Катастрофирал колега на гребната база
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Катастрофирал колега на гребната база
Около 11 часа минавах през гребната база и един колега с е36 купе се беше одарил много лошо , колата опред беше смляна и в храстите , така като ги гледах нямаше пострадали , наи интересното ми беше , че намалих отворих прозореца и попитах някакво момиче дали са викнали полиция и тамън да питам дали им трябва нещо да помогнем и тая така ми се сопна , че деа знам все едно аз съм ги блъснал 

It`s party time !
Коелга,мойта приятелка не ти се сопна а отговори съсвсем нормално
Там положението беше много интересно.Колата седяла там катастофирала пове4е от 4ас,когато минахме ние видяхме блъснатата кола,обадихме се на полицията и слезнахме да видим дали има някой пострадал.За радост оба4е нямаше никой пострадал,а и по интересното беше 4е нямаше никои.Поогледахме седалките - нямаше кръв по тях,поогледахме и наокло в храстите нямаше никой.А колата седеше отворена,едно беше ясно предното стъкло беше с4упено с глава.Дойдеха полицаите взеха ни данните и ние си тръгнахме.Най тъпото е 4е оттам минаваха хиляди коли а никой не си беше направил труда ако не да слезе да види дали някой има нужда от помощ,то поне да се обади
Но за сметка на това само колеги с BMW -та спираха поне да питат какво става 

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
Според мен трябва да си го затворят оня път .. прекалено опасен е и прецакаха Гребната по тоя начин.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Мислех да не се включвам, защото попринцип такива "клюкарски" теми ме дразнят безумно, но ..
Да, темата е излишна, и може и снимките да не са с идеално качество (всъщност за какво са, аджеба!); но за удара, че е смешен.... е не ти пожелавам таква "веселба" на главата
Дано хората да са ОК, избягали или не - смятам, че си е лична тяхна работа, за да се нищи тука кой е и защо е...

Projektzwo написа:смешен удар, трагични снимки, излишна тема...
Да, темата е излишна, и може и снимките да не са с идеално качество (всъщност за какво са, аджеба!); но за удара, че е смешен.... е не ти пожелавам таква "веселба" на главата

Дано хората да са ОК, избягали или не - смятам, че си е лична тяхна работа, за да се нищи тука кой е и защо е...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Projektzwo написа:смешен удар, трагични снимки, излишна тема...
Много ли ти е смешно като гледаш размазано BMW, а?

Последна промяна Apassionata на 13 Апр 2009, 13:03, променена общо 1 път
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Apassionata написа:Projektzwo написа:смешен удар, трагични снимки, излишна тема...
Много ли ти е смешно като гледаш размазано BMW, а?А колегата със снимките може би не е знаел, че трябва да ги качва в АРТ Фотографията тука... Иначи би си взел специално за случая 10 мегапикселовия Канон
смешно ми е да, ти плачеш ли в случая или просто си решила отново да се доказваш колко си Ентелигентна... пхаха...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Нищо смешно не виждам в темата и смятам, че не е излишна. Нека да се онагледи как завършва карането след употреба на алкохол.
Никой не мое ма връне на селу!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Projektzwo написа:Apassionata написа:Projektzwo написа:смешен удар, трагични снимки, излишна тема...
Много ли ти е смешно като гледаш размазано BMW, а?А колегата със снимките може би не е знаел, че трябва да ги качва в АРТ Фотографията тука... Иначи би си взел специално за случая 10 мегапикселовия Канон
смешно ми е да, ти плачеш ли в случая или просто си решила отново да се доказваш колко си Ентелигентна... пхаха...
Тоя пък, да се доказвам... Просто ме дразнят тъпите ти коментари... и ТИ ме дразниш... Доказано ЕнтелЕгентния Дечко, да не кажа една друга думичка... с "Д"...

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3