11.12.'04 Machine Head Live in Sofia..
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
11.12.'04 Machine Head Live in Sofia..
Machinе Fuckin' Head ще забият в зала "Фестивална"!!!
Роб Флин и компания ще ни разцепят главите.. сигура съм!
Това ми е една от любимите групи.. напраоо.. нечовешко се кефя.. ааааААААААААа !!!!
Подгряващи групи ще са "God Forbid" и "Caliban".
П.С.Моля хората които не слушат такъв стил музика да се въздържат от коментари от сорта "А бе тея как ги слушате само се дерат" и т.н. булл шитц.. мерси.

Роб Флин и компания ще ни разцепят главите.. сигура съм!

Това ми е една от любимите групи.. напраоо.. нечовешко се кефя.. ааааААААААААа !!!!

Подгряващи групи ще са "God Forbid" и "Caliban".

П.С.Моля хората които не слушат такъв стил музика да се въздържат от коментари от сорта "А бе тея как ги слушате само се дерат" и т.н. булл шитц.. мерси.

- Новини
-
Чочко, ся ще ти разправям една случка...
Преди няколко години бяхме с една компания на море в Созопол. Мисля беше 97-та година. Бяхме си наели цял апартамент в една станция. Та седим с братчедка ми в едната стая и тя слуша някаква подобна такава музика на касетка, мисля Ministry беше групата. Ма тая група 13 човека, братче, и всичките пеят по едно и също време на една от песните. Точно в апогея на припева в стаята влиза едно момиче от компанията за да си вземе нещо, спира се и небрежно казва ..."много пръщи това радио бе, вържете стениол от шоколад на антената" ...и си излиза.
Прави сметка щом го помня какъв смях е паднал

Преди няколко години бяхме с една компания на море в Созопол. Мисля беше 97-та година. Бяхме си наели цял апартамент в една станция. Та седим с братчедка ми в едната стая и тя слуша някаква подобна такава музика на касетка, мисля Ministry беше групата. Ма тая група 13 човека, братче, и всичките пеят по едно и също време на една от песните. Точно в апогея на припева в стаята влиза едно момиче от компанията за да си вземе нещо, спира се и небрежно казва ..."много пръщи това радио бе, вържете стениол от шоколад на антената" ...и си излиза.

Прави сметка щом го помня какъв смях е паднал

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: 11.12.'04 Machine Head Live in Sofia..
SlipKnoT написа:П.С.Моля хората които не слушат такъв стил музика да се въздържат от коментари от сорта "А бе тея как ги слушате само се дерат" и т.н. булл шитц.. мерси.![]()
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
е той Асен не с лошо
И аз съм там, ма съм толкова изморен, че......
ма да видим.

И аз съм там, ма съм толкова изморен, че......
ма да видим.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Има още към 15 часа до отварянето на вратите на залата.... и към 16 часа до започването на ......
Нямам търпение да започнееееееееее

Нямам търпение да започнееееееееее

6 мнения
• Страница 1 от 1