Въпрос относно 8 национален БМВ събор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Въпрос относно 8 национален БМВ събор

Мнение от Ogi » 09 Апр 2009, 14:04

Забелязах че за дрифта е осигурен само 1:30 ч. което според мен е крайно недостатъчно. Тази година ще има поне 3 пъти повече желаещи да излезнат и да покажат дрифт отколкото миналата година... според мен трябва да помислите и да направите нещо по въпроса

Потребител
Аватар

Мнение от begaibe » 09 Апр 2009, 14:20

то дрифта е НАИ готин .. !
миналата година бях на калояново и какво да ти кажа, МНОГО ентусиасти но МНОГО ТЪП събор беше, бях 2рия ден .. и като заваля малко.. чак си тръгнах от тъпотия.......

то това е наи готиното да се въртат тия готинки бмв-та

спомени спомени, имаше 2 бели М3ки е92 ли как се водат, единия пич я скъса от каране ,а другия по стария маи беше там само за присъствие, дано тази година има хора с такива коли но истински ентусиасти а не само стоикари ;)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 09 Апр 2009, 14:21

Oще повече, че дрифта е доста по-атрактивен от тайм атаката :roll: По принцип съм далеч от мисълта, че програмата е изпълнима - винаги има големи закъснения, но дано поне част от нещата бъдат реализирани.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

събор

Мнение от mitaka7 » 09 Апр 2009, 14:58

begaibe написа:то дрифта е НАИ готин .. !
миналата година бях на калояново и какво да ти кажа, МНОГО ентусиасти но МНОГО ТЪП събор беше, бях 2рия ден .. и като заваля малко.. чак си тръгнах от тъпотия.......

спомени спомени, имаше 2 бели М3ки е92 ли как се водат, единия пич я скъса от каране ,а другия по стария маи беше там само за присъствие, дано тази година има хора с такива коли но истински ентусиасти а не само стоикари ;)

не всеки иска да си чупи колата. а това, че теб те кефи дрифта не значи, че всеки трябва да го практикува. има хора, които си падат и по други неща, тунинг, яка музика в колата и куп други неща освен дрифта. ако е било тъпо за теб какво допринесе да стане по-хубаво на събора. и аз искам булит от формула 1 да е на събора и Кубица да дрифтира и да раздава автографи. така че няма смисъл от такива негативни мнения. така мисля аз, нищо лично към теб.
Последна промяна mitaka7 на 06 Окт 2012, 12:10, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 09 Апр 2009, 15:05

begaibe написа:дано тази година има хора с такива коли но истински ентусиасти а не само стоикари ;)

:shock:

e, поне доприне с красива кола на събора ;) А ти ? Освен че ентусиазирано люпи семки ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: събор

Мнение от M2PR » 09 Апр 2009, 15:20

mitaka7 написа:

не всеки иска да си чупи колата,а това че теб те кефи дрифта незначи че всеки трябва да го практикува,има хора които си падат и по други неща,тунинг, яка музика в колата и куп други неща освен дрифта,ако е било тъпо за теб какво допринесе да стане по хубаво на събора,и аз искам булит от формула1 да е на събора и кубица да дрифтира и да раздава автографи,така че няма смисъл от такива негативни мнения,така мисля аз,нищто лично към теб

Тооооочно така....
Тамън е излязла програмата и айдее-е-е-е-е, почна се с мрънкажите :evil: Това еди как си можело да бъде, онова защо не е така.... аман!

begaibe, значииии предлагам ти, като ти е много тъп събора изобщо да не удостояваш нас простосмъртните (разбирай останалите присъстващи, както и участващите) с присътвието си. Хем на теб няма да ти е тъпо, хем един семкаджия по-малко ;)

Само възрастта и карането не са отражение на ентусиазма, мойто момче....И ти изобщо имаш ли по-далечни спомени за събор, освен от този миналата година, защото всъщност ми се струва, че нямаш ;) И недей прави анализ на "ентусиасти и стойкари", защото ти в позицията си на представител от втория вид, просто нямаш морално такова право ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 09 Апр 2009, 15:33

