цена на технотест
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
цена на технотест
незнам дали е тук мястото за тая тема,но някой може ли да ми каже колко е цената на технотест в кат
случая е следния -искам да сменя двигателя и ми казаха че трябва да мина техно тест,та някой минавал ли го е и ако може да сподели каква е цената му и какво точно гледат на този технотест освен документи и номера на двигателя
благодаря предварително и се извинявам ако темата не е за тук

случая е следния -искам да сменя двигателя и ми казаха че трябва да мина техно тест,та някой минавал ли го е и ако може да сподели каква е цената му и какво точно гледат на този технотест освен документи и номера на двигателя

благодаря предварително и се извинявам ако темата не е за тук

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
http://www.technotest.bg/bg/pricelist.html
Ето и адреса колега - http://www.technotest.bg/bg/offices.html , и дай да намериме едни прагове за моята колица

Ето и адреса колега - http://www.technotest.bg/bg/offices.html , и дай да намериме едни прагове за моята колица

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Извинявам се на колегата, че му ползвам темата.Някой може ли уреди технотеста без да се минава реално (сложил съм С50Б32 на Е36 купе)-на ЛС, от Пловдив съм.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
sabi1984 написа::bowdown: мерси за инфото колега че тук ме бяха засилили за некви 400-500лв.![]()
а прагове нямам колега нали ти казах
тази е цената за автомобил от САЩ

стан написа:Нали знаеш че ще се заяждат за всичко и по-добре да не приближаваш технотест
е толкова ли са зле

в смисъл дали ако отида НЕ чрез полицейска заповед да озаконя двигателя си,ще се заяждат заради размер на джантите,спортно окачване и такива работи

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
sabi1984 написа:стан написа:Нали знаеш че ще се заяждат за всичко и по-добре да не приближаваш технотест
е толкова ли са злеимам впредвит че аз отивам доброволно за да регистрирам редовен мотор на купето си който си има естествено и документи.
в смисъл дали ако отида НЕ чрез полицейска заповед да озаконя двигателя си,ще се заяждат заради размер на джантите,спортно окачване и такива работи
Да

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Докато матора е стандартно вграждан в купето има шанс за минаване. Там ако спирачки и други дришни са по-големи и те трябва да се сменят. Но знаем: Без почерпка раотата не се върши никогашстан написа:sabi1984 написа:стан написа:Нали знаеш че ще се заяждат за всичко и по-добре да не приближаваш технотест
е толкова ли са злеимам впредвит че аз отивам доброволно за да регистрирам редовен мотор на купето си който си има естествено и документи.
ДаАко колата е била 2.0 а си сложил 2.5 100% ще измислят нещо гаранция ти давам. Ама все пак поразпитай още де, но не възлагай големи надежди

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
ситуацията е следната
искам на 316купе да набия двигател м50б20 мисля че е нещо нормално на една кола да има шанс да се смени законно мотора,пък и не слагам акцизен мотор или нещо такова(все още
)
сложил съм вентилирани дискове отпред и отзат,окачването е сменено.
притеснява ме да не е да вземат да се заяждат за глупости,като например размер на джанти,за регулеруемото окачване което съм сложил и т.н.
какво като караме бмв-та мисля че нетрябва да се заяждат за такива неща.ако отиде човек с някой опел със сменен двигател,нали пак е същото.надявам се да не са в кофти настроение,че иначе кофти
и само последен въпрос-парите които се дават за технотеста предварително ли се плащат(преди да я гледат)или след като прегледат колата и решат че всичко е ок
все си мисля че ще се плаща предварително и нали сме в България за това се ебават да се върне човек пак
така си мисля аз де,някой който е запознат да сподели
искам на 316купе да набия двигател м50б20 мисля че е нещо нормално на една кола да има шанс да се смени законно мотора,пък и не слагам акцизен мотор или нещо такова(все още

сложил съм вентилирани дискове отпред и отзат,окачването е сменено.
притеснява ме да не е да вземат да се заяждат за глупости,като например размер на джанти,за регулеруемото окачване което съм сложил и т.н.
какво като караме бмв-та мисля че нетрябва да се заяждат за такива неща.ако отиде човек с някой опел със сменен двигател,нали пак е същото.надявам се да не са в кофти настроение,че иначе кофти

и само последен въпрос-парите които се дават за технотеста предварително ли се плащат(преди да я гледат)или след като прегледат колата и решат че всичко е ок

все си мисля че ще се плаща предварително и нали сме в България за това се ебават да се върне човек пак

така си мисля аз де,някой който е запознат да сподели

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
sabi1984 написа:благодаря за всички отговорили![]()
имам последен въпрос-навсякаде ли мога да мина комисията,технотеста?
в смисъл дали трябва в регионалния кат или може и в други градове,които са ми наблизо
имат си дати на които посещават различни градове иначе за да не чакаш беги в Сф

14 мнения
• Страница 1 от 1