Поздравления за девойката...
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Поздравления за девойката...
Вчера вечерта излезнах малко да позавъртя из града че се бях сдухал малко че една патка отложи срещата ни с 3 часа и нямаше какво да правя...
ПО едно време след тунела по бул.Цар Освободител/до семинарията/ настигнах едно сребърно Е-36 с регистрация РВ4101АК което беше управлявано от привлекателна млада руса девойка / по преценка в тъмното от растояние 1кола/ - тъкмо си мислех каква простотия да направя да шашна девойката да и изкарам ангелите и докато се чудех тя взе че тръгна и направи перфектен дрифт на 180 градуса за да обърне и ускори прилично
И докато гледах и се маех
- взеха да ми свирят отзад и да ме оревават. Тръгнах да я настигам да я поздравя ама ме хвана следващото червено а не исках да правя простотии посред кръстовището и така...
Та исках само да я поздравя ако чете този форум и не съм очаквал че момиче / при това русо и на малко години/ може да направи такова нещо...Мислех че ще и огасне колата 2 пъти и ще смени предавката на 1200 оборота...
Извинявам се ако ви се струва тъпа темата ама за сефте видях таквоз чудо
ПО едно време след тунела по бул.Цар Освободител/до семинарията/ настигнах едно сребърно Е-36 с регистрация РВ4101АК което беше управлявано от привлекателна млада руса девойка / по преценка в тъмното от растояние 1кола/ - тъкмо си мислех каква простотия да направя да шашна девойката да и изкарам ангелите и докато се чудех тя взе че тръгна и направи перфектен дрифт на 180 градуса за да обърне и ускори прилично

И докато гледах и се маех

Та исках само да я поздравя ако чете този форум и не съм очаквал че момиче / при това русо и на малко години/ може да направи такова нещо...Мислех че ще и огасне колата 2 пъти и ще смени предавката на 1200 оборота...
Извинявам се ако ви се струва тъпа темата ама за сефте видях таквоз чудо

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
3 мнения
• Страница 1 от 1