Виждали ли сте Белоградчишките скали на живо?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Виждали ли сте Белоградчишките скали на живо?
Я да видиме сега...
Понеже съм от оня край и водих колеги от форума да видят за какво става въпрос, та реших да проверя.
Бяхме на гости на www.markashnica.com и си изкарахме супер, питайте Gazzzar-a
А, за селската чалготека с 30+ натокани хабитуриентки на дансинга няма да говориме
На път за там, утре ще кача от други..
ПП: Ако някой се интересува от тоя комплекс, имам дебели връзки там
Понеже съм от оня край и водих колеги от форума да видят за какво става въпрос, та реших да проверя.
Бяхме на гости на www.markashnica.com и си изкарахме супер, питайте Gazzzar-a

На път за там, утре ще кача от други..

ПП: Ако някой се интересува от тоя комплекс, имам дебели връзки там

Последна промяна absix на 05 Апр 2009, 19:28, променена общо 1 път
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
Man0Lov написа:Аз несъм ги вижвал, но бих отишъл да ги видя.. Колега е90-тката зад теб на някой от форума ли е?
Бяхме 7 човека с 3 коли

И понеже не можехме да видим скалите още при пристигането зарди мъглате, ходихме в пещера Магурата и се правихме на пещерни човеци. Уникално е там!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Е, явно аз бях първата с отговор "Да, и много ми харесаха". Наистина красиво място... е, човек трябва да има и малко фантазия за да ги оприличи на фигурите, на които казват, че наподобяват. Много красиво, тихо, спокойно... до тук добре. Обаче там нито има някакъв по-хубав и голям х-л, нито възможност за каквито и да било други развлечения; ресторанти; кафета, ако щете дори и дискотеки..
"Хотела" в който спахме беше под абсолютно всякаква критика - верно, със страхотен изглед към цялата живописна месност, ама като категория .. бих му дала средно около минус 4-5*
(дори районното им изглеждаше по-добре
)
Таааа, идеята ми е, че ако искат да привлекат туристи с тази забележителност, трябва доооооста сериозно да се постарят - като начало да се върне работната ръка там (повечето местни, които са отишли някъде си), защото дори в околните села там (и като цяло региона) е бъкано с ромски гета и някви чернилки ... пълен шок и ужас
едит : По трасето може да се видят още и Магурата, Рабишкото езеро (непосредствено зад пещерата), Клисурския манастир и т.н. и т.н.
"Хотела" в който спахме беше под абсолютно всякаква критика - верно, със страхотен изглед към цялата живописна месност, ама като категория .. бих му дала средно около минус 4-5*

Таааа, идеята ми е, че ако искат да привлекат туристи с тази забележителност, трябва доооооста сериозно да се постарят - като начало да се върне работната ръка там (повечето местни, които са отишли някъде си), защото дори в околните села там (и като цяло региона) е бъкано с ромски гета и някви чернилки ... пълен шок и ужас

едит : По трасето може да се видят още и Магурата, Рабишкото езеро (непосредствено зад пещерата), Клисурския манастир и т.н. и т.н.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
absix написа:Явно не си ходил скоро натам
www.skalite.bgИма 7 (седем) заведения вътре + СПА за женичката или женичките
Прав си! Не съм написалА, че мнението ми се гради в-у това, което заварих преди 2 години, ама пак... 1 хотел... ако ще и 10 заведения да има + някакво малко море... мизерната ОКОЛНА обстановка си остава

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Мда, определено ми харесаха....но не сме отсядали в Белоградчик, просто минахме, хапнахме и се разходихме...интересни са като природна забележителност. Магурата е също близо, за тези които са решили да отскочат до там. Много красива пещера. Абе хубаво е да опознаем България....има доста красиви места...А и по-миналата година си купих от тези книжки, за 100-те нацилнално обекта....та когато остане свободно време с компанията обикаляме да събираме печати 

Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!
1. Парата прави фукарата !!!

2. Всяко нещо си има край...само салама има два!

3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Аз съм ходил, и много ми харесаха. Разгледахме и крепостта която е там, но не си спомням как се казваше. Все пак с Виктор решихме пак да отидем като се прибера, да си припомня само как изглеждат, не за друго 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
absix написа:Man0Lov написа:Аз несъм ги вижвал, но бих отишъл да ги видя.. Колега е90-тката зад теб на някой от форума ли е?
Бяхме 7 човека с 3 колиИ тримата сме от форума. Идеята беше за фотосесия, обаче синоптиците да го духат!!!! След Враца до Б-чик беше някаква ненормална мъгла и колите станаха на гъз, а там няма мивка. Та пропадна тая част от плана...
И понеже не можехме да видим скалите още при пристигането зарди мъглате, ходихме в пещера Магурата и се правихме на пещерни човеци. Уникално е там!

Последна промяна Man0Lov на 05 Апр 2009, 23:50, променена общо 1 път
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
baselito написа:... Абе хубаво е да опознаем България....има доста красиви места...А и по-миналата година си купих от тези книжки, за 100-те нацилнално обекта....та когато остане свободно време с компанията обикаляме да събираме печати

И ние събираме печати...

"... _ _ _ ..."
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3