца ми правеха ебати смеха, са вече нема да го пусна тва дебилно шоу. сери се и у ники кънчев !!!!!!!!!!!
Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 04 Дек 2004, 23:03

пхаааа....Добре дошли в "Искрено и лично"!

П.С.Не сме "дорасли",все още,за тва шоу...
П.П.С.Old playerzz foreva!
П.П.С.2 ....сЕри се!
Изображение
Driver's Racing Team

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Дек 2004, 23:07

Аз бих поздравил наистина психолозите на БигБрадър, явно и понятие си нямат от професията, как са допуснали хора с неуравновесена психика като тези двамата в шоуто, прави са че застрашават сигурността на останалите.
Радвам се че ги изгониха, вярно е че ще бяха колорита на предаването заедно със Стойка, но щеше да ме е яд ако някой толкова кух вземе 200 бона. А и наистина има много малки деца и тинейджъри дето се чудят как да им подражават и като ги гледат.....сещате се. :confused:

Ценко изложбения
Аватар

Мнение от rtzankov » 04 Дек 2004, 23:13

Съгласен съм ... но това Е шоу ... нали така .. по света хората се забавляват да гледат тракива неща ... проблема е, че в БГ реалността е друга .. и това малко или много е отражение ... както каза колега Лоудрайвър ... НЕ СМЕ ДОРАСЛИ !

П.С. ББ вече няма да е толкова интересно ...
П.С.2 Дразня се как прее**** хората да гласуват !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 04 Дек 2004, 23:14

трябва да призная, че хич не ми дреме кой ще вземе парите....важното е шоу да става, а без най-итересните хора няма да стане... това е факт! В БГ май хората не се освяткаха, че като гласуваш за някой го гониш а не , че те кефи :mhihi: :mhihi: :mhihi: Сега шъ си гледаме некви пенсионери в неква къща и............
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 04 Дек 2004, 23:36

както каза мом4ето кривоглед глисто гъз
ИзображениеИзображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Дек 2004, 23:42

Няма за кво да се ядосваш, като са прости хората нека гласуват, вместо да ходят и да ги дарят на някой нуждаещ се например, ма тва е положението :(

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Дек 2004, 23:48

"Big Brother" е теливизионно шоу и хората от екипа му и Нова Телевизия би следвало да са наясно, че подобни неща се случват. Нали искат участниците да се държат естествено?

Найден бил давал лош пример. Защо тогава Нова Телевизия излъчи и акцентира неколкократно случилото се, даваха го дори по новините в програмата им? Някой не се ли сети, че излъчването на въпросното негативно поведение всъшност е 90% процента от вреденето на така пазената днешна младеж в крехка възраст. Друг е въпроса къде са родителите, които трябва да възпитават децата да не копират подобни неща. Не е ли малко късно за морални лекций? Не са ли излъчвани далеч по-пагубни за психиката кадри от някакво си пикане в стая? А може би вулгарния език във филмите например е по-малко зло? И да ми излиза Милен Цветков и да свързва два бутнати стола и малко строшени чаши с трошенето на кошчета и спирки на градски транспорт. А Кушлуков защо никой не го попита къде е авторитета на служителите на закона та се трошат спирки? Защо хвърлят на плещите на двама участника в едно малоумно шоу вината за липсата на възпитание на децата? А СЕМ (съвет за електронни медий) къде е в случая? А защо се продават алкохол и цигари на малолетни? заради Найден ли?

Нова Телевизия си вкара невероятен автогол в рейтинга и в общественото мнение. Не защото изгони участниците а защото направи от мухата слон и защото всъшност вината е нейна за евентуалното пагубно поведение на децата. А факта, че хвърли вината върху участниците е меко казано проява на лицемерие. Друг е въпроса колко инфантилно е това предаване ;)

Искам да ви помоля повече подобни теми да не пускате. Това е автомобилен форум, а не говорилня или чат. Има хиляди други форуми + форум на предаването "Big Brother", където се дискутират подобни неща.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 05 Дек 2004, 0:11

Няма по-голяма глупост от това нещо, наречено Биг Брадър според мен.Не съм го гледал, няма и да го гледам. Дебилизмът явно е превзел вече цялата страна.... :( :( :(

Следваща

Назад към Извън Темата