Интервюта на BG-tuning.net - Иво Войков BMW 318i M-technic

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Интервюта на BG-tuning.net - Иво Войков BMW 318i M-technic

Мнение от bmwcabrio3 » 05 Дек 2004, 21:48

Нали искахте темичка, специално пригодена за интервютата - ето я и нея;)
Наслаждавайте се - надявам се да ви хареса!
http://www.you.bg-tuning.net/
Последна промяна bmwcabrio3 на 23 Дек 2004, 16:44, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Karamazov » 05 Дек 2004, 22:35

Поредната порция смях... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Наистина похвални са опитите на тия младежи, ама резултата е, че щях да падна от стола от смях...

:lol: :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :mhihi: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :lol:
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 05 Дек 2004, 22:48

No Comment. Only emoticons

:dummy: :dummy: :dummy: :ranting: :ranting: :ranting: :banghead: :banghead: :banghead: :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :dummy: :dummy: :dummy:
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 05 Дек 2004, 22:56

ТУНЕРЪТ
Jorelinio (както се представя самият той) е на 22г. от град София написа:
-Побеждавал съм VW Golf 2 (на няколко пъти), Renault 19 16V, Lancia Delta Integrale, VW Corrado G60, Меrcedes SL55 AMG, BMW 760

Аааааааааа дайде го тоя беееееее .. дайте да го сложим срещу едно 760i ..

Тъпото интервю написа:"РЕЗАЧКАТА"
Тунингът е направен нa Honda CRX 1,6 16V V-TEC - 150 к.с.(производство юни 1991г. - базова модификация). Всичко по колата е оригинално - частите са от световноизвестната японска фирма "Муген" , тунингът включва джанти, амортисьори "Кони", спортен филтър "Green", изпускателна система с два ауспуха и чип-тунинг, като в момента мощността на автомобила е около 160 к.с.

ааааааааахахахахахахахахахахахаххахахахаха
не немога .. искам да го сложа до едно 760i и да извикаме Българска национална телевизия, Канал 3, Българско Национално Радио, СБА, КАТ, Съюза на производителите на чушкопеци в Никарагуа, Виeтнамски държавни железници .. целия Свят искам да му се подиграва на тоя ..

НЕМОГА .. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ НЕВЕЖИ МАЛОУМНИЦИ! Искам да стана интервюиращ в този сайт и да ги бия с микрофона такива като тоя ..

http://www.you.bg-tuning.net/Jorelinio.html
Последна промяна Turturelo на 05 Дек 2004, 23:00, променена общо 3 пъти

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 05 Дек 2004, 22:57

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от bmwcabrio3 » 05 Дек 2004, 23:31

е, за отговорите... няма да коментирам.
За въпросите обаче не смятам, че са тъпи - даже има някои много яки.
Може ония със жервите на пътя да не са кой знае колко интересни, но все пак е важно да се мисли и за живота на пътя - това ми прави добро впечатление в този сайт - особено текстът, който е написан на началната страница за локвата кръв е много добър - не е като на Цвайг, но пак е хубав. Кефи ме, че са хуманни. Докато в този форум...хммм - никъде не съм видял (може би, защото съм от малко време тук) дори два реда, които да говорят за внимателно шофиране и за запазване на живота на пътя... А за мненията - кво да ти кажа, кажи му на Ремо теб да те интервюира и да вземе Turtorelo - да става екшън. ИСКАМ ТОВА ДА ГО ВИДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 06 Дек 2004, 0:25

не може да се отре4е 4е сижата баварка не е добре напражена евала му на пи4а

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Дек 2004, 2:46

На мен външно ми допада, но някак си не мога да я възприема с тази смешна композиция под капака... Това е все едно 50 годишна к**ва, която се е напудрила и се предлага като 20 годишна ... Външно може и да ти допадне, ама долу е като люлинския тунел кво правиш ?!

Много ми е интересно колко ли пари е хвърлил за туинга ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 06 Дек 2004, 6:35

Малко на злоба избива май в тая тема, а не бива. И аз се подведох леко, защото пича е омазал колата според мен, пак казвам с изключение на 1-2 неща, които ми харесват. Иначе сайта не е лош като замисъл, има много добри идеи и определено е по-напред от прекия си конкурент тунинг.БГ :lol: Пожелавам ви успех, дано направите нещо сносно, а не поредния кич и поредния форум. Съвет: обръщайте внимание на детайлите, правописните грешки не правят добро впечатление, интервюирайте не само разни псевдотунингисти с "резачки" тип "пичеловка". И не наричайте БМВ ентусиаст този, който сменя страхотния волан с фризби и бибитка от "ламборджини" с цел забиване на женско и тайно мечтаещ за Г класа 8) Успех :winky:
човек се учи докато е жив...

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 06 Дек 2004, 7:20

Страшни филмчета за БМВ. Направо показват истинската същност на марката :puke:
Човече, ако искаш ме послушай, ама ако пак решиш да пишете за БМВ не пускай теми от рода на: "Кой иска да го интервюираме". А ела на Екото, поговори с хората, намери си подходящия БМВ фен (не като оня дето в клубс.дир.бг е писал "и аз от 4 дена вече съм фен на БМВ"). А като решиш да слагаш клип са БМВ-то на фена, помоли го за малко burnout, малко drift за да се разбере, че е БМВ, а не пенсионерски автомобил.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 06 Дек 2004, 10:12

хора абсолютно непонятно ми е защо се нахвърляте така злобарски...
в крайна сметка никъде няма писан правилник кое става за тунинг и кое не става...естетическото чуство на всеки един е тотално различно!
някои неща които аз одобрявам на 100% ти харесваш на 50% а той просто не може да ги диша...
нали затова са тия тунинги-за да може да се изрази всеки, да направи това което му харесва и да направи колата си така както той би я карал и обичал!
е то това е есенцията бе момци!
затова има толкова разнообразие-там се крие тайната на добрия тунинг-той е относителна величина!
мисля че изобщо не сте справедливи. кое е по добре аз да питам:
да има абсолютно еднакви "добри" тунинги или да има ужасно многообразие в което вие харесвате само отделни елементи?

