Благодарности на DEFLEPPARD!!
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Благодарности на DEFLEPPARD!!
Искам да му изразя специалните си благодарности и да му кажа едно голямо ЕВАЛА.
Изпратих му едно ЛС и го помолих да ми свърши една работа в Варна без въобще да ме познава нито аз него,а само знаех че е от Варна, понеже не ми се биеха 800км само да видя за един ЦД чейнджър.
Момчето отиде, видя го и даже снимки ми изпрати с полезна информация само с едно ЛС и без да ме знае кой съм нито нищо. ЕВАЛА на такива ентусиасти защото малко останаха такива дето ще ти помогнат ей така без овъртания и подобни.
Очаква го един хубав 12 годишен подарък с кехлибарен цвят. Ей така трябва да се поддържаме ентусиастите...
Изпратих му едно ЛС и го помолих да ми свърши една работа в Варна без въобще да ме познава нито аз него,а само знаех че е от Варна, понеже не ми се биеха 800км само да видя за един ЦД чейнджър.
Момчето отиде, видя го и даже снимки ми изпрати с полезна информация само с едно ЛС и без да ме знае кой съм нито нищо. ЕВАЛА на такива ентусиасти защото малко останаха такива дето ще ти помогнат ей така без овъртания и подобни.
Очаква го един хубав 12 годишен подарък с кехлибарен цвят. Ей така трябва да се поддържаме ентусиастите...
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
абе 100 пъти ти казах не ми струва абсолютно нищо да го видя и снимам (все пак съм дал толкоз кинти за тоя гсм.. поне една полезна работа да свърши
) и не искам подаръци... особено пък за толкова незначително малка услуга направо ще ме е срам....
някой слънчев ден като дойда до Пловдив ще почерпиш като толкова се натискаш

някой слънчев ден като дойда до Пловдив ще почерпиш като толкова се натискаш

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Re: Благодарности на DEFLEPPARD!!
Metallium написа:Очаква го един хубав 12 годишен подарък с кехлибарен цвят. Ей така трябва да се поддържаме ентусиастите...
Говорих с Любо (Х-ситера) каза че ако нокои не го иска ще го вземе

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
DEFLEPPARD Браво! радвам се че има такива хора
Освен че много пишеш можеш и да помагаш

Освен че много пишеш можеш и да помагаш

May the BMW force be with you!
5 мнения
• Страница 1 от 1