Българка оглавява класирането за Мис Америка - Подкрепете я!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Българка оглавява класирането за Мис Америка - Подкрепете я!
Българката Лора Кирилова Чуканова, която е натурализирана американка и днес носи името Лаура Чуканов, оглавява интернет-класацията за Мис Америка 2009г. Тя е носителка на титлата мис Юта...
http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=32050
Прочетете статията, има и линк към сайта, на който се осъществява гласуването. Трябва да се регистрирате за да гласувате.
Дайте да я подкрепим, гласувайте за нея, дано да спечели :-)
http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=32050
Прочетете статията, има и линк към сайта, на който се осъществява гласуването. Трябва да се регистрирате за да гласувате.
Дайте да я подкрепим, гласувайте за нея, дано да спечели :-)
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Приказна българка
как да не я подкрепи човек
+1 от мен и вижте коментара под снимките, дано ви хареса
ПП: Колега bivola линка,който си посочил е гласуване за гумени пищовчета, телефончета и др.
а тук гласуваме за България 

+1 от мен и вижте коментара под снимките, дано ви хареса

ПП: Колега bivola линка,който си посочил е гласуване за гумени пищовчета, телефончета и др.

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ако не беше емигрирала в майка си и баща си ся щеше да представлява българия а не щатите. То не че е било нейно решението де ама аз не приемам тия предатели за българи.
за какво пишете глупости "мис сащ - българка" като тя има самосъзнание на американка а не българка.... казва "I'm form Bulgaria" а не "I'm a bulgarian"
+ тва едва знае български и понеже никой в шатите освен нашите емигранти не го говорят се води за чужд език
учела езици....аре не на мене тия
0 от мен поне докато не чуя някое интервю което да ми хареса как мисли тва момиче
за какво пишете глупости "мис сащ - българка" като тя има самосъзнание на американка а не българка.... казва "I'm form Bulgaria" а не "I'm a bulgarian"
+ тва едва знае български и понеже никой в шатите освен нашите емигранти не го говорят се води за чужд език

0 от мен поне докато не чуя някое интервю което да ми хареса как мисли тва момиче
Факта че знае български и че майка й и баща й са българи означава именно че "she is from Bulgaria", а какво гражданство има и как е възпитавана са въпроси, които не ни засягат.
И не е вярно, че ако родителите и не бяха емигрирали (заради готиното положение в България) тя сега щеше да преставлява България. В България има достатъчно невероятно красиви българки, които да ни представляват, но както винаги тук нещата се уреждат по друг начин и мис България се печели от крокодил. Т.е. дори да участваше на тазгодишния конкурс тук в България тя пак нямаше да ни представлява в крайна сметка. И излиза че и за нас и за нея е по-добре, че тя е в Америка.
Гордея се че българка е станала мис Юта, това е достатъчно. А дали ти ще гласуваш си е твоя работа, не знам защо ни информираш (предполагам не си единствения, който няма да гласува, просто сме си българи и да дадем "0" на някой българин за нас е нещо повече от нормално. Прочетете коментарите и вижте колко други българи са я оплюли, само защото е българка).
И, да... знае български перфектно.
И не е вярно, че ако родителите и не бяха емигрирали (заради готиното положение в България) тя сега щеше да преставлява България. В България има достатъчно невероятно красиви българки, които да ни представляват, но както винаги тук нещата се уреждат по друг начин и мис България се печели от крокодил. Т.е. дори да участваше на тазгодишния конкурс тук в България тя пак нямаше да ни представлява в крайна сметка. И излиза че и за нас и за нея е по-добре, че тя е в Америка.
Гордея се че българка е станала мис Юта, това е достатъчно. А дали ти ще гласуваш си е твоя работа, не знам защо ни информираш (предполагам не си единствения, който няма да гласува, просто сме си българи и да дадем "0" на някой българин за нас е нещо повече от нормално. Прочетете коментарите и вижте колко други българи са я оплюли, само защото е българка).
И, да... знае български перфектно.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
ineedmoney написа:ако не беше емигрирала В майка си и баща си ся щеше да представлява българия а не щатите. То не че е било нейно решението де ама аз не приемам тия предатели за българи.
за какво пишете глупости "мис сащ - българка" като тя има самосъзнание на американка а не българка.... казва "I'm FORM Bulgaria" а не "I'm a bulgarian"
+ тва едва знае български и понеже никой в Шатите освен нашите емигранти не го говорят се води за чужд езикучела езици....аре не на мене тия
това че, някои са отишли да търсят по-добър живот извън мизерната ни държавица,не ги прави предатели бе дребна селска душицо
аман от каскети

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Манчев73 написа:ineedmoney написа:ако не беше емигрирала В майка си и баща си ся щеше да представлява българия а не щатите. То не че е било нейно решението де ама аз не приемам тия предатели за българи.
за какво пишете глупости "мис сащ - българка" като тя има самосъзнание на американка а не българка.... казва "I'm FORM Bulgaria" а не "I'm a bulgarian"
+ тва едва знае български и понеже никой в Шатите освен нашите емигранти не го говорят се води за чужд езикучела езици....аре не на мене тия
това че, някои са отишли да търсят по-добър живот извън мизерната ни държавица,не ги прави предатели бе дребна селска душицо
аман от каскети
ся за какво спамиш темата...аз съм си изказал личното мнение заедно с мнението по темата.... пък и не мисля че им е много добре на хАмериканците в момента ама нали съм селска душица!
не я подкрепям щото не ми хареса и мисля че има по-хубави Американки в конкурса
аман от спамери
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
+1

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
ааа
Едно е да си изкарваш парите някаде по чужбината, ама като си смениш българското име с Лоура "Крофт", вече не си българин а гъзолизец ....Ше ме извинявате ама -1.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
+1 от мен. Дано не е забравила от къде е тръгнала /тя или родителите и/
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3