Потребител
Аватар

Мнение от Peshev » 06 Дек 2004, 11:24

Отговарям по ред на номерата - започвам с Turturelo :
Приятелче, човекът с хондата даде разяснение за БМВ-то и за мерцедеса - ето го тук - http://forum.bg-tuning.net/viewtopic.php?p=2416#2416. Аз, като интервюиращ, обаче не мога да контролирам това, което казват хората. Ако ще и болида на "Ферари" да каже, че е бил - негов проблем си е това. Може би, беше грешка от моя страна, че не го питах за нещо повече... с това съм съгласен!
Продължавам с fortune:
Нищо не му пречи на момчето да бъде BMW-ентусиаст, дори и фактът, че си мечтае за "Мерцедес".
Относно ентусиазма на екипа - човеко, ако не беше той, сайтът отдавна да си е отишъл. Къде другаде в БГ има сайт на тунинг-темарика, който се обновява толкова често? Плюс това рекламките с SMS не ме дразнят, а и електронно издание, каквото се стремим да направим, има много разходи... Иначе мерси за благите думи във втория пост... Не сме пред tuning.bg, имаме още много работа и се надявам до няколко месеца да оправим дизайна и да сложим повече статии, както и технически лексикон, но това е друга тема. А за правописните грешки - прав си, всеки ден се карам с другите от екипа по този въпрос. Mежду другото обаче - имаш точно осем пропуснати запетаи - не си чак толкова грамотен, спокойно:)
grnka: Пич, на колко си? В кой свят живееш - каквото и да си говорим, още от средата на 90-те години "БМВ" и "Мерцедес" се смятат за мутраджииски коли в БГ. Аз казвам, че това е парадокс и че не е съвсем вярно - за какво дигаш врява? Не си ли отварял скоро вестник - на престрелките между мутрите само рена, ситроени, деу и т.н. Много време си прекарал в Гърция :)
The Boss: Шефче, относно филмчетата - някои хора обичат да си пазят колите, не да ги трошат. Мислиш ли, че не сме ги молили за нещо повече? А за темите "Кой иска интервю" - и аз съм против, грешка беше от наша страна.
Относно негативните мнения за тунинга на колата - аз подкрепям vaskoto1- целта на тунинга е да изразиш себе си, което на Вас, "големите момчета", май не ви е ясно...

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Дек 2004, 14:34

BMW ентусиасти този тон и приказки НЕ СА ПОЗВОЛЕНИ тук и няма да бъдат толерирани по никакъв начин. Незнам дали се усещате, но говорите точно като каруцари от последното село в азърбайджан :evil:

За колата на човека моето мнение е, че е доста грозна с някой изключения, НО НЕ ГО КАЗВАМ в публичното пространство особено по този вулгарен начин като повечето от вас. Тук ми идва едно изречение от друг сайт -> уважавайте труда на другите дори и да не ви харесва крайния резултат...

За хората занимаващи се със сайта - имайки предвид горната фраза аз уважавам труда ви и ви прави чест, че се занимвате с нещо подобно и уникално за България. Моя съвет към вас е да не интервюирате само хора сложили 3 кила кит и 8 пласмаси по колата си а да намерите наистина хубави коли направени с вкус и тогава ви гарантирам, че и хората от този клуб (който наистина е най-добрия в БГ) ще разглеждат интервютат ви с удоволствие. Също така не е лошо да преглеждате отговорите на интервюираните преди да ги публикувате защото има смешни неща (760Li vs. Honda), можете да помислите и за смяна на някой термини напр. "Резачката" с "Автомобила"...

За да привлечете хора от тук да попаднат на вашите страници 1-во трябва малко да вдигнете нивото на сайта (не че ние сме над вашето или на тунингистите ниво, просто ние харесваме и сме влюбени в истинските красиви неща а не в пласмасата на кило) и 2-ро елате на някоя наша сбирка харесайте си кола и аз лично ще ви помогна да убедим собственика. Дори ако искате и проявявате интерес към моята кола съм съгласен аз да съм първия от тук, стига да помислите над нещата който ви написах.

Успех в начинанието.

С уважение,
Иво Войков
Последна промяна I.Voykov на 06 Дек 2004, 14:36, променена общо 1 път
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 06 Дек 2004, 15:25

Мене ми харесва като цяло визията на колата, макар да е малко претруфена но това е още един човек който си мисли че с 115 коня ще бие всички наред и навсякъде...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 06 Дек 2004, 15:43

Peshev написа: имаш точно осем пропуснати запетаи - не си чак толкова грамотен, спокойно:)

:winky: Писал съм мнението си в 6:35 сунтринта все пак ;) А и това е форум, а не официална статия на сайт, което е недопустимо! Ето малко запетайки да наваксам :arrow: , , , , , , , , , , , , , , , , , , 8)
човек се учи докато е жив...

Следваща

Назад към Извън Темата