Д-р Милен Кацаров - мения
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Д-р Милен Кацаров - мения
Така, интересуваме някой ако е бил при въпросния д-р Кацаров, какви отзиви за него и за работата му може да ми даде.
Принципно ми го препоръчаха, като един от най-добрите в областа си и може би най-добрия в България.
Причината обаче да искам още мнения е тази >
http://spermograma.blogspot.com/2009/02 ... _6641.html
Тази статия, ме притесни сериозно, въпреки че в края на статията се казва че всъщност доктора-шарлатанин е кУцаров, а не кАцаров, но от информацията в самата статия нещата отговарят за въпросния Кацаров
Попаднах и на тази статия >
http://www.novinar.net/?act=news&act1=a ... IwODs0OA==
Къде коментарите също не са много хвалебствени.
Това е и сайта на частната му клиника > http://andrologia.hit.bg/
Също така ще съм благодарен и на мнения за други негови колеги.
Принципно ми го препоръчаха, като един от най-добрите в областа си и може би най-добрия в България.
Причината обаче да искам още мнения е тази >
http://spermograma.blogspot.com/2009/02 ... _6641.html
Тази статия, ме притесни сериозно, въпреки че в края на статията се казва че всъщност доктора-шарлатанин е кУцаров, а не кАцаров, но от информацията в самата статия нещата отговарят за въпросния Кацаров

Попаднах и на тази статия >
http://www.novinar.net/?act=news&act1=a ... IwODs0OA==
Къде коментарите също не са много хвалебствени.

Това е и сайта на частната му клиника > http://andrologia.hit.bg/
Също така ще съм благодарен и на мнения за други негови колеги.

Препоръчвам. 2 години обкалях по уролози, направих си и операция. Всички казваха, че имам доброкачествено образувание на тестиса. Все имах, обаче тежест и болка. Последния при когото ходих ми препоръча да ида при Милен Кацаров, бил най-добрият. Отидох, прегледа ме и каза, че общо взето може да съм си прецакал много неща с тая операция. Каза, че било прищипан нерв и ми изписа едни хапчета да пия 2 седмици. След тези две седмици съвсем всичко мина, все едно не е било. Бях впечатлен обаче от познанията му - не се опитваше да налучка, както правеха повечето при които ходих. Разгледа епикризи, рецепти и така нататък, прегледа ме на ултразвука, помисли и ми каза какво е.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
хммм, и аз така чух, пък и от това което четох днес цял ден, доста хора са доволни от него, а оплакалите са само тези 3-ма от линковете.
все пак нека и някой друг ако е бил при него за нещо да даде мнение.
все пак нека и някой друг ако е бил при него за нещо да даде мнение.

