RQ: драйвъри за XP на лаптоп MSI?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
RQ: драйвъри за XP на лаптоп MSI?
Някой хакер да има тук?
От къде да си дръпна драйвъри за windows XP за лаптоп MSI пригоден само за ВИСТА? Познат го излъга с тези САТА драйвъри за ХДДто и сложи XP. Ама нали и аз требва да барна ,реших да си го преинсталирам пак с друго XP и сега незнам от къде да си сваля драйвъри? Рових из нета,ама немога да се ориентирам ? С програмата DriverMax пак нещо не се оправиха нещата? 

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
http://www.msi.com/index.php?func=downloadindex
Тука влизаш и се оправяш, само да ти кажа че от дясно избираш notebook, а отдолу типа и модел и ще ти излезе снимка на модела. Има бутон горе дясно Driver и си избираш какви драйвери ще ти трябват!!
Тука влизаш и се оправяш, само да ти кажа че от дясно избираш notebook, а отдолу типа и модел и ще ти излезе снимка на модела. Има бутон горе дясно Driver и си избираш какви драйвери ще ти трябват!!
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Останал съм с впечатление че някой от новите лаптопи ги правят само за windows vista и драйвари за хр просто няма.....
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Fr33Styl3r написа:Останал съм с впечатление че някой от новите лаптопи ги правят само за windows vista и драйвари за хр просто няма.....
Че ги правят за Виста е така, но драйвери за ХР има на сайтовете на производителите. Досега за няколко лаптопа съм търсил и съм намирал всички драйвери.
Колегата по-горе е дал правилния линк.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Re: RQ: драйвъри за XP на лаптоп MSI?
blackrider написа:Някой хакер да има тук?От къде да си дръпна драйвъри за windows XP за лаптоп MSI пригоден само за ВИСТА? Познат го излъга с тези САТА драйвъри за ХДДто и сложи XP. Ама нали и аз требва да барна ,реших да си го преинсталирам пак с друго XP и сега незнам от къде да си сваля драйвъри? Рових из нета,ама немога да се ориентирам ? С програмата DriverMax пак нещо не се оправиха нещата?
Свали си новия Windows 7 и няма да имаш проблеми с драйверите а ако иска някой е съвместим с тези на виста колегите ще тръгнат може би срещу мене че е бета версия но вече в нашия сервиз имаме инсталирани над 20 машини и няма никакви ядове успех

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Мерси пичове. Имам една версия на Windows 7 мисля е БЕТА. Вистата не ми пречи ,единственият ми проблем е че от време на време играя CS. Имам оригинална версия ЦС Сорс която обаче е съвместима с Екс Пи
А ме съмнява ,че ЦСа ще тръгне на Уиндоуса 7 ?

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
blackrider написа:Мерси пичове. Имам една версия на Windows 7 мисля е БЕТА. Вистата не ми пречи ,единственият ми проблем е че от време на време играя CS. Имам оригинална версия ЦС Сорс която обаче е съвместима с Екс ПиА ме съмнява ,че ЦСа ще тръгне на Уиндоуса 7 ?
Единственото нещо което не успяхме да му качим това беше Daemon Tools но може и ти да се пробваш.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

8 мнения
• Страница 1 от 1