цена на технотест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

цена на технотест

Мнение от sabi1984 » 17 Апр 2009, 11:41

незнам дали е тук мястото за тая тема,но някой може ли да ми каже колко е цената на технотест в кат :roll:
случая е следния -искам да сменя двигателя и ми казаха че трябва да мина техно тест,та някой минавал ли го е и ако може да сподели каква е цената му и какво точно гледат на този технотест освен документи и номера на двигателя :roll:
благодаря предварително и се извинявам ако темата не е за тук :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 17 Апр 2009, 12:19

http://www.technotest.bg/bg/pricelist.html
Ето и адреса колега - http://www.technotest.bg/bg/offices.html , и дай да намериме едни прагове за моята колица
;)
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 17 Апр 2009, 12:27

:bowdown: мерси за инфото колега че тук ме бяха засилили за некви 400-500лв. :shock:
а прагове нямам колега нали ти казах :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Апр 2009, 13:56

Нали знаеш че ще се заяждат за всичко и по-добре да не приближаваш технотест :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual

Мнение от savo_ » 17 Апр 2009, 14:02

Извинявам се на колегата, че му ползвам темата.Някой може ли уреди технотеста без да се минава реално (сложил съм С50Б32 на Е36 купе)-на ЛС, от Пловдив съм.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 17 Апр 2009, 17:24

sabi1984 написа::bowdown: мерси за инфото колега че тук ме бяха засилили за некви 400-500лв. :shock:
а прагове нямам колега нали ти казах :(

тази е цената за автомобил от САЩ
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 18 Апр 2009, 13:17

стан написа:Нали знаеш че ще се заяждат за всичко и по-добре да не приближаваш технотест :mhihi:

е толкова ли са зле :shock: имам впредвит че аз отивам доброволно за да регистрирам редовен мотор на купето си който си има естествено и документи.
в смисъл дали ако отида НЕ чрез полицейска заповед да озаконя двигателя си,ще се заяждат заради размер на джантите,спортно окачване и такива работи :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 18 Апр 2009, 14:17

Тук е момента да попитам дали някой е минавал Технотест с автомобил със сменен двигател. Примерно купувам си 750иЛ но и монтирам М50Б20
Всичко останало стандартно, дали ще има много ядове в Технотест-а ? И дали някой има връзки там ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 20 Апр 2009, 16:15

sabi1984 написа:
стан написа:Нали знаеш че ще се заяждат за всичко и по-добре да не приближаваш технотест :mhihi:

е толкова ли са зле :shock: имам впредвит че аз отивам доброволно за да регистрирам редовен мотор на купето си който си има естествено и документи.
в смисъл дали ако отида НЕ чрез полицейска заповед да озаконя двигателя си,ще се заяждат заради размер на джантите,спортно окачване и такива работи :roll:

Да :confused: Ако колата е била 2.0 а си сложил 2.5 100% ще измислят нещо гаранция ти давам. Ама все пак поразпитай още де, но не възлагай големи надежди

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 20 Апр 2009, 21:46

стан написа:
sabi1984 написа:

Да :confused: Ако колата е била 2.0 а си сложил 2.5 100% ще измислят нещо гаранция ти давам. Ама все пак поразпитай още де, но не възлагай големи надежди
Докато матора е стандартно вграждан в купето има шанс за минаване. Там ако спирачки и други дришни са по-големи и те трябва да се сменят. Но знаем: Без почерпка раотата не се върши никогаш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 21 Апр 2009, 6:28

ситуацията е следната
искам на 316купе да набия двигател м50б20 мисля че е нещо нормално на една кола да има шанс да се смени законно мотора,пък и не слагам акцизен мотор или нещо такова(все още :mhihi: )
сложил съм вентилирани дискове отпред и отзат,окачването е сменено.
притеснява ме да не е да вземат да се заяждат за глупости,като например размер на джанти,за регулеруемото окачване което съм сложил и т.н.
какво като караме бмв-та мисля че нетрябва да се заяждат за такива неща.ако отиде човек с някой опел със сменен двигател,нали пак е същото.надявам се да не са в кофти настроение,че иначе кофти :confused:
и само последен въпрос-парите които се дават за технотеста предварително ли се плащат(преди да я гледат)или след като прегледат колата и решат че всичко е ок :roll:
все си мисля че ще се плаща предварително и нали сме в България за това се ебават да се върне човек пак :evil:
така си мисля аз де,някой който е запознат да сподели :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 21 Апр 2009, 9:56

плаща се след като минеш теста,ако те върнат за нещо не плащаш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 27 Апр 2009, 21:49

благодаря за всички отговорили :)
имам последен въпрос-навсякаде ли мога да мина комисията,технотеста?
в смисъл дали трябва в регионалния кат или може и в други градове,които са ми наблизо :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 28 Апр 2009, 9:07

sabi1984 написа:благодаря за всички отговорили :)
имам последен въпрос-навсякаде ли мога да мина комисията,технотеста?
в смисъл дали трябва в регионалния кат или може и в други градове,които са ми наблизо :roll:

имат си дати на които посещават различни градове иначе за да не чакаш беги в Сф
Изображение

Назад към Извън Темата