gruh4o написа:Препоръчвам. 2 години обкалях по уролози, направих си и операция. Всички казваха, че имам доброкачествено образувание на тестиса. Все имах, обаче тежест и болка. Последния при когото ходих ми препоръча да ида при Милен Кацаров, бил най-добрият. Отидох, прегледа ме и каза, че общо взето може да съм си прецакал много неща с тая операция. Каза, че било прищипан нерв и ми изписа едни хапчета да пия 2 седмици. След тези две седмици съвсем всичко мина, все едно не е било. Бях впечатлен обаче от познанията му - не се опитваше да налучка, както правеха повечето при които ходих. Разгледа епикризи, рецепти и така нататък, прегледа ме на ултразвука, помисли и ми каза какво е.
като го чета това и някакси нещо не ми се вързва цялата история колега...ехограф бяха ли направили?какво откриха?кой нерв по точно беше прещипан?да не си имал варикоцеле , ингвинална херния? доброкачествени тумори на тестиса се сещам най-първо за абсцес някакъв или? по самия тестис ли беше или ?
Re: Д-р Милен Кацаров - мения
Какво стана колега, лекува ли се при въпросния доктор, че и на мен май ми предстои такава интервениця и сега търся лекар за нея. Добри ли са ти впечатленията от него?
Д-р Кацаров оперира на парче, дори и да не си за операция, гледа да те оперира и да ти вземе парите. Работи на принципа - "ако не можеш да помогнеш, гледай поне да навредиш!"
anonimen написа:Д-р Кацаров оперира на парче, дори и да не си за операция, гледа да те оперира и да ти вземе парите. Работи на принципа - "ако не можеш да помогнеш, гледай поне да навредиш!"
Понеже виждам, че си се регистрирал вчера и това най-вероятно е единственото ти мнение съм почти убеден, че си някой от конкуренцията му, който пише глупости, за да обърква хората. Както бях написал по-горе отидох на преглед. Преди това бях ходил при друг лекар преди около година и той ми беше казал, че съм 100 процента за операция (прегледа беше само с пипане на тестиса). Тогава въпросния лекар не ми допадна и зарязах нещата. Сега отидох при Кацаров заради положителните мнения и мога да уверя, че са съвсем достоверни. Човека ме прегледа с видеозон, слуша ме с някакви слушалки, кашлях, напъвах се и ми каза, че не съм за операция. Та това лаконично "Гледа да те оперира и да ти вземе парите" си го запази за собствените клиенти, когато ги лъжеш за него...
Не съм лекар (по принцип смятам, че има страшно малко андролози-уролози в България и Кацаров почти няма конкуренция, не че е чак толкова добър, просто останалите с малки изключения са трагедия, а най-добрите отдавна вече не са в България), минах операция при него, получих изключително неприятни усложнения, които вече стоят с месеци и не знам дали изобщо ще се оправят. Други два лекаря ми казаха, че си е оставил ръцете. Не казвам, че за други неща като репродуктивна медицина или друг вид операции не е добър, но аз си платих горчив урок, че му се доверих. Знам, че е помогнал на страшно много хора и много хора са доволни от него, но аз съжалявам горчиво, че отидох при него. Останах с впечатлението, че той просто гледа да те оперира и да направи колкото се може повече операции. Дори не се ръководи от основния принцип в медицината - ако не можеш да помогнеш, недей да вредиш. Моето състояние сега сравнено с това преди операцията е многократно по-лошо. Не е въпроса да плюя срещу него, а да дам гласност на това, за да се предпазят други хора.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Колега анонимен, не знам за теб, но аз по времето когато съм пуснал темата когато отидох на преглед при него, последното нещо което правеше беше да ме навива за операция.
Да, обясни ми че реално единственото лечение на този проблем е операция, но никога не е казвал че трябва да се прави на 101%.
Напротив! Посъветва ме първо да ида да ми направят спермограма и още някакви изследвания, не помня вече какви точно, и след това да се върна да преценим колко е належащо към онзи момент да се оперирам.
Така че лично за мен от допира ми с него обвиненията ти са напълно неоснователни
Иначе предполагам знаеш, усложнения винаги може да се получат и никой не може да ти гарантира обратното. Да не говорим че след операцията трябва известно време да се пазиш от натоварвания, както и да ограничиш половите контакти.
Лично познавам хора които сами си докарват усложнения след операции(не само такива) точно защото не се пазят грам след тях...
Да, обясни ми че реално единственото лечение на този проблем е операция, но никога не е казвал че трябва да се прави на 101%.
Напротив! Посъветва ме първо да ида да ми направят спермограма и още някакви изследвания, не помня вече какви точно, и след това да се върна да преценим колко е належащо към онзи момент да се оперирам.
Така че лично за мен от допира ми с него обвиненията ти са напълно неоснователни

Иначе предполагам знаеш, усложнения винаги може да се получат и никой не може да ти гарантира обратното. Да не говорим че след операцията трябва известно време да се пазиш от натоварвания, както и да ограничиш половите контакти.
Лично познавам хора които сами си докарват усложнения след операции(не само такива) точно защото не се пазят грам след тях...
Всичко стана веднага след операцията. Пазил съм се и не съм си докарал проблемите сам, а на мен ми ги докара лекаря.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Предполагам, няма да имаш проблем да споделиш какви точно усложнения си получил. 

Нямам намерение да обяснявам повече кавтото и да било. Казах си мнението.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Е добре, защо очакваш че някой ще ти обърне внимание, при положение че 1-то ти мнение е в тази тема, хулейки въпросният лекар, без да излагаш факти?!
По този начин, даже може и да изтикаш някой да иде при въпросния "шарлатанин" помислил си че това е поредната злобна конкурентна атака по някой успял в България!

По този начин, даже може и да изтикаш някой да иде при въпросния "шарлатанин" помислил си че това е поредната злобна конкурентна атака по някой успял в България!
VessoPessa, ей сега ще ти кажа: Мой приятел с жена му дълго време не могат да имат деца - оказва се, че той е причината. Ходил е при същия д-р Кацаров, правил му е операция - сега чакат второ дете. Доколкото знам лекувал и дядому за простатата - пак се оправил дядото и сега е наред, а щял да се подлага на няква много скъпа операция дето можел и да не оживее. Та относно тоя доктор това съм чувал. Бил много добър като професионалист и в същото време внимателен и любезен. Поздрави
15 мнения
• Страница 1 от 1