Какво е "Пакет пушачи"
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Какво е "Пакет пушачи"
Здравейте колеги,
Позволих си да пусна тази тема,защото всъщност не знам какво е това чудо.Предполагам че е запалка и пепелник...ама изниква веднага въпроса...какво е "пакет НЕ пушачи",това значи ли че липсва пепелника и запалката...е тогава как може да наречеш нещо дето го няма "пакет"
Ако може някой да сподели ще му бъда задължен
Мерси
Позволих си да пусна тази тема,защото всъщност не знам какво е това чудо.Предполагам че е запалка и пепелник...ама изниква веднага въпроса...какво е "пакет НЕ пушачи",това значи ли че липсва пепелника и запалката...е тогава как може да наречеш нещо дето го няма "пакет"
Ако може някой да сподели ще му бъда задължен
Мерси
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
пакет пушачи си е пепелник и запалка а пакет непушачи на мястото на пепелника е едно като ваничка да си слагаш телефона или квото си искаш но запалка си има 

Може, защото на мястото на пепелника идва някакво чекмедженце. Поне така съм чул де.
А пакета пушачи си е с пепелник и запалка.
ПП. http://bmwpower-bg.net/forums/templates/subSilver/resizefix.php?originalsize=http://www.free-zona.net/pics/images/414716.jpg
Позволих си да ползвам на колега, надявам се няма нищо против.

А пакета пушачи си е с пепелник и запалка.
ПП. http://bmwpower-bg.net/forums/templates/subSilver/resizefix.php?originalsize=http://www.free-zona.net/pics/images/414716.jpg
Позволих си да ползвам на колега, надявам се няма нищо против.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
^Joreto написа:А тая запалка за кво е, като няма пепелник...?
за да има къде да си включиш зарядното на телефона и още стотици простотийки като светлинен бас рефлектор

- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
Ogi написа:^Joreto написа:А тая запалка за кво е, като няма пепелник...?
за да има къде да си включиш зарядното на телефона и още стотици простотийки като светлинен бас рефлектор
Няма и запалка. На мястото на запалката има една тапичка и пак има къде да си включиш нещо.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ми то тогава няма нужда от запалка а само от входа за запалката,значи аз на моята в багажника имам "пакет непушачи",имам къде да си сложа телефон и глупостите а и имам и конзола за зарядно,от предната част имам пепелник и запалка(някъде е избягала запалката)...така че имам и 2 та пакета
Интересно е че "пакет НЕ пушачи" няма нищо ама струва пари

Интересно е че "пакет НЕ пушачи" няма нищо ама струва пари

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
elica lazarova написа:Няма и запалка. На мястото на запалката има една тапичка и пак има къде да си включиш нещо.
Така вече има смисъл

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Всъщност да уточня за хората които не са виждали пакет непушачи, не че е кой знае какво, та значи:
вместо пепелници има ванички
НЯМА запалка, а ако решите да си сложите гнездото е по тясно и не влиза съответно трябва да си сложите друго гнездо заедно със запалката
светещия ринг около гнездото на запалката при пакет не пушачи не свети (не е оборудван със фасунга, крушка и кабели, но има стойка за да се добавят)
и накрая вместо запалка има декоратична капачка
туй то
вместо пепелници има ванички
НЯМА запалка, а ако решите да си сложите гнездото е по тясно и не влиза съответно трябва да си сложите друго гнездо заедно със запалката
светещия ринг около гнездото на запалката при пакет не пушачи не свети (не е оборудван със фасунга, крушка и кабели, но има стойка за да се добавят)
и накрая вместо запалка има декоратична капачка
туй то

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
В пакет непушачи няма нито запалка, нито пепелници, на различните марки слагат примерно поставка за чаши, очила а вместо запалката - тапа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
14 мнения
• Страница 1 от 1