Имам въпрос..спешно е!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Имам въпрос..спешно е!

Мнение от shokolad » 29 Мар 2009, 21:49

Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?
Във всеки от нас спи геният. И с всеки изминал ден, все по-дълбоко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 29 Мар 2009, 22:05

:help: :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Re: Имам въпрос..спешно е!

Мнение от St.Dilov » 29 Мар 2009, 22:17

shokolad написа:Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?
Нормалната емблема в синьо-бяло означава, самолетна перка на фона на синьо небе :!: а трите ивици пред М, пак така ама с Много power ;)

ПП: Преди войната BMW са произвеждали самолетни двигатели-само като информация, за да не се изложиш :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 & E39

Мнение от nikolai_v » 29 Мар 2009, 22:51

St.Dilov написа:
shokolad написа:Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?
Нормалната емблема в синьо-бяло означава, самолетна перка на фона на синьо небе :!: а трите ивици пред М, пак така ама с Много power ;)

ПП: Преди войната BMW са произвеждали самолетни двигатели-само като информация, за да не се изложиш :winky:
Това с перката на фона на синьо небе по BMW&Mini TV офицялно го отрекаха. Еблемата символизира знамето на местноста Бавария.
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Мар 2009, 22:51

И какво му е спешното на тва??? Защо изобщо не е заключена темата???
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 29 Мар 2009, 22:53

Защото не е работа на някои потребители защо, кога и как се заключват теми ;)
MORE BEER!

Аватар

Мнение от TUZara` » 29 Мар 2009, 22:57

В интерес на истината и аз мислех,че синьо бялата емблема е самолетна перка на синьо небе ... но 3-те ленти найстина не знам какво означават ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 29 Мар 2009, 23:04

А трябва ли да означават нещо :roll:

не може ли да са просто 2/3 цвята дето си ходят заедно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 29 Мар 2009, 23:06

nikolai_v написа:
St.Dilov написа:

Това с перката на фона на синьо небе по BMW&Mini TV офицялно го отрекаха. Еблемата символизира знамето на местноста Бавария.
:yes:
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от St.Dilov » 29 Мар 2009, 23:07

nikolai_v написа:Това с перката на фона на синьо небе по BMW&Mini TV офицялно го отрекаха. Еблемата символизира знамето на местноста Бавария.
Колега имаш пълното право да вярваш на каквото пожелаеш :) Ето малко информация http://en.wikipedia.org/wiki/Bavaria#History знамето наистина е синьо-бяло, Но има разлика в формата и да не забравяме че емблемата е кръгла ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 29 Мар 2009, 23:09

cherveia написа:
nikolai_v написа:
St.Dilov написа:

:yes:

добре бе тва е пълна глупост ся! нали в историята на БМВ пишеше как се е стигнало до тая емблема и че си символизира перка от самолет на фон небе! Даже преди време имаше линк с еволюцията на емблемите не само на БМВ ами и на много други марки!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 & E39

Мнение от nikolai_v » 29 Мар 2009, 23:13

Търся, но не мога да намеря запис на точното обяснение, което гледах. Не вярвам по тази телевизия да говорят глупости.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Мар 2009, 23:18

синьото е водата..черното е маслото..сивите ивица са перките дет ги бъркат ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от St.Dilov » 29 Мар 2009, 23:22

nikolai_v написа:Търся, но не мога да намеря запис на точното обяснение, което гледах. Не вярвам по тази телевизия да говорят глупости.
Недей да търсиш повече, понеже съм много коректен винаги гледам и от друг ъгъл ето http://bg.wikipedia.org/wiki/BMW :!: но това противоречи на много друга информация която съм прочел ;)

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 29 Мар 2009, 23:50

това за перката на емблемата наистина не е вярно, но не знам каква е точно истината. Един говорител на БМВ каза, че много хора си мислят, че е въртяща се перка. После обясни точно какво е, но аз не го разбрах, защото говореше на английски или немски
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата