До колегите със заведения.
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
До колегите със заведения.
Колеги имам молба до тези който имат заведения, понеже отварям магазин в центъра за алкохол и цигари с външни витрини и ми трябват празни бутилки от алкохол (български и вносен) Предупредиха ме че доста се краде в района и то най-нагло през деня.Няма да ви ангажирам с нищо ще мина да ги взема от където кажете.Благодаря ви предварително.
За контакти на ЛС или 0899 43 43 45 Младен
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!
- Банго
- младши ентусиаст
-
Re: До колегите със заведения.
KONN написа:Колеги имам молба до тези който имат заведения, понеже отварям магазин в центъра за алкохол и цигари с външни витрини и ми трябват празни бутилки от алкохол (български и вносен) Предупредиха ме че доста се краде в района и то най-нагло през деня.Няма да ви ангажирам с нищо ще мина да ги взема от където кажете.Благодаря ви предварително.
имам от моя магазин малко амбалаж(около 5каси) ама е от бира ако те устроива пиши
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз съм с ресторант и мога да ти дам бутилки от ракия, вино, уиски и т.н. Ако ти се разкарва до Казичене драсни 1 лс и ще се разберем 

Re: До колегите със заведения.
KONN написа:Колеги имам молба до тези който имат заведения, понеже отварям магазин в центъра за алкохол и цигари с външни витрини и ми трябват празни бутилки от алкохол (български и вносен) Предупредиха ме че доста се краде в района и то най-нагло през деня.Няма да ви ангажирам с нищо ще мина да ги взема от където кажете.Благодаря ви предварително.
Колега от къде ще эареждаш алкохол?
Имам доста добри цени на вносен алкохол наедро

при интерес драсни 1 лично.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз мога да ти дам едно Джони Суинг, ама утре че са ми останали 100тина грама 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
hemicharger написа:Аз мога да ти дам едно Джони Суинг, ама утре че са ми останали 100тина грама
Обади се да го споделиш с ближния си...

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Biankonero написа:hemicharger написа:Аз мога да ти дам едно Джони Суинг, ама утре че са ми останали 100тина грама
Обади се да го споделиш с ближния си...
Само не прелюбодействайте

8 мнения
• Страница 1 от 1