RQ: драйвъри за XP на лаптоп MSI?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

RQ: драйвъри за XP на лаптоп MSI?

Мнение от blackrider » 07 Апр 2009, 21:53

Някой хакер да има тук? :roll: От къде да си дръпна драйвъри за windows XP за лаптоп MSI пригоден само за ВИСТА? Познат го излъга с тези САТА драйвъри за ХДДто и сложи XP. Ама нали и аз требва да барна ,реших да си го преинсталирам пак с друго XP и сега незнам от къде да си сваля драйвъри? Рових из нета,ама немога да се ориентирам ? С програмата DriverMax пак нещо не се оправиха нещата? :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 07 Апр 2009, 22:04

кой е модела?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 07 Апр 2009, 22:28

http://www.msi.com/index.php?func=downloadindex

Тука влизаш и се оправяш, само да ти кажа че от дясно избираш notebook, а отдолу типа и модел и ще ти излезе снимка на модела. Има бутон горе дясно Driver и си избираш какви драйвери ще ти трябват!!
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 08 Апр 2009, 0:17

Останал съм с впечатление че някой от новите лаптопи ги правят само за windows vista и драйвари за хр просто няма.....

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 08 Апр 2009, 8:39

Fr33Styl3r написа:Останал съм с впечатление че някой от новите лаптопи ги правят само за windows vista и драйвари за хр просто няма.....

Че ги правят за Виста е така, но драйвери за ХР има на сайтовете на производителите. Досега за няколко лаптопа съм търсил и съм намирал всички драйвери.
Колегата по-горе е дал правилния линк.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Re: RQ: драйвъри за XP на лаптоп MSI?

Мнение от ggb » 08 Апр 2009, 10:08

blackrider написа:Някой хакер да има тук? :roll: От къде да си дръпна драйвъри за windows XP за лаптоп MSI пригоден само за ВИСТА? Познат го излъга с тези САТА драйвъри за ХДДто и сложи XP. Ама нали и аз требва да барна ,реших да си го преинсталирам пак с друго XP и сега незнам от къде да си сваля драйвъри? Рових из нета,ама немога да се ориентирам ? С програмата DriverMax пак нещо не се оправиха нещата? :help:

Свали си новия Windows 7 и няма да имаш проблеми с драйверите а ако иска някой е съвместим с тези на виста колегите ще тръгнат може би срещу мене че е бета версия но вече в нашия сервиз имаме инсталирани над 20 машини и няма никакви ядове успех ;) ;) ;) ;)
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 08 Апр 2009, 15:45

Мерси пичове. Имам една версия на Windows 7 мисля е БЕТА. Вистата не ми пречи ,единственият ми проблем е че от време на време играя CS. Имам оригинална версия ЦС Сорс която обаче е съвместима с Екс Пи :( А ме съмнява ,че ЦСа ще тръгне на Уиндоуса 7 ?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 08 Апр 2009, 15:51

blackrider написа:Мерси пичове. Имам една версия на Windows 7 мисля е БЕТА. Вистата не ми пречи ,единственият ми проблем е че от време на време играя CS. Имам оригинална версия ЦС Сорс която обаче е съвместима с Екс Пи :( А ме съмнява ,че ЦСа ще тръгне на Уиндоуса 7 ?

Единственото нещо което не успяхме да му качим това беше Daemon Tools но може и ти да се пробваш.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Назад към Извън Темата