10 причини Дядо Коледа да не съществува

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

10 причини Дядо Коледа да не съществува

Мнение от TheBoss » 21 Дек 2004, 18:54

Някога, когато децата по света са били много по-малко от сега, Дядо Коледа може би наистина е раздавал подаръци на всички. Но дори и това да се е случило, този добър старец отдавна не е между живите. Математици от Германия изчислиха защо точно е невъзможно Дядо Коледа да съществува днес. Формулата на разочарованието за милиони малчугани съдържа 10 функции.

1. Никой от познатите днес видове северни елени не може да лети. Вярно, на земята съществуват 300 хиляди вида организми, които още не са класифицирани. Те обаче са предимно бактерии и насекоми.
2. Дядо Коледа раздава подаръци само на християни. Ако от 2 милиарда деца на планетата извадиме будистчета, мюсюлманчета и хиндуистчета, остават 378 милиона.
3. Ако едно семейство има средно по 3 деца и във всяка къща живее поне по един малчуган, то на добрия старец му се налага да посети 126 милиона домакинства.
4. Ако Дядо Коледа се изхитри да употреби в своя полза часовата разлика и тръгне от изток на запад, той разполага с 31-часов работен ден. Така за 1 секунда белобрадия трябва да посети 1130 къщи. През това време той скача от шейната, покатерва се на покрива, спуска се през комина, раздава даровете, спринтира обратно към шейната и полита към следващия дом.
5. Да приемем, че средното разтояние от къща до къща е 1 км. В такъв случай шейната с елените профучава със скорост над 1000 км. в секунда. Това превишава 3000 пъти скоростта на звука. Най-бързите северни елени достигат 25 км/ч.
6. Да преминем към товара на шейната. Ако едно дете получава средно 1 кг. подаръци, шейната тежи 378 000 т., при това без Дядо Коледа, който си е възпълен.
7. Дори един летящ елен да се напъне за 10-кратно по-голям товар от нормалния, на тази шейна са и нужни 216 000 елена. Това увеличава тежестта, в която все още не е включена самата шейна, на 410 400 тона. Само за сравнение: това е 4 пъти повече от презокенаския лайнер "Куин Елизабет".
8. При тегленето на 410 400 тона със скорост над 1000 км в секунда се получава огромно съпротивление на въздуха. От него елените се нагряват страхотно, както космически кораб, който навлиза в земната атмосфера. Всяко от първата двойка животни трябва да поеме 16,6 трилиона джаула енергия и то на секунда. В този случай те мигновено пламват като факли и следващата двойка поема съпротивлението. Това се съпровожда от оглушителен трясък.
9 За някакви си 5 хилядни от секундата всички животни ще са се изпарили. А в същото време Дядо Коледа