Българка оглавява класирането за Мис Америка - Подкрепете я!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Българка оглавява класирането за Мис Америка - Подкрепете я!

Мнение от PeReZ » 11 Апр 2009, 0:32

Българката Лора Кирилова Чуканова, която е натурализирана американка и днес носи името Лаура Чуканов, оглавява интернет-класацията за Мис Америка 2009г. Тя е носителка на титлата мис Юта...
http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=32050
Прочетете статията, има и линк към сайта, на който се осъществява гласуването. Трябва да се регистрирате за да гласувате.
Дайте да я подкрепим, гласувайте за нея, дано да спечели :-)

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 11 Апр 2009, 0:37

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 11 Апр 2009, 0:37

логин иска ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 11 Апр 2009, 0:47

Ами написано е - иска. Регистрирайте се. :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 11 Апр 2009, 1:23

Приказна българка :P как да не я подкрепи човек ;)
+1 от мен и вижте коментара под снимките, дано ви хареса :yes:

ПП: Колега bivola линка,който си посочил е гласуване за гумени пищовчета, телефончета и др. ;) а тук гласуваме за България :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 11 Апр 2009, 10:04

+1 глас от мен ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 11 Апр 2009, 10:08

+1
Скороста краси човека,или го прави НЕУЗНАВАЕМ

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 11 Апр 2009, 10:20

+1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Апр 2009, 11:03

ако не беше емигрирала в майка си и баща си ся щеше да представлява българия а не щатите. То не че е било нейно решението де ама аз не приемам тия предатели за българи.

за какво пишете глупости "мис сащ - българка" като тя има самосъзнание на американка а не българка.... казва "I'm form Bulgaria" а не "I'm a bulgarian"

+ тва едва знае български и понеже никой в шатите освен нашите емигранти не го говорят се води за чужд език :evil: учела езици....аре не на мене тия

0 от мен поне докато не чуя някое интервю което да ми хареса как мисли тва момиче
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 11 Апр 2009, 11:17

Факта че знае български и че майка й и баща й са българи означава именно че "she is from Bulgaria", а какво гражданство има и как е възпитавана са въпроси, които не ни засягат.
И не е вярно, че ако родителите и не бяха емигрирали (заради готиното положение в България) тя сега щеше да преставлява България. В България има достатъчно невероятно красиви българки, които да ни представляват, но както винаги тук нещата се уреждат по друг начин и мис България се печели от крокодил. Т.е. дори да участваше на тазгодишния конкурс тук в България тя пак нямаше да ни представлява в крайна сметка. И излиза че и за нас и за нея е по-добре, че тя е в Америка.
Гордея се че българка е станала мис Юта, това е достатъчно. А дали ти ще гласуваш си е твоя работа, не знам защо ни информираш (предполагам не си единствения, който няма да гласува, просто сме си българи и да дадем "0" на някой българин за нас е нещо повече от нормално. Прочетете коментарите и вижте колко други българи са я оплюли, само защото е българка).

И, да... знае български перфектно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 11 Апр 2009, 11:36

ineedmoney написа:ако не беше емигрирала В майка си и баща си ся щеше да представлява българия а не щатите. То не че е било нейно решението де ама аз не приемам тия предатели за българи.

за какво пишете глупости "мис сащ - българка" като тя има самосъзнание на американка а не българка.... казва "I'm FORM Bulgaria" а не "I'm a bulgarian"

+ тва едва знае български и понеже никой в Шатите освен нашите емигранти не го говорят се води за чужд език :evil: учела езици....аре не на мене тия

0 от мен поне докато не чуя някое интервю което да ми хареса как мисли тва момиче

това че, някои са отишли да търсят по-добър живот извън мизерната ни държавица,не ги прави предатели бе дребна селска душицо
аман от каскети
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Апр 2009, 12:30

Манчев73 написа:
ineedmoney написа:ако не беше емигрирала В майка си и баща си ся щеше да представлява българия а не щатите. То не че е било нейно решението де ама аз не приемам тия предатели за българи.

за какво пишете глупости "мис сащ - българка" като тя има самосъзнание на американка а не българка.... казва "I'm FORM Bulgaria" а не "I'm a bulgarian"

+ тва едва знае български и понеже никой в Шатите освен нашите емигранти не го говорят се води за чужд език :evil: учела езици....аре не на мене тия

това че, някои са отишли да търсят по-добър живот извън мизерната ни държавица,не ги прави предатели бе дребна селска душицо
аман от каскети

ся за какво спамиш темата...аз съм си изказал личното мнение заедно с мнението по темата.... пък и не мисля че им е много добре на хАмериканците в момента ама нали съм селска душица!
не я подкрепям щото не ми хареса и мисля че има по-хубави Американки в конкурса
аман от спамери
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 11 Апр 2009, 12:34

+1
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар

ааа

Мнение от nigh7lif3 » 11 Апр 2009, 17:25

Едно е да си изкарваш парите някаде по чужбината, ама като си смениш българското име с Лоура "Крофт", вече не си българин а гъзолизец ....Ше ме извинявате ама -1.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 11 Апр 2009, 17:39

+1 от мен. Дано не е забравила от къде е тръгнала /тя или родителите и/
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Следваща

Назад към Извън Темата