СИЕСТА в ПЛОВДИВ в 00:00 - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

СИЕСТА в ПЛОВДИВ в 00:00 - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!!

Мнение от veskot » 30 Мар 2009, 16:26

Здравейте БАНДА,
Благодаря на Всички вас,– PeReZ, … и поне още 6-7 колеги които ми звъняхте , непосредстенно след като пуснах поста в форума на BMW – застанал някъде по средата на магистралата – с издъхнала Е46 (изтекоха и водите след пръскане на водна помпа в високи обороти) в 12 през ноща. Говоря за постъпката – на фона на ежедневието в което живеем, кои каквото и да говори си оставаме хубав народ ! Още веднъж , мерси от сърце !!!

А за любителите на дългите писания ще опища какво ми се случи.

Незнам съдба ли е, какво е – всеки да си прави изводите сам ...
В сутрешните часове на недленият ден – пришпорих към един от любимите ми градове Бургас. Денят започна обещаващо – с много слънце , настроение и шеги. Даже набедих един гларус, за щъркел за да завържа мартениците си по дръвчетата. В ранният следобяд пришпорих по познатия маршрут – Бургас – Сливен – Ст.Загора – София. Малката Мръсница (ММ) – така и викам на Е46, се носи спокойно между колоните. След дъли престой по местата (къде планирани, къде за изненада, къде отменени), към 22:30 се отзовах на магистралата Ст.Загора – София – закрепих на автопилота на 160. Точно на километър пред ЕКО на 119 км ми светна акумулатора – викам си какво пък толкова – едва ли е ремък – скоро са сменяни .. Обаче Малката Мръсница, реши да ми изневери с пръскане на водната помпа (казвам буквално пръскане – понеже шайбата беше потрошила алуминиевият къпак на двигателя). Като почудо – пуснах по инерция , без хидравлика ме докара точно до самата бензиностанция. Леле какъв ужас – изтекоха и водите буквално за секунди. Викам , сега остава и да роди – и ще влизам в едни големи филми.... Да обаче филмът тепърва започваше . А се оказа,че бях участник в него и трябваше да импровизирам със сценария ....
ММ си дими, водите и текът, тамън я чакам да роди... не смея да отворя капака отдолу – да не вземе да поеме кислород и да подпаля бензиностанцията. Стоя на 10 метра от нея и цъкам език... Викам си тази любов няма да я дам толкова лесно....
След малко младо момиче спира (сама с бебе в колата), с хубави черти , но с подпухали очи от плач. Видимо не се контролира – зарежда и готова да тръгва. Гледам в колата и бутилка с водка. Викам си – не и е чиста работата. Заговорих я , минута две – показах и, че и аз съм в беда като нея, но няма нужда да се тръшкам. Момичето беше с семейни проблеми и решило да бяга от мъжа си ... Повечето жени успяват за потиснат емоцийте си, ако ги накараш да мислят логически, да ги караш да взимат решение. Поуспокой се, казах и че е по добре за за двамата ако ми остави водката (всъщост я излъгах благородно – че ми трябва да изчистя антифриза около мотора.) Днес се обади – каза че пристигнала, и е добре. Дано си вземе поука.
Звънах на моят авер от Пловдив – той за половин час дойде. Викам си – ок , идва тегли ме 20км без хидравлика, ... голяма работа. Е верно пича дойде , обче – аз бях дал назаем куката за теглене на мой колега преди седмица. И стана весело – във Вода гази – Жаден стой. Аз без бой се недавам, и си казвам – последният коз ми е BMW foruma – имах лаптоп с GPRS и набързо една тема с заглавие – СПЕШНО – ПЛОВДИВ. Имах усещането че в 00:00 неделя вечер – всички сте в хоризонтално положение, едва ли някой би прочел нещо, камо ли – да става ако е на калъп.
Е НЕ Е ИСТИНА – буквално 5 мин след темата – започва едно зънене – пръв беше PeReZ – буквално за 15 мин дойде и ми даде кука (и беше предварително проверил РеалОЕМ-а дали са същите от Е36 на Е46).Колегите , буквално ме заспиваха с обаждания по време на шофирането – може би поне 10 !!! В същото време те писаха в форума – че се предвижвам и да не звънят повече. Малко по късно колегите издириха номера на сервизи . Абе с PeReZ се шегуваме – ако бях писал че освен кука ми трябва водна помпа и ремък – и тях щяхте да намерите.
Има една хубава търска дума (ползват я по моя край - ЕВАЛА). ЕВАЛА БАНДА !!!
Сутринат я гледахме с маестрото – потрошена водна помпа, шаиба и капак на двигателя. За всеки случай сменям и ремъци, ролки и термостати.
От утре я почва. Ей ама хубаво е човек да има хора с които да бори заедно трудностите. Оставих маестрото да се бори . Днес денят го писах слънчев за разходки докато започнем заранта с маестрото от Пловдив.
Дано ММ не си е омешало водите с маслото, че тогава май ще слагам 325 ;-)
П.С: куките от Е36 стават и на Е46
П.С .С: Понякога това което ти се случва е съдба в която ти е отредена роля. Каква роля и как ще изграеш – зависи от теб. Имаш ли желание ще стане .

Хайде Майни, лека и спорна. Благодаря отново !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 30 Мар 2009, 16:42

:clap: :clap: :bowdown:
Поздравления към колегите и към теб за "отсечката"с девоиката...

Радвам се че все още има хора....
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HouSLeX » 30 Мар 2009, 17:13

така трябва да бъде.трябва да си помагаме взаимно.затова е този форум да се опознаем,поприказваме за колите си и най важното да заформим едно приятелство :winky: :winky: :winky:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Мар 2009, 18:06

УАУ. Евала на отзовалите се колеги в такъв час!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

hi

Мнение от Vaio E30 » 30 Мар 2009, 18:15

Хаос написа:УАУ. Евала на отзовалите се колеги в такъв час!
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 30 Мар 2009, 18:40

:yes: :bowdown:
Изображение Изображение Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 30 Мар 2009, 19:13

Ето такива колеги крепят все още някаква вяра, че имаме народ.
Благодаря!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 30 Мар 2009, 19:17

:clap: Браво на момчетата!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 30 Мар 2009, 19:21

Евала на всички помогнали :bowdown:

П.С И по бързо оздравяване на ММ :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 31 Мар 2009, 13:57

Голямо браво на отзовалите се колеги! :bowdown:
Явно въпреки всичко добри хора продължава да има!
F**k them all!

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 31 Мар 2009, 14:03

Хехе евалата на всички отзовали се , наистина ме накарахте да се усмихна :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 31 Мар 2009, 14:26

Супер... Така и трябва да бъде! Поздравления за помогналите и за всички други, които са имали желание да помогнат!
Тряя хвана да посъбера телефони на колеги от различни краища на страната, че знае ли се... :roll: :mhihi: Щом Е46-ците сдават багажа... мойта бабка :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 31 Мар 2009, 15:22

Наще бабки са железни ! :twisted: Браво на колегите. В Пловдив сме много силни, смея да твърдя :)
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 31 Мар 2009, 16:12

:D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 01 Апр 2009, 14:34

:clap: Евала на всички отзовали се да ти помогнат. Поздравления и на теб колега, за това че си помогнал с колкото можеш в чуждата болка на жената с детето. :clap:

Следваща

Назад към Извън Темата