Черна 320 кабрио(Захарна фабрика)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Черна 320 кабрио(Захарна фабрика)

Мнение от (bubsa) » 06 Апр 2009, 10:24

Колега какво стана на моста на Захарна фабрика,имаха ли радар?Много кофти ситуация,не видя ли че колите отсреща светкаха за полицаите?
Много гузно се чувствам че те подкукоросах:(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 06 Апр 2009, 10:33

как не ви омръзна да пускате такива теми. кой какво му се случило на пътя, кой го засякли, кой видял некви мацки на магистралата, кой търси некво люлинско купе и прочие маловажни случки от ежедневието... :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 06 Апр 2009, 10:37

Абе колега защо като не ти харесва темата не я подминеш мълчаливо?!?Интересува ме на пича да не са му взели книжката,защото карахме с доста над ограничението :idea: и сега ми е много гузно и се чувствам виновен че му предложих да даваме газ,а той си се возеше спокоино с приятелката си.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 06 Апр 2009, 11:25

И какво предлагаш сега?
Очакваме тема, какво си закусвал, живо ни интересува... :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 06 Апр 2009, 11:36

Абе да не пускам и аз нова тема,ще ползвам тази.Снощи се засякох с една мацка с е46-сиво купе с бирени капачки!Значи понеже не и запомних името на момичето,искам да я помоля ако чете тука,да и напомня,че си забрави вкъщи-1 бр.бикини и 1бр.ластичка за коса!!!Моля те,пиши да знам ще си ги взимаш ли или да ги хвърлям!?Между другото невероятна беше снощи!Дано да помни,къде живея,че беше много на градус и ми е притеснено дали се е прибрала нормално,че единия и ксенон не светеше и да не са я спирали!!! :confused:

П.С.Аз съм ЦЕНО/Животното/от Г.Баня,с бялата петица и голямата шпага!!! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 06 Апр 2009, 13:27

Очаквам да ви баннат и двамата тарикати ;)
Пак ви казвам,недейте да четете като не ви е интересно :evil:

Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 06 Апр 2009, 13:48

(bubsa) написа:Очаквам да ви баннат и двамата тарикати ;)

Явно ние сме виновните, че четем, а не че ти не мислиш, така ли? Ами нека ти напомня, че това е ФОРУМ, а не личния ти дневник!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 06 Апр 2009, 13:48

(bubsa) написа:Очаквам да ви баннат и двамата тарикати ;)

Да не ти дадат картон на тебе само , а и съм сигурен ,че щом модовете видят темата ти ще я заключат. Имало е много такива теми които не им е мястото тук .
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 06 Апр 2009, 14:06

sappa написа:как не ви омръзна да пускате такива теми. кой какво му се случило на пътя, кой го засякли, кой видял некви мацки на магистралата, кой търси некво люлинско купе и прочие маловажни случки от ежедневието... :evil:

Извън Темата :
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 06 Апр 2009, 14:20

Huku написа:
sappa написа:как не ви омръзна да пускате такива теми. кой какво му се случило на пътя, кой го засякли, кой видял некви мацки на магистралата, кой търси некво люлинско купе и прочие маловажни случки от ежедневието... :evil:

Извън Темата :

ми това ще е хубаво да го коригират, че спама се изстреля в небесата а пък полезни или забани теми се намират след прелистването на поне 2-3 страници. относно автора всеки сам може да си направи изводите:

Назад към Извън Темата