От кой път си взехте шофьорската книжка?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
От кой път си взехте шофьорската книжка?
Тамън се прибирам отегчен от свичко - скъсаха ме на листовки. Не ме е яд, че не знам, а точно обратното - че не съм чел внимателно въпросите и имам 6 грешки.
Темата я пускам за да видя кой колко пъти се е явявал на поправки. Може пък да ми подейства успокояващо, знам ли... 

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Б категорията я взех от пурвия път, за С категория на малко да ме скъсат на практическата част. Вдигнах около 100 със учебния зил из града.
И изпитващия откачи, почна да ми бие чембери и да ми крещи ,че не карам линеика.
Споко бе ще я вземеш чудо голямо ,като са те скъсали.

И изпитващия откачи, почна да ми бие чембери и да ми крещи ,че не карам линеика.

Споко бе ще я вземеш чудо голямо ,като са те скъсали.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
аз ги взех от първия път малко на късмет имах 6 грешки и аз ама едната беше че съм излязъл от квадратчето и половин се чудеха да ме скъсат ли или да ме пуснат... пуснаха ме
после моя инструктор взе да ни прекарва през маршрута на изпитващия да научим знаците, докато изпитваше с една друга кола... ама той взе че ни видя и смени маршрута... и къде да ме изпита къде да ме изпита... взе че ме прекара през мойта "махала" дето знам всички знаци наизуст
веднъж я изгасих щото се опитах да тръгна на втора (бях забраил че съм на втора) по баир нагоре и тва ми беше сичкото грешка
и взех от първия път
П.С. само че постоянно хвърлях по един полед към краката на изпитващия и кат го видя че тръгва да натиска спирачката аз скачах на мойта да го изпреваря ... малко позабиваха всички муцуните ама кво пък...

П.С. само че постоянно хвърлях по един полед към краката на изпитващия и кат го видя че тръгва да натиска спирачката аз скачах на мойта да го изпреваря ... малко позабиваха всички муцуните ама кво пък...

- Новини
-
Първия път взех листовките но ме скъсаха на градското.. не спрях на знак СТОП, минах на червено, пернах инструктора през ръцете щото ми премести панорамното огледало, освен това карах с 80
На Ренде 11 това...
След няколко месеца яхнах Е36 на изпита и нямах проблеми
Баварците ми носят късмет явно
Значи аз от втория .... ама братовчедка ми я скъсаха 7 пъти преди да й дадат книжка така че не се коси.... тя летеше по България със 140 на изпита

След няколко месеца яхнах Е36 на изпита и нямах проблеми

Значи аз от втория .... ама братовчедка ми я скъсаха 7 пъти преди да й дадат книжка така че не се коси.... тя летеше по България със 140 на изпита

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Пич не се притесняваи аз взех от парви пат всичко, ама то не е задалжително. Та за какво са другите пати 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
И мен ме скъсаха на листовки веднъж. На всеки може да се случи. Не се притеснявай. При теб е било от недоглеждане. Това е най-добрия вариант да те скъсат. Поне знаеш, че не е зареди незнание или грешка. Другия път спокойно и внимателно чети въпросите, ако и така караш си взел книжката без проблем 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз не съм късан, но и да бях, какво значение има? това са глупости;) аз съм взел книжка от първия път, значи съм голям шофьор. ти не си, начи не можеш да караш:) всички много добре знаете, че книжката е просто една тапия, един документ, тя нито показва колко добре можеш да караш, нито е доказателство, че въобще можеш. не се здухвай за глупости батко;) просто няма смисъл. следващия път ще я вземеш, ще докопаш на баща ти 318ката и от там на татък даже нама да се сещаш, че някога някъде някой те е скъсал на листовки;) дреме ти:)
п.с.: поправкаааа:) като на 16 години се явявах на испит за М категория и мен ме скъсаха на листовки:) начи съм в клуба;)
п.с.: поправкаааа:) като на 16 години се явявах на испит за М категория и мен ме скъсаха на листовки:) начи съм в клуба;)

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
От третия път
само на полигона не ме скъсаха ... знам че част от вас не знаят какво е това животно ... но едно време изпитваха и на него!
Така че споко

Така че споко

May the BMW force be with you!
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
аз от раз взех, и то без да си сложа колана... 

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Engi написа:...
мисля, че проблема му е съвсем друг, а именно:
докато се е готвел за тоя изпит е прекрал Х дена по У часа вкъщи да чете правилници, да решава листовки и т.н. - с други думи да учи... положил е някъв труд и като са го скъсали почва сичко отначало - нова дата за изпит, пак учене, пак решаване на листовки... а тва са все неприятни неща... поне за учениците

поне при мен е така... пък нали сме почти набори... мисля че тва му е зора

3 пъти са ме късали досега (но на семестриални изпити в университета) и се сдухвам само и единствено от тая мисъл, че съм се прекарал като съм учил, писал пищови и т.н. и че всичко започва отначало

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Аз зех книжка чак на 23 години и половина.
Оффтопик: ей тоя пич страшно ме кефи как се е опулил под капата:

Оффтопик: ей тоя пич страшно ме кефи как се е опулил под капата:

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аа полигона ,голям член беше навремето той .. S-образните колчета на задна с лада четворка ,лудница .. инак аз съм вземал винаги от първия път ,но всичко е до късмет ,какъв изпитващ и какви листовки ще ти се паднат ,от къде ще те прекара на кормуването и т.н. така че няма страшно 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе и аз я взех от първи път ама на практическия бях на косъм щото всички преди мен караха само 1-2 скорост и до 20км/ч и аз кат се засветках с 60 и в една голяма дупка и изпитващия си разби главата в тавана на колата
голяма срам, голям ама беше пич и ми вика и друг път по спокойно с дупките да не стане някоя беля! 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Абе аз я взех от първия път и то с нула грешки (изпитващите ме сочеха за пример.........абе то пуст мерак
) ама не дай си боже да ме накарат сега да я вземам сигурно няма да им стигне червения химикал да ми поправят листовките............. Това с книжката е пълен т***к........

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Цял живот си карам без книжка та сега ли да сядам да я изкарвам е са ..

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3