Виждали ли сте Белоградчишките скали на живо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Да и много ми харесаха.
50
28%
Да, но не останах впечатлен(а).
7
4%
Не, но искам да ги видя.
109
62%
Не и не искам да ги виждам.
10
6%

Общо гласове : 176
Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Апр 2009, 19:21

Я да видиме сега...

Понеже съм от оня край и водих колеги от форума да видят за какво става въпрос, та реших да проверя.

Бяхме на гости на www.markashnica.com и си изкарахме супер, питайте Gazzzar-a :) А, за селската чалготека с 30+ натокани хабитуриентки на дансинга няма да говориме :mhihi:

На път за там, утре ще кача от други..

Изображение

ПП: Ако някой се интересува от тоя комплекс, имам дебели връзки там ;)
Последна промяна absix на 05 Апр 2009, 19:28, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 05 Апр 2009, 19:27

Аз несъм ги вижвал, но бих отишъл да ги видя.. Колега е90-тката зад теб на някой от форума ли е?

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 05 Апр 2009, 19:36

Много добра снимка :shock:
Beautiful Mechanical Wonder

Аватар

Мнение от absix » 05 Апр 2009, 19:36

Man0Lov написа:Аз несъм ги вижвал, но бих отишъл да ги видя.. Колега е90-тката зад теб на някой от форума ли е?

Бяхме 7 човека с 3 коли :mhihi: И тримата сме от форума. Идеята беше за фотосесия, обаче синоптиците да го духат!!!! След Враца до Б-чик беше някаква ненормална мъгла и колите станаха на гъз, а там няма мивка. Та пропадна тая част от плана...

И понеже не можехме да видим скалите още при пристигането зарди мъглате, ходихме в пещера Магурата и се правихме на пещерни човеци. Уникално е там!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 05 Апр 2009, 19:40

Е, явно аз бях първата с отговор "Да, и много ми харесаха". Наистина красиво място... е, човек трябва да има и малко фантазия за да ги оприличи на фигурите, на които казват, че наподобяват. Много красиво, тихо, спокойно... до тук добре. Обаче там нито има някакъв по-хубав и голям х-л, нито възможност за каквито и да било други развлечения; ресторанти; кафета, ако щете дори и дискотеки..
"Хотела" в който спахме беше под абсолютно всякаква критика - верно, със страхотен изглед към цялата живописна месност, ама като категория .. бих му дала средно около минус 4-5* :mhihi: :mhihi: :mhihi: (дори районното им изглеждаше по-добре :roll: :mhihi: )
Таааа, идеята ми е, че ако искат да привлекат туристи с тази забележителност, трябва доооооста сериозно да се постарят - като начало да се върне работната ръка там (повечето местни, които са отишли някъде си), защото дори в околните села там (и като цяло региона) е бъкано с ромски гета и някви чернилки ... пълен шок и ужас :shock:

едит : По трасето може да се видят още и Магурата, Рабишкото езеро (непосредствено зад пещерата), Клисурския манастир и т.н. и т.н.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар

Мнение от absix » 05 Апр 2009, 19:51

Явно не си ходила скоро натам :)

www.skalite.bg :) Има 7 (седем) заведения вътре + СПА :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 05 Апр 2009, 19:56

absix написа:Явно не си ходил скоро натам :)

www.skalite.bg :) Има 7 (седем) заведения вътре + СПА за женичката или женичките :mhihi:

Прав си! Не съм написалА, че мнението ми се гради в-у това, което заварих преди 2 години, ама пак... 1 хотел... ако ще и 10 заведения да има + някакво малко море... мизерната ОКОЛНА обстановка си остава ;) (или греша..ама не)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от baselito » 05 Апр 2009, 21:50

Мда, определено ми харесаха....но не сме отсядали в Белоградчик, просто минахме, хапнахме и се разходихме...интересни са като природна забележителност. Магурата е също близо, за тези които са решили да отскочат до там. Много красива пещера. Абе хубаво е да опознаем България....има доста красиви места...А и по-миналата година си купих от тези книжки, за 100-те нацилнално обекта....та когато остане свободно време с компанията обикаляме да събираме печати :yes:
Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!! :D
2. Всяко нещо си има край...само салама има два! :D
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр! :D

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 05 Апр 2009, 22:09

Аз съм ходил, и много ми харесаха. Разгледахме и крепостта която е там, но не си спомням как се казваше. Все пак с Виктор решихме пак да отидем като се прибера, да си припомня само как изглеждат, не за друго :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 05 Апр 2009, 22:35

Да, като малък, и много ми хареса :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 05 Апр 2009, 22:45

Аз съм ги виждал и изобщо не ми харесват,нищ особено според мен. :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Апр 2009, 22:46

Не, никога не съм ходила там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 05 Апр 2009, 22:56

absix написа:
Man0Lov написа:Аз несъм ги вижвал, но бих отишъл да ги видя.. Колега е90-тката зад теб на някой от форума ли е?

Бяхме 7 човека с 3 коли :mhihi: И тримата сме от форума. Идеята беше за фотосесия, обаче синоптиците да го духат!!!! След Враца до Б-чик беше някаква ненормална мъгла и колите станаха на гъз, а там няма мивка. Та пропадна тая част от плана...

И понеже не можехме да видим скалите още при пристигането зарди мъглате, ходихме в пещера Магурата и се правихме на пещерни човеци. Уникално е там!

:mhihi: Е куцо, но все пак сте видяли нещо и сте се поразходили. Аз предлагам да направим една фотосесия на сбирката в сътота (11.04) ? ;)
Последна промяна Man0Lov на 05 Апр 2009, 23:50, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 05 Апр 2009, 23:25

малко снимки от мен :winky: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 06 Апр 2009, 0:02

baselito написа:... Абе хубаво е да опознаем България....има доста красиви места...А и по-миналата година си купих от тези книжки, за 100-те нацилнално обекта....та когато остане свободно време с компанията обикаляме да събираме печати :yes:

:yes:

И ние събираме печати... ;)
"... _ _ _ ..."

Следваща

Назад към Извън Темата