1во - Е92 се водят.
2ро - Колега мисля , че това ти е бил първия събор на който си присъствал. Аз под 'стойкар' разбирам такива като тебе които са дошли с по един пакет семки , ядат по 2 кебапчета и гледат. Такива по-път и над-път. Когато наистина имаш честа да познаваш тази тези хора, събора за теб става едно невероятно изживяване ако ще и буря и виелици да има, И тогава "По-вързрастния" се превръща в човек който уважаваш и от който можеш да научиш много , както и от другите членове на клуба.
Според мен програмата е направена така, че да задоволи интересите на всеки и да има от всичко. Има хора които организират мероприятието - те си знаят.

Поздрави
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 09 Апр 2009, 15:46

Според мен на някои като му е тъпо и мисли, че ще му бъде тъпо на събора, никой не го кара да идва и да бие път до там. Там се събират хора които са привърженици на марката и ще има и такива които са дошли само да гледат, които не притежават БМВ но са дошли да се забвляват. Като цяло това се прави за да се забавляваме а дали ти е тъпо колега или не мен лично и мисля и другите колеги не ни грее въобще. Така мисля че това мнение което пусна беше излишно и можеше да си го спестиш...
Говоря за мението на колегата "Бегайбе"!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 09 Апр 2009, 16:49

според мен не трябва да има италянско преследване
или ако има да е само клас Ц
щото цял ден ще е скука
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 09 Апр 2009, 16:57

аве вие пак неразбрахте, че тва е бмв събор със спортна насоченост ... втория събор ще е тоя с конкурсите, музиките, тунинга и кой колко кебапчета ще смукне.

и све пак идеята е да се видиш с хора, които не си виждал отдавна и да се побрамчи по пистата. За всеки по нещо. На който му се кара повече и е там са мо за карането по-добре да ходи на свободните карания на Калояново, а вече и в Плевен гледам ще има. За състезания си има Дриф състезания (първото ще е в Хасково) и ТимеАтак шампионат

а разбираш ли позьора с е92-то е един от виновниците за тая ми ти работа СЪБОР и цял ден тичаше на ляво на дясно за да ви е добре на баш семкаждиите и на всички нас дето сме отишли да помъчим колите
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 09 Апр 2009, 17:05

begaibe написа:..........
Колега, много се изложи с тоя пост...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 09 Апр 2009, 17:12

begaibe написа:..........

На 1 му било тъпо, на други 100 им е било супер яко...айде сега кажи в кой е проблема :mhihi:
@Ogi си има питане/предложение по даден въпрос, а ти какво отношение имаш по въпроса не разбрах ?
Като е било толкоо тъпо и онзи "по-стария" като е бил там само за присъствие, ти за какво беше ? Що не му показа как се прави с твойто бмв, да го засрамиш, че кара е92 ми си тръгна ?

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 09 Апр 2009, 17:36

и в темата във събори/мероприятия не видях програмата за 3 май
сякаш на 2/3 ще е най-яко

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Апр 2009, 17:38

:OT:

Престанете да обсъждате коментара на begaibe- всеки си има мнение, като не му е харесало на човека миналата година да си седи у тях тази, а ние пак ще сме на пистата и ще скучаем...

По темата:

Напълно съгласен съм с мнението на колегата, че времето за дрифт ще е малко, още повече като е предвидено само за вторият ден... Не знам защо са отделени 8 часа за квалификации за "Time Attack", но ако е възможно да се съкратят малко (с един час примерно) може времето да се използва за дрифт шоу- и каращите ще са по-доволни, а и удоволствието за публиката също...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 09 Апр 2009, 18:02

Дефакто този БМВ Събор няма да е нищо по различно от поредния кръг на Тайм атак... разликата е че ще бъде 3 дена а не 2...
ако е така не виждам защо да идвам наистина...
малко тъпо го направихте тази година в тази криза да организирате 2 събора... единия да е само каране другия само пиене и позьорство... просто в тази криза не виждам как ще успея да отделя 2 пъти по 400 лв. за едно лято... отделно другите състезания отделно море...

Следваща

Назад към Извън Темата