..
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
че само моториистите ли да внимават, това че си в кола не ти дава гаранция че неможеш да се пребиеш ако нямаш акъл в главата
и с коли и с мотори стават злополуки само че за едните се говори повече а с другите маи сме свикнали

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
stambo_81dg написа:че само моториистите ли да внимават, това че си в кола не ти дава гаранция че неможеш да се пребиеш ако нямаш акъл в главатаи с коли и с мотори стават злополуки само че за едните се говори повече а с другите маи сме свикнали

- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
да внимават моторситите ОК,обаче ако зависише сичко от тях...смея да кажа,че % от шоферите не пазят грам мотористите
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
кво пазене бе,карам си нормално и от нищото се измъква някъв смърдел с раздрънкан-олекотен кенеф,по анцуг и раздава едната гас,ту отляво,ту отдясно,аз него ли да гледам на огледалата или пътя си
събота и неделя срещнах бая моторджии и повечето караха като за последно и на дълги,по средата на пътя....
абе пълен хаос са повечето,много рядко някой да има култура,ама и с леките коли картинката същата-да караш с 80 на магистрала
,вчера на бургаските карачи им е дошла в повече жегата

събота и неделя срещнах бая моторджии и повечето караха като за последно и на дълги,по средата на пътя....
абе пълен хаос са повечето,много рядко някой да има култура,ама и с леките коли картинката същата-да караш с 80 на магистрала

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
kasa_bira написа:stambo_81dg написа:че само моториистите ли да внимават, това че си в кола не ти дава гаранция че неможеш да се пребиеш ако нямаш акъл в главатаи с коли и с мотори стават злополуки само че за едните се говори повече а с другите маи сме свикнали
не е така ако вземете процента на инцидентите с коли спямо всички движещи се коли и провента на инцидентите с мотори спрямо всички мотори-при мотористите ше е доста по висок...
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
Re: За всички мотористи на пътя !!!!

Последна промяна m3 metanoviq на 06 Апр 2009, 19:55, променена общо 1 път

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
lubeto написа:Всички трябва да внимаваме с тях!
Всички да си глемаме огледалата а не да гледаме само напред
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Ясно е че всички трябва да внимаваме по пътищата,но не съм съгласен с това че ние с колите трябва да пазим тези с моторите.Извиняваите но не са ли и те участници в движението,това че те карат с по 140-160 по някой столични булеварди,ние как да ги пазим,да се качваме с колите по тротоарите като го видим че идват,за да не им пречим??? Просто трябва те да си внимават.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз миналата година имам 2 случая с мотора-
1. карам с 50-60 един пред мен спира без да се огледа и парви обратен непозвлолен завои
едва не ме закачи
- ами ако бях с камион
2. карам пак в града и пак с 50-60 и един с камион шкода тръгна да излиза от една пресечка- едвам се разминах
всички карат неразумно както тези с колите така и тези с моторите, просто не трябва да сме селяни на пътя
евала правя на участниците в движението по пътищата на западна европа
незнам как ги възпитават там тея хора но си знаят работата
1. карам с 50-60 един пред мен спира без да се огледа и парви обратен непозвлолен завои
едва не ме закачи

2. карам пак в града и пак с 50-60 и един с камион шкода тръгна да излиза от една пресечка- едвам се разминах

всички карат неразумно както тези с колите така и тези с моторите, просто не трябва да сме селяни на пътя

евала правя на участниците в движението по пътищата на западна европа

Винаги гледам да давам предимство на хората.Независимо дали са с мотор,кола или пеша!Чувствам се много готино и съм доволен.Когато обаче някой е нагъл и нахален,го режа докрай!Много мраза келешчета,които си мислят,че като карат Някакво БМВ или премиум клас кола са безсмъртни,неуловими и за тях закони не важат!!Гледам да не им обръщам много внимание,но когато някой ме засече или пререди цялата колана и застане в насрещното,направо откачам .Измекяри,кво друго да кажа!На мотористи винаги гледам да направя место,все пак за тях едно падане може да е фатално!
14 мнения
• Страница 1 от 1