Черна 320 кабрио(Захарна фабрика)
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Черна 320 кабрио(Захарна фабрика)
Колега какво стана на моста на Захарна фабрика,имаха ли радар?Много кофти ситуация,не видя ли че колите отсреща светкаха за полицаите?
Много гузно се чувствам че те подкукоросах:(
Много гузно се чувствам че те подкукоросах:(
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
как не ви омръзна да пускате такива теми. кой какво му се случило на пътя, кой го засякли, кой видял некви мацки на магистралата, кой търси некво люлинско купе и прочие маловажни случки от ежедневието... 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Абе колега защо като не ти харесва темата не я подминеш мълчаливо?!?Интересува ме на пича да не са му взели книжката,защото карахме с доста над ограничението
и сега ми е много гузно и се чувствам виновен че му предложих да даваме газ,а той си се возеше спокоино с приятелката си.

Абе да не пускам и аз нова тема,ще ползвам тази.Снощи се засякох с една мацка с е46-сиво купе с бирени капачки!Значи понеже не и запомних името на момичето,искам да я помоля ако чете тука,да и напомня,че си забрави вкъщи-1 бр.бикини и 1бр.ластичка за коса!!!Моля те,пиши да знам ще си ги взимаш ли или да ги хвърлям!?Между другото невероятна беше снощи!Дано да помни,къде живея,че беше много на градус и ми е притеснено дали се е прибрала нормално,че единия и ксенон не светеше и да не са я спирали!!!
П.С.Аз съм ЦЕНО/Животното/от Г.Баня,с бялата петица и голямата шпага!!!

П.С.Аз съм ЦЕНО/Животното/от Г.Баня,с бялата петица и голямата шпага!!!

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
(bubsa) написа:Очаквам да ви баннат и двамата тарикати![]()
Пак ви казвам,недейте да четете като не ви е интересно
Явно ние сме виновните, че четем, а не че ти не мислиш, така ли? Ами нека ти напомня, че това е ФОРУМ, а не личния ти дневник!
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
sappa написа:как не ви омръзна да пускате такива теми. кой какво му се случило на пътя, кой го засякли, кой видял некви мацки на магистралата, кой търси некво люлинско купе и прочие маловажни случки от ежедневието...
Извън Темата :
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Huku написа:sappa написа:как не ви омръзна да пускате такива теми. кой какво му се случило на пътя, кой го засякли, кой видял некви мацки на магистралата, кой търси некво люлинско купе и прочие маловажни случки от ежедневието...
Извън Темата :
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!
ми това ще е хубаво да го коригират, че спама се изстреля в небесата а пък полезни или забани теми се намират след прелистването на поне 2-3 страници. относно автора всеки сам може да си направи изводите:
10 мнения
• Страница 1 от 1