От кой път си взехте шофьорската книжка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

От кой път си взехте шофьорската книжка?

Мнение от err0r » 13 Дек 2004, 11:56

Тамън се прибирам отегчен от свичко - скъсаха ме на листовки. Не ме е яд, че не знам, а точно обратното - че не съм чел внимателно въпросите и имам 6 грешки. :( Темата я пускам за да видя кой колко пъти се е явявал на поправки. Може пък да ми подейства успокояващо, знам ли... :(
Изображение

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 13 Дек 2004, 12:05

Б категорията я взех от пурвия път, за С категория на малко да ме скъсат на практическата част. Вдигнах около 100 със учебния зил из града. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И изпитващия откачи, почна да ми бие чембери и да ми крещи ,че не карам линеика. :mhihi: :mhihi:
Споко бе ще я вземеш чудо голямо ,като са те скъсали.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Дек 2004, 12:07

аз ги взех от първия път малко на късмет имах 6 грешки и аз ама едната беше че съм излязъл от квадратчето и половин се чудеха да ме скъсат ли или да ме пуснат... пуснаха ме :) после моя инструктор взе да ни прекарва през маршрута на изпитващия да научим знаците, докато изпитваше с една друга кола... ама той взе че ни видя и смени маршрута... и къде да ме изпита къде да ме изпита... взе че ме прекара през мойта "махала" дето знам всички знаци наизуст :mhihi: :mhihi: веднъж я изгасих щото се опитах да тръгна на втора (бях забраил че съм на втора) по баир нагоре и тва ми беше сичкото грешка :P и взех от първия път :)

П.С. само че постоянно хвърлях по един полед към краката на изпитващия и кат го видя че тръгва да натиска спирачката аз скачах на мойта да го изпреваря ... малко позабиваха всички муцуните ама кво пък... :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Дек 2004, 12:17

Първия път взех листовките но ме скъсаха на градското.. не спрях на знак СТОП, минах на червено, пернах инструктора през ръцете щото ми премести панорамното огледало, освен това карах с 80 :roll: На Ренде 11 това...

След няколко месеца яхнах Е36 на изпита и нямах проблеми ;) Баварците ми носят късмет явно ;)

Значи аз от втория .... ама братовчедка ми я скъсаха 7 пъти преди да й дадат книжка така че не се коси.... тя летеше по България със 140 на изпита :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 13 Дек 2004, 12:17

Пич не се притесняваи аз взех от парви пат всичко, ама то не е задалжително. Та за какво са другите пати :lol:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 13 Дек 2004, 12:33

И мен ме скъсаха на листовки веднъж. На всеки може да се случи. Не се притеснявай. При теб е било от недоглеждане. Това е най-добрия вариант да те скъсат. Поне знаеш, че не е зареди незнание или грешка. Другия път спокойно и внимателно чети въпросите, ако и така караш си взел книжката без проблем ;)

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 13 Дек 2004, 12:40

аз не съм късан, но и да бях, какво значение има? това са глупости;) аз съм взел книжка от първия път, значи съм голям шофьор. ти не си, начи не можеш да караш:) всички много добре знаете, че книжката е просто една тапия, един документ, тя нито показва колко добре можеш да караш, нито е доказателство, че въобще можеш. не се здухвай за глупости батко;) просто няма смисъл. следващия път ще я вземеш, ще докопаш на баща ти 318ката и от там на татък даже нама да се сещаш, че някога някъде някой те е скъсал на листовки;) дреме ти:)

п.с.: поправкаааа:) като на 16 години се явявах на испит за М категория и мен ме скъсаха на листовки:) начи съм в клуба;)
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 13 Дек 2004, 12:45

От третия път :uups: само на полигона не ме скъсаха ... знам че част от вас не знаят какво е това животно ... но едно време изпитваха и на него!
Така че споко ;)
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 13 Дек 2004, 12:48

аз от раз взех, и то без да си сложа колана... :mhihi:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Дек 2004, 13:07

Engi написа:...

мисля, че проблема му е съвсем друг, а именно:
докато се е готвел за тоя изпит е прекрал Х дена по У часа вкъщи да чете правилници, да решава листовки и т.н. - с други думи да учи... положил е някъв труд и като са го скъсали почва сичко отначало - нова дата за изпит, пак учене, пак решаване на листовки... а тва са все неприятни неща... поне за учениците :)
поне при мен е така... пък нали сме почти набори... мисля че тва му е зора :)
3 пъти са ме късали досега (но на семестриални изпити в университета) и се сдухвам само и единствено от тая мисъл, че съм се прекарал като съм учил, писал пищови и т.н. и че всичко започва отначало :( :(

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 13 Дек 2004, 13:44

Аз зех книжка чак на 23 години и половина.
Оффтопик: ей тоя пич страшно ме кефи как се е опулил под капата:
:shock:
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 13 Дек 2004, 14:23

аа полигона ,голям член беше навремето той .. S-образните колчета на задна с лада четворка ,лудница .. инак аз съм вземал винаги от първия път ,но всичко е до късмет ,какъв изпитващ и какви листовки ще ти се паднат ,от къде ще те прекара на кормуването и т.н. така че няма страшно :D

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Дек 2004, 14:26

Абе и аз я взех от първи път ама на практическия бях на косъм щото всички преди мен караха само 1-2 скорост и до 20км/ч и аз кат се засветках с 60 и в една голяма дупка и изпитващия си разби главата в тавана на колата :uups: голяма срам, голям ама беше пич и ми вика и друг път по спокойно с дупките да не стане някоя беля! :uups:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 13 Дек 2004, 14:35

Абе аз я взех от първия път и то с нула грешки (изпитващите ме сочеха за пример.........абе то пуст мерак :mhihi: :mhihi: :mhihi: ) ама не дай си боже да ме накарат сега да я вземам сигурно няма да им стигне червения химикал да ми поправят листовките............. Това с книжката е пълен т***к........
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 13 Дек 2004, 14:39

Цял живот си карам без книжка та сега ли да сядам да я изкарвам е са .. :mhihi: :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Следваща

Назад към Извън Темата