за какво плащаме на държавата
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
за какво плащаме на държавата
колеги немога да се здържа и за това пускам тази тема
искам да попитам каде ни отиват парите за винетки и данъци.по пътищата има кратери като че сме на луната.плащаме данъци, плащаме винетки,плащаме за какво ли не и накрая и си правиме ходова част през два месеца щот някои не си е сварщил работата и караме на офроуд ****** им маичина на всички.снощи скочих в един подобен кратер и сега 90 лв за заварка на джанта и изправяне и да неказвам за носач и други работи.
искам да попитам каде ни отиват парите за винетки и данъци.по пътищата има кратери като че сме на луната.плащаме данъци, плащаме винетки,плащаме за какво ли не и накрая и си правиме ходова част през два месеца щот някои не си е сварщил работата и караме на офроуд ****** им маичина на всички.снощи скочих в един подобен кратер и сега 90 лв за заварка на джанта и изправяне и да неказвам за носач и други работи.
- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
е да дам един пример за пезмисленото слагане на знаци където нетрябва да речем в кв.лагера в софия.наскоро наслагаха знаци и направиха еднопосочни (пътечките)по които минавам за да стигна до моита девоика.преди стигах за нула време до блока, но сега за по преко трябва да мина през гр.варна за да стугна до нея баси простотията направо нямам думи.наслагаха навсякъде знаци за еднопосочно движение прават ''архелогически разкопки'' и за кво?за да се види че прават нещо (маи трябва да си купувам АТВ за да карам по софия).неравности колкото искаш,3м нагоре после 6м надолу после пак 12м нагоре.и наи голямата простотя-ако бях викнал снощи КАТ за протокол ще ми напишат акт 4е съм карал бързо или или както един се ебава,че несъм видял кратера.
ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ колеги

- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
а и да си вземем по някоя подводница за да караме да речем по язовир магистрала тракия
имаше една реклама ''чудиш се къде да прекараш ваканцията си,ела в българия'' нещо такова беше

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Дам положението е толкова зле,че просто нямам думи. Пред нас в драгалевци даже и дупки нямаме тука си е черен път, общината е длъжна да асфалтира улицата, но от толкова години водиме разправий и нищо, и май сами ще си я правим. Но както и да е това е отдалечен квартал но тия грамадни ями по центъра които ще изплашат и кросов мотор, просто са непоносими. Абсолютна срамота, тука на хладилника още си седи ямата и колите я обикалят. А най-странното е че като благоволят да ги запълнят се появяват при първия дъжд наново. Ма така е, аз веднъж както си дремах в задръстването станах свидетел на "запълване на дупка". Мангала зима една лопата топъл асфалт изсипва го в локвата която запълва дупката потупва отгоре да е по сигурен и минава на следващата. А общината плаща някъде около 1 милион на километър за строене на нов път. Ама така е Ш*БАНИ перачи на пари ги правят улиците. А ние си трошиме джантите и правиме балони на гумите. На приятелката ми родителите са журналисти и сам си говорил с тях да снимам всички недопустими дупки около центъра и да направят предаване ама дали ще има ефект.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
А и също по темата, имах възможността да пръсъствам на парламентарен контрол в НС миналия петък. Тогава на министъра Михаил Миков беше повдигнат въпроса за дупките и как сме единствената държава в ЕС без завършена магистрала. На което той побърза да отговори ,че за всичко била виновна несъобразената скорост, и как трябвало да приемат нов закон, с която едва ли не ше ти режат крака като превишиш с 5км/ч. А и освен това дупките си ги имало и хората трябвало да се СЪОБРАЗЯВАТ с тях представи си.
А и още една мъдра мисъл - цитирам: Неможело да си караш ферарито и дупката да ти е виновна" А сега ми кажете къде му е акъла на тоя и за кво ферари бръщолеви. Направо незнам как не го уцелих с телефона.

- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
аз мих нахлупил счупената ми джанта на тоиа на врата за си я носи като ланец.''що несъм видиял и заобиколил дупката,АМИ ЗАЩО Е ТАМ ДАЗИ ДУПКА.''
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ми парите отиват в строежа на вили, къщи, ХОТЕЛИ по драгалевци, бояна, околията, слънчев бряг и други курорти, също така за джипки, расови спортни коли, екскурзии в монако и извън европа и не на последно място за поддръжката на силиконови мадами....

- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
[quote="Dimo"]ми парите отиват в строежа на вили, къщи, ХОТЕЛИ по драгалевци
точно там си почупих МПС-то
точно там си почупих МПС-то
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
за нещастие това е родната картинка ...
ми то кат' се замислите има ли едно нещо което да работи в държавата, чее нещо не се сещам, а сетих се има - управниците успешно водят политика на геноцид!
бахти не ми се живее в това подобие на дъравица

бахти не ми се живее в това подобие на дъравица

"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
На мене ми харесват не ви ли е забавно да си маневрирате по пътя.Аз са се връщам от село и си е готино караш ту в насрещното ту в средата понякога през ливадата
иначе на 1 перфектен път както сме свикнали сега може да заспим 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Забележете пред Министерския съвет и Президентството дупките и вълните на жълтите павета - щом там никой не го интересува да е равно, значи просто никъде няма да е добър пътя...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2