"Официално предупреден"
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
"Официално предупреден"
Искам да знам каква е причината, също така кое му е официалното, никой не ми е направил дори забележка...
Не че ми пука, но ми е интересно как така за някои хора правилата важат, а за други - не, въпреки че на фона на всичко останало в БГ е съвсем нормално...
Не че ми пука, но ми е интересно как така за някои хора правилата важат, а за други - не, въпреки че на фона на всичко останало в БГ е съвсем нормално...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако прочетеш правилата ще разбереш защо ти е сложен картона. Ако не се сещаш къде си се провинил ще те подсетя
Това и всички други твои мнения в тази тема бяха в разрез с правилата. Ако имаш още въпроси ще се радвам да отговоря на ЛС.
Projektzwo написа:Чудя се дали си смешна, жалка или трагична, мислиш ли че ми пука за теб и за твоите скайп преживявания...
Понеже си меко казано ТЪПА, хайде да те попитам, къде и кога ме видя на колко лазарника съм, колко мъх и къде имам? Отворената (сигурен съм - навсякъде) в случая си ти, но като заключение освен, че си селска рожба, забравила да се интегрира, друго немога да кажа. И можеш да си запишеш в дневника или по-скоро в съновника, че аз колите си ги купувам с пари, а не като теб с уста или други органи "под наем", сеш' ли се Курво...
Иначе и аз се чудех, дали немогат да те баннат, няколко човека заедно - отзад...
Това и всички други твои мнения в тази тема бяха в разрез с правилата. Ако имаш още въпроси ще се радвам да отговоря на ЛС.

2 мнения
• Страница 1 от 1