помощ за детегледачка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

помощ за детегледачка

Мнение от simeon » 06 Апр 2009, 16:44

някой попзлвал ли е услуги на жена, която да гледа дете почасово, също и събота/неделя/вечерно време.

пуснал съм и тема и тук

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 67#1561867

в тази тема искам да събера мнения на хора, ползвали услугата. моля да не ми заключвате темата повече.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 06 Апр 2009, 17:31

да грижа за 4 г дете
доволна съм

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 07 Апр 2009, 12:20

няма ли никой с деца, който да има детегледачка? или всички си имате баби да помагат?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 07 Апр 2009, 13:10

simeon написа:няма ли никой с деца, който да има детегледачка? или всички си имате баби да помагат?

Нямаме си... не си само Ти така.... на моя му остана една баба която от вчера е в болница и не са добри изгледите и един дядо които е международен шофьор и се прибира на 4-5 месеца за по ден -два... така че и аз мислех да пускам такава тема.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 07 Апр 2009, 13:39

абе все си мисля, че ще трябва да се намери някоя добра жена, която да има опит с деца, на която и е омръзнало да седи в къщи и пред блока на пейките и на която и е малко пенсията и има нужда от някой лев допълнително (то кой няма).

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 07 Апр 2009, 13:51

simeon написа:абе все си мисля, че ще трябва да се намери някоя добра жена, която да има опит с деца, на която и е омръзнало да седи в къщи и пред блока на пейките и на която и е малко пенсията и има нужда от някой лев допълнително (то кой няма).

Аз от около 6 месеца вече я търся...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 07 Апр 2009, 13:55

е ти ме заби, значи не ти е толкова спешно, колкото на мен, аз предлагам до края на седмицата да съм намерил

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 07 Апр 2009, 13:56

Ами аз познавам едно момиче , много свястно , на 21 години , което има опит и е гледала деца. Ако предпочиташ отговорна студентка по дизайн може да ви свържа.

Иначе малкия ми брат смени детегледачки - пенсионерка и студентка и много повече се забавлява със момичето ( пък и аз излизах често с тях :) ). Затова за мен е по добре младо момиче.

П.С Турбото - пак казвам , искрено се надявам майка ти да се оправи . Моля ти се пиши ми Л.С ако имаш нужда от нещо - ти знаеш къде мога да помогна.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 07 Апр 2009, 14:10

zvezdo88 написа:Ами аз познавам едно момиче , много свястно , на 21 години , което има опит и е гледала деца. Ако предпочиташ отговорна студентка по дизайн може да ви свържа.

Иначе малкия ми брат смени детегледачки - пенсионерка и студентка и много повече се забавлява със момичето ( пък и аз излизах често с тях :) ). Затова за мен е по добре младо момиче.

П.С Турбото - пак казвам , искрено се надявам майка ти да се оправи . Моля ти се пиши ми Л.С ако имаш нужда от нещо - ти знаеш къде мога да помогна.

И аз съм заинтересован колега,дай на лс телефон или некакви координати,ако е възможно.Поздрави ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 07 Апр 2009, 15:31

Довечера ще се чуя с момичето и ще ти изпратя телефона и на ЛС направо ти да си говориш с нея :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 08 Апр 2009, 1:47

Не ми се иска да ви плаша много, но внимавайте на кого поверявате най-голямото си богатство!!!
Че миналата седмица гледахме запис от скрита камера в дома на колега с 5-6 месечно бебче... За 2 часа и половина двайсет и няколко годишна жена го вдигна 3 пъти защипвайки го за бузката и го пляскаше през устата, за да престане да мрънка и "да й пречи" да спи... А на него също му се е спяло... горкичкото... :(
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 08 Апр 2009, 1:59

Да наистина внимаваите с такива жени, в нас едната беше откраднала една камера , друга ни джобеше и свиваше пари. Друга беше откраднала злата някакви. Горе долу вече 12 години имаме в нас жена да чисти и да гледа брат ми , за толкова време само 2-3 свястни сме намерили.
It`s party time !

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Апр 2009, 3:01

Във форуми като например bgmama ще ти дадат значително по-добра информация, отколкото ние тук.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 08 Апр 2009, 7:17

!!Asen_X написа:Във форуми като например bgmama ще ти дадат значително по-добра информация, отколкото ние тук.

да, мерси за инфото, и там съм пуснал такава тема, но заради зачестилите поздравления за родило се дете, все пак си помислих, че и тук има хора с детегледачки

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 10 Апр 2009, 19:14

:D за сега проблема е решен

Назад към Извън Темата