Имам въпрос..спешно е!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Имам въпрос..спешно е!
Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?
Във всеки от нас спи геният. И с всеки изминал ден, все по-дълбоко
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Re: Имам въпрос..спешно е!
Нормалната емблема в синьо-бяло означава, самолетна перка на фона на синьо небеshokolad написа:Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?

ПП: Преди войната BMW са произвеждали самолетни двигатели-само като информация, за да не се изложиш

- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Това с перката на фона на синьо небе по BMW&Mini TV офицялно го отрекаха. Еблемата символизира знамето на местноста Бавария.St.Dilov написа:Нормалната емблема в синьо-бяло означава, самолетна перка на фона на синьо небеshokolad написа:Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?а трите ивици пред М, пак така ама с Много power
ПП: Преди войната BMW са произвеждали самолетни двигатели-само като информация, за да не се изложиш

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Банго
- младши ентусиаст
-
nikolai_v написа:Това с перката на фона на синьо небе по BMW&Mini TV офицялно го отрекаха. Еблемата символизира знамето на местноста Бавария.St.Dilov написа:Нормалната емблема в синьо-бяло означава, самолетна перка на фона на синьо небеshokolad написа:Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?а трите ивици пред М, пак така ама с Много power

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
Колега имаш пълното право да вярваш на каквото пожелаешnikolai_v написа:Това с перката на фона на синьо небе по BMW&Mini TV офицялно го отрекаха. Еблемата символизира знамето на местноста Бавария.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
cherveia написа:nikolai_v написа:Това с перката на фона на синьо небе по BMW&Mini TV офицялно го отрекаха. Еблемата символизира знамето на местноста Бавария.St.Dilov написа:Нормалната емблема в синьо-бяло означава, самолетна перка на фона на синьо небеshokolad написа:Някой знае ли какво точно означават трите ивици светло-,тъмно-синьо и червено пред М ?а трите ивици пред М, пак така ама с Много power
добре бе тва е пълна глупост ся! нали в историята на БМВ пишеше как се е стигнало до тая емблема и че си символизира перка от самолет на фон небе! Даже преди време имаше линк с еволюцията на емблемите не само на БМВ ами и на много други марки!
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Търся, но не мога да намеря запис на точното обяснение, което гледах. Не вярвам по тази телевизия да говорят глупости.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
синьото е водата..черното е маслото..сивите ивица са перките дет ги бъркат 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
Недей да търсиш повече, понеже съм много коректен винаги гледам и от друг ъгъл ето http://bg.wikipedia.org/wiki/BMWnikolai_v написа:Търся, но не мога да намеря запис на точното обяснение, което гледах. Не вярвам по тази телевизия да говорят глупости.

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
това за перката на емблемата наистина не е вярно, но не знам каква е точно истината. Един говорител на БМВ каза, че много хора си мислят, че е въртяща се перка. После обясни точно какво е, но аз не го разбрах, защото говореше на английски или немски

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2