млад шофиор !!!
Модератор: Общи модератори
млад шофиор !!!
имам бмв 323 ако се вьведе до 1600 кубика ограничение акт ли пишат или какво имам книжка от 7 месеца лови ли ме ?
BMW E 30
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Това ли е раздела според теб

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Re: ами не знам
bogibmw написа:това ми е 1 тема и незнам моля кажете
Темата като цяло ти е за раздел "Извън темата".
От друга страна форума си има правила и като за начало е хубаво първо да почетеш,а след това,ако сметнеш,че имаш какво да питаш и не намериш отговори на въпросите си в предишни теми да зададеш въпроса си в правилния раздел с добре оформена и смислена тема.
Не съм много наясно с новите закони,но ако възраста и стажа ти не отговарят на изискванията от закона за правоуправление на притежавания от теб автомобил органите на реда могат и ще те санкционират.Каква е глобата от друга страна за съжаление нямам идея!Поздрави от мен и ползвай търсачката!

Там се крият отговорите на доста въпроси!

Последна промяна slatanic на 06 Апр 2009, 22:51, променена общо 2 пъти
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Относно мястото на темата - просто прочети правилата, а относно въпроса ти - прочети Закона за движение по пътищата (но може да изчакаш първо да приемат поправките на второ четене и да влязат в сила)
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
То ако става за вапрос и с колело може да се утрепеш! Вапроса е принципен но просто прекалено много се навадиха малките келешчета на които мама и татко са им купили барзи коли! Не е нужно някои сега пак да се обиди от думите ми! Но ако за теб е нормално над 1000 загинали годишно и 10 пъти по толкова усакатени!
Не знам но Щатите дадоха във воината в персиския залив 2 пъти по малко жертви!
Не знам но Щатите дадоха във воината в персиския залив 2 пъти по малко жертви!
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Ами значи закона е недомислен трябва да е на конски слии над 60 кс. да не може да карат младите и това е!
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Бе !!!! Като бях мад шфиор карах москвич които беше 50 к.с - а ти докато не натрупаш опит трябва да си седиш на гъза! тва е смисъла на закона кото е недомислен естествено !