До колегите със заведения.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 730d

До колегите със заведения.

Мнение от KONN » 06 Апр 2009, 22:26

Колеги имам молба до тези който имат заведения, понеже отварям магазин в центъра за алкохол и цигари с външни витрини и ми трябват празни бутилки от алкохол (български и вносен) Предупредиха ме че доста се краде в района и то най-нагло през деня.Няма да ви ангажирам с нищо ще мина да ги взема от където кажете.Благодаря ви предварително.
За контакти на ЛС или 0899 43 43 45 Младен
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: До колегите със заведения.

Мнение от Банго » 06 Апр 2009, 22:30

KONN написа:Колеги имам молба до тези който имат заведения, понеже отварям магазин в центъра за алкохол и цигари с външни витрини и ми трябват празни бутилки от алкохол (български и вносен) Предупредиха ме че доста се краде в района и то най-нагло през деня.Няма да ви ангажирам с нищо ще мина да ги взема от където кажете.Благодаря ви предварително.

имам от моя магазин малко амбалаж(около 5каси) ама е от бира ако те устроива пиши
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Апр 2009, 23:42

Аз съм с ресторант и мога да ти дам бутилки от ракия, вино, уиски и т.н. Ако ти се разкарва до Казичене драсни 1 лс и ще се разберем ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: До колегите със заведения.

Мнение от bmw_725 » 07 Апр 2009, 1:18

KONN написа:Колеги имам молба до тези който имат заведения, понеже отварям магазин в центъра за алкохол и цигари с външни витрини и ми трябват празни бутилки от алкохол (български и вносен) Предупредиха ме че доста се краде в района и то най-нагло през деня.Няма да ви ангажирам с нищо ще мина да ги взема от където кажете.Благодаря ви предварително.

Колега от къде ще эареждаш алкохол?
Имам доста добри цени на вносен алкохол наедро ;)
при интерес драсни 1 лично.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 07 Апр 2009, 9:33

Аз мога да ти дам едно Джони Суинг, ама утре че са ми останали 100тина грама :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 07 Апр 2009, 9:37

hemicharger написа:Аз мога да ти дам едно Джони Суинг, ама утре че са ми останали 100тина грама :mhihi:

Обади се да го споделиш с ближния си... 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 07 Апр 2009, 9:39

Петък и Събота ще събера и в Неделя ще ти се обадя да ти кажа какво са изпили бедните студенти ;)
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Апр 2009, 10:41

Biankonero написа:
hemicharger написа:Аз мога да ти дам едно Джони Суинг, ама утре че са ми останали 100тина грама :mhihi:

Обади се да го споделиш с ближния си... 8)

Само не прелюбодействайте Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата