Верно ли ще има забрана за десни волани?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kompi
- младши ентусиаст
-
Верно ли ще има забрана за десни волани?
Колеги, незнам каде да проверя, а чух че от Април, ще се забрани регистрацията на МПС с дясна дирекция??? Някой знае ли, понеже съм купил два буса, ако трябва да ги регистрирам на време?
Много ще съм благодарен на компетентно мнение!
Поздрави!
Поздрави!
Сучииии!
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
alx написа:.. а трябва...
защото като тръгнете да изпреварвате сте като прилепи със уолкмени...
Принципно е така, но в интерес на истината не съм чул да стане ПТП заради това. Поне не скоро

А от друга страна едва ли биха го забранили като дори в мобиле.де първите обяви на М3 са с десни волани...
Поздрави
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Аз мисля, че за леки коли никога няма да го забранят, но за бусове и камиони, ако не се лъжа още от мин. година е забранена регистрацията с десен волан 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
datcho написа:... дори в мобиле.де първите обяви на М3 са с десни волани...
Това е като ги подредиш по цена, тези с десните винаги са най-евтини, повечето се разфасоват, М-ковите детайли са доста ценени
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Rebel написа:но за бусове и камиони, ако не се лъжа още от мин. година е забранена регистрацията с десен волан
Няма такова нещо. Отидете в КАТ и вижте дали не се регистрират десни волани, дали било бусове или леки коли!
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
За мен лично кола с десен волан в страна с дясно движение е доста голям компромис. Карането е огромно удоволствие за мен и не бих си взел такова возило, па макар и по - евтино или каквото и да било друго преимущество. Ако живеех в Англия, Австралия, Япония и тн. бих свикнал. Карал съм такъв автомобил и за мен найстина не е удобно по нашите пътища.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Верно ли ще има забрана за десни волани?
kompi написа:Колеги, незнам каде да проверя, а чух че от Април, ще се забрани регистрацията на МПС с дясна дирекция??? Някой знае ли, понеже съм купил два буса, ако трябва да ги регистрирам на време?
Поздрави!
Мисля че вече това е гласувано и не можеш да регистрираш кола с десен волан. Можеш да си я караш само с английските номера
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:kompi написа:Колеги, незнам каде да проверя, а чух че от Април, ще се забрани регистрацията на МПС с дясна дирекция??? Някой знае ли, понеже съм купил два буса, ако трябва да ги регистрирам на време?
Поздрави!
Мисля че вече това е гласувано и не можеш да регистрираш кола с десен волан. Можеш да си я караш само с английските номера
Най-после нещо смислено да гласуват.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
alx написа:.. а трябва...
защото като тръгнете да изпреварвате сте като прилепи със уолкмени...
Аз също подкрепям,макар че сега ще скочат хората дето карат такива коли в форума

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
hemicharger написа:kompi написа:Колеги, незнам каде да проверя, а чух че от Април, ще се забрани регистрацията на МПС с дясна дирекция??? Някой знае ли, понеже съм купил два буса, ако трябва да ги регистрирам на време?
Поздрави!
Явно само така си мислиш Колега

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Tech0 написа:hemicharger написа:kompi написа:Колеги, незнам каде да проверя, а чух че от Април, ще се забрани регистрацията на МПС с дясна дирекция??? Някой знае ли, понеже съм купил два буса, ако трябва да ги регистрирам на време?
Поздрави!
Най-после нещо смислено да гласуват.
е най-после, а онова с 5-те хиляди лв. глоба при форсиране на двигател не ти ли се струваше смислено или 5к лв. глоба за тия, които мият стъклата на колите по светофарите.

сериозно по темата, те и да забранят регистрацията, както ще стане. Изключително рядко се регистрира такъв автомобил.

За изпреварването съм абсолютно на мнение, че е крайно опастно с такава кола.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2