Магазин пловдив
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Магазин пловдив
Колеги прибягвам до вашата помощ понеже вече след 4 месеца брокерските фирми просто не ми вършат работа!!! А, и лъжат здраво!!! Няма да споменавам фирми, но не могат да намерят свободен магазин, това е донякъде нормално за местата, в които търся понеже магазините нямат 1 собственик...
Търся магазин под наем в ТЦ "Форум" Тракия и ТЦ "Гранд" само на партерно ниво около +/- 25-40 кв. Става въпрос, че фирмата ни не е нова, имаме няколко разработени обекта и сега сме в процес на разширяване, търсим магазини за дългосрочен наем.
Моля ви без излишни коментари само за сериозни на лс. Благодаря на отзовалите се.
Дано не съм нарушил някое правило...
Търся магазин под наем в ТЦ "Форум" Тракия и ТЦ "Гранд" само на партерно ниво около +/- 25-40 кв. Става въпрос, че фирмата ни не е нова, имаме няколко разработени обекта и сега сме в процес на разширяване, търсим магазини за дългосрочен наем.

Моля ви без излишни коментари само за сериозни на лс. Благодаря на отзовалите се.

Дано не съм нарушил някое правило...

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Благодаря за изявеното желание, но освен, ако нямаш познати там няма нужда, аз през ден съм там само, където не съм започнал да се запознавам с продавачките вече...
В гранда на партер има и на по-поносими цени, ама са заети и трябва да си голям глупак за да си изпуснеш мястото...
А, наемите си ги знаем и аз да имам магазин на хубаво място, и аз ще го пусна на "пазарната" цена.

А, наемите си ги знаем и аз да имам магазин на хубаво място, и аз ще го пусна на "пазарната" цена.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
4 мнения
• Страница 1 от 1