помощ за детегледачка
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
помощ за детегледачка
някой попзлвал ли е услуги на жена, която да гледа дете почасово, също и събота/неделя/вечерно време.
пуснал съм и тема и тук
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 67#1561867
в тази тема искам да събера мнения на хора, ползвали услугата. моля да не ми заключвате темата повече.
пуснал съм и тема и тук
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 67#1561867
в тази тема искам да събера мнения на хора, ползвали услугата. моля да не ми заключвате темата повече.
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
simeon написа:няма ли никой с деца, който да има детегледачка? или всички си имате баби да помагат?
Нямаме си... не си само Ти така.... на моя му остана една баба която от вчера е в болница и не са добри изгледите и един дядо които е международен шофьор и се прибира на 4-5 месеца за по ден -два... така че и аз мислех да пускам такава тема.....
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
абе все си мисля, че ще трябва да се намери някоя добра жена, която да има опит с деца, на която и е омръзнало да седи в къщи и пред блока на пейките и на която и е малко пенсията и има нужда от някой лев допълнително (то кой няма).
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
simeon написа:абе все си мисля, че ще трябва да се намери някоя добра жена, която да има опит с деца, на която и е омръзнало да седи в къщи и пред блока на пейките и на която и е малко пенсията и има нужда от някой лев допълнително (то кой няма).
Аз от около 6 месеца вече я търся...
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
е ти ме заби, значи не ти е толкова спешно, колкото на мен, аз предлагам до края на седмицата да съм намерил
Ами аз познавам едно момиче , много свястно , на 21 години , което има опит и е гледала деца. Ако предпочиташ отговорна студентка по дизайн може да ви свържа.
Иначе малкия ми брат смени детегледачки - пенсионерка и студентка и много повече се забавлява със момичето ( пък и аз излизах често с тях
). Затова за мен е по добре младо момиче.
П.С Турбото - пак казвам , искрено се надявам майка ти да се оправи . Моля ти се пиши ми Л.С ако имаш нужда от нещо - ти знаеш къде мога да помогна.
Иначе малкия ми брат смени детегледачки - пенсионерка и студентка и много повече се забавлява със момичето ( пък и аз излизах често с тях

П.С Турбото - пак казвам , искрено се надявам майка ти да се оправи . Моля ти се пиши ми Л.С ако имаш нужда от нещо - ти знаеш къде мога да помогна.

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
zvezdo88 написа:Ами аз познавам едно момиче , много свястно , на 21 години , което има опит и е гледала деца. Ако предпочиташ отговорна студентка по дизайн може да ви свържа.
Иначе малкия ми брат смени детегледачки - пенсионерка и студентка и много повече се забавлява със момичето ( пък и аз излизах често с тях). Затова за мен е по добре младо момиче.
И аз съм заинтересован колега,дай на лс телефон или некакви координати,ако е възможно.Поздрави

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Не ми се иска да ви плаша много, но внимавайте на кого поверявате най-голямото си богатство!!!
Че миналата седмица гледахме запис от скрита камера в дома на колега с 5-6 месечно бебче... За 2 часа и половина двайсет и няколко годишна жена го вдигна 3 пъти защипвайки го за бузката и го пляскаше през устата, за да престане да мрънка и "да й пречи" да спи... А на него също му се е спяло... горкичкото...
Че миналата седмица гледахме запис от скрита камера в дома на колега с 5-6 месечно бебче... За 2 часа и половина двайсет и няколко годишна жена го вдигна 3 пъти защипвайки го за бузката и го пляскаше през устата, за да престане да мрънка и "да й пречи" да спи... А на него също му се е спяло... горкичкото...

"... _ _ _ ..."
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Да наистина внимаваите с такива жени, в нас едната беше откраднала една камера , друга ни джобеше и свиваше пари. Друга беше откраднала злата някакви. Горе долу вече 12 години имаме в нас жена да чисти и да гледа брат ми , за толкова време само 2-3 свястни сме намерили.
It`s party time !
- Новини
-
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
!!Asen_X написа:Във форуми като например bgmama ще ти дадат значително по-добра информация, отколкото ние тук.
да, мерси за инфото, и там съм пуснал такава тема, но заради зачестилите поздравления за родило се дете, все пак си помислих, че и тук има хора с детегледачки
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
15 мнения
• Страница 1 от 1