Пропя маскиран, отвлякъл Киро Киров

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Пропя маскиран, отвлякъл Киро Киров

Мнение от hemicharger » 17 Апр 2009, 12:32

„Имаме защитен свидетел, който е участвал в групата, отвлякла Киров, обяви пред bTV зам. градският прокурор Роман Василев.

Възможно е още днес да има акция на прокуратурата за задържането на групата, участвала в отвличането на бизнесмена.

Ключовият свидетел се предал недоволен от дела си, получен след като Киров-младши плати откупа за баща си.

Киро Киров бе отвлечен на 27 март вечерта пред дома си в столичния квартал "Банкя".

Джипът на бизнесмена – „Порше Кайен“, беше открит с включени фарове и отворени врати.

Сигналът за изчезването на Киров беше подаден от сина му на следващия ден.

След 19 дни в плен Киров бе освободен, след като синът му предаде 1 млн. лв. откуп.

Киров каза, че е шокиран от новината, че има свидетел, който разкрива престъплението.

„Чувствам се добре, едва ли не съм склонен да считам, че е минало много време и съм спокоен психически. В офиса съм, вече съм на работа“, каза бизнесменът.

Той допълни, че не съжалява за платените пари.

„Пари се изкарват, пари се печелят, важното е, че съм жив“, подчерта той и разказа, че е оцелял благодарение на желязната си психика и сравнително доброто си здраве.

Дано да не е поредния "блъф" на прокуратурата!
http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=69580
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 17 Апр 2009, 12:56

Не разбрах само какво е пял и защо трябва да ме интересува, че някой е решил да се пробва като певец.

Сериозно, нали може без малоумни формулировки като за жълтата преса? :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Апр 2009, 13:07

Feanor написа:Не разбрах само какво е пял и защо трябва да ме интересува, че някой е решил да се пробва като певец.

Колега статията не съм я писал аз, а темата я пуснах защото отвличанията в БГ зачестиха (даже днес отново е отвлечен един бизнесмен) и сега има реален шанс да се разбие бандата, която се занимава с този бизнес!
По всичко личи че "групировката" по отвличания е една в БГ и залавянето на участниците би повлияло не само на МВР, а дори и на предстоящите избори!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 17 Апр 2009, 13:24

Ясно ми е, че само си я публикувал тук. И не възразявам срещу пускането, просто се дразня на формулировката. Аз лично бих сменил заглавието, защото като видя подобен изсмукан от пръстите словоред ми изчезва каквото и да било желание да продължавам по-надолу.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Апр 2009, 14:44

hemicharger написа:
Feanor написа:Не разбрах само какво е пял и защо трябва да ме интересува, че някой е решил да се пробва като певец.

Колега статията не съм я писал аз, а темата я пуснах защото отвличанията в БГ зачестиха (даже днес отново е отвлечен един бизнесмен) и сега има реален шанс да се разбие бандата, която се занимава с този бизнес!
По всичко личи че "групировката" по отвличания е една в БГ и залавянето на участниците би повлияло не само на МВР, а дори и на предстоящите избори!

По какво точно личи че е само една?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Апр 2009, 15:20

Няма по- недъгав новинарски сайт с по- клозетен стил на писане. Ако искаха нещо да направят прокурорите нямаше да вдигат такава шумотевица, цялата гюрултия е за парлама, накрая нищо-както винаги става у нас. Почнат ли такива медийни кампании -работата е ясна-мижи да те лажем :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Апр 2009, 15:57

Предизборно отчитане на дейност ... никой не са хванали споко ;)

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 17 Апр 2009, 22:40

колега стегни се малко и не прави тъпи забележки,нека си формулира темата както прецени,не се прави на учителка :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 17 Апр 2009, 22:45

Тия са абсолютни та*аци, имам впредвид държавните ни институции полиция, съд и прокуратура!

п.п.: и политиците на 1 място!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 18 Апр 2009, 8:41

Аз като го гледах тоя Киров как се хилеше на интервюто за новините след като го пуснаха , не ми изглежда много истински отвлечен да е бил....Човек, който..колко дни бяха там се е страхувал за живота си, не изглежда по този начин ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Апр 2009, 11:38

И на мен нещо ми изглежда нагласена цялата работа :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 18 Апр 2009, 12:15

///vlado написа:Предизборно отчитане на дейност ... никой не са хванали споко ;)

абсолютно съм съгласен :) Никой не са хванали, да не говорим пък, че има опасност някой ей така да иде да "изпее" нещо... най-малкото щеше да се пази в тайна докато заловят голяма част от групата. Тия вече ни взеха за най-големите балами :mhihi:

Мишел написа:Аз като го гледах тоя Киров как се хилеше на интервюто за новините след като го пуснаха , не ми изглежда много истински отвлечен да е бил....Човек, който..колко дни бяха там се е страхувал за живота си, не изглежда по този начин ;)

:roll: Има нещо такова, но той пък и нали обясни, че са се държали добре с него, хранели го, лекарства и всичко необходимо му давали... Явно не се е чувствал застрашен, защото е знаел, че ще му платят откупа, а сега просто се радва на живота :mhihi: , незнам :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 20 Апр 2009, 2:24

Аз пък си мисля, че цялата работа беше нагласена за да скрие няколко милиона да не бъде обложен с данък върху печалбата .Предвид,че миналата година беше един от най-големите данъкоплатци на държавата .Все пак 40 милиона са доста пари дори и за дейността на Киров за да плаща данък .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 20 Апр 2009, 2:32

sineok_pi4_ написа:Аз пък си мисля, че цялата работа беше нагласена за да скрие няколко милиона да не бъде обложен с данък върху печалбата .Предвид,че миналата година беше един от най-големите данъкоплатци на държавата .Все пак 40 милиона са доста пари дори и за дейността на Киров за да плаща данък .

Ти нали не мислиш, че като плаща откуп, издава фактура на бандата, и после си я отчита като разход? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 20 Апр 2009, 3:47

вси4ко е нагласено като при оня от литекс дето го отвлекоха после изпуснали жена му и видиш ли платили некви пари в благотворителна организация за лекуване на женските цици и хоп освободен...ВСИ4КО Е ИНСЦЕНИРОВКА ЯВНО Е 4е не са направили нещо или е с цел заблуда, не е нормално да си голям бизнесмен в тази държава да виждаш какво става и да си без охрана.явно е сгафил нещо
NO BRAIN NO PAIN

Следваща

Назад към Извън Темата