Глоба в Чехия
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
Глоба в Чехия
Здравейте!
имам проблем с една глоба от Чехия, карах без винетка. Кофти се получи всичко, полицая ми написа нещо подобно на акт и ми вика плащаш по банков път. Прибирам се аз в България и отивам в КАТ да си платя глобата. Там ме гледат като идиот и ми викат кво се занимаваш не я плащай!!..БГ КАТ какво друго да кажа. След един месец получавам писмо от Чехия че имам не платена глоба и крайният срок изтича след 15 дена.
Какво да правя? Да отида ли в посолството на Чехия или ?
Благодаря предварително колеги!
имам проблем с една глоба от Чехия, карах без винетка. Кофти се получи всичко, полицая ми написа нещо подобно на акт и ми вика плащаш по банков път. Прибирам се аз в България и отивам в КАТ да си платя глобата. Там ме гледат като идиот и ми викат кво се занимаваш не я плащай!!..БГ КАТ какво друго да кажа. След един месец получавам писмо от Чехия че имам не платена глоба и крайният срок изтича след 15 дена.
Какво да правя? Да отида ли в посолството на Чехия или ?
Благодаря предварително колеги!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако има сметка -иди в банката и просто я плати ако искаш пак да ходиш някога натам да не ти правят проблем на граница на евро-съюза....
Мишу написа:не се коси нищо няма да стане и да не я платиш, пак няма да ти правят проблем на границата проверено тури си ги да пъсът ще ти пращат писма и ще им писне няма лихви и други
Според мен не е точно така , поне за Холандия. Глобите си ги плащаш, защото лихвите тук са много големи . А и писмата не свършват докато не им платиш. Незнам как е за Чехия, но имай в предвид това което казвам

мързи ме да пиша ма това е защото си там ако си в друга държава нещата не седят така ............ ще му пратят още 2-3 писма и като видът че некълве ще спрът и в ук минава номера ти като си там ти имат месторабота и други такива номера на застраховката в този случаи те имат гол адрес и нищо немогат да направят
- Spoika
- младши ентусиаст
-
офф не знам.. много ме притеснява факта че не е платен. днес пък един полицай ми разправя щом не ме записаха на границата значи всичко е ок...ама може ли в ЕС сме от две години и да няма връзка между полицията.. следващата седмица ще платя този акт и да ми се маха от главата..
мерси много колеги!
мерси много колеги!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
може ли да кажеш колко е глобата,защото винетката ако не се лъжа е 11 -12 еур..
Даже още ми виси на стъклото 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
няма страшно като ходиш пак и те спрат гледай да имаш пари в брой щото ще те накарат да си я платиш, ако и е изтекъл срока
тук не се занимавай с глупости, БГ банки, я отидат парите къде трябва, я не...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е така имах една глоба в германия,и аз ги турих да пасат...обаче когато ми се наложи пак да ходя в Германия ,те ме турнаха да паса в полицейският участък като престъпник защото излиза на техните компютри че требе да ме задържат.Когато излезе на машинката че трябва да платя 150 евро ме попитаха"ще платиш ли или няма да влезнеш в Германия"-естествено платих
батко с кредит от еу държава си маам пак у тая държава и никои нищу на тамошния адрес писма писма и пак нищо това беше преди 2г сумата е доста прилична ма с здраве за да ти е спокоино си я плати нищо немогат да ти направят каква граница какво записване аиде и тия с колите с немски номера да ги изкарват през 6 месеца -българина е страхливо животно някои пусне някаква глупуст и тя се разпространява мълниеностно коли се взимат на лизинг и се изкарват от германия и после някои забрави да внася вноските и я обявяват за издирване и се пререгистрира колата и ............ ма караи живи и здрави
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Spoika написа:глобата е 200лв
Отивай в посолството , плащай глобата и си легай спокойно

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
баси,май не си струва,и аз съм минавал без винетка оттам,и то 2 пъти,ама последният път си купих.Spoika написа:глобата е 200лв

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
14 мнения
• Страница 1 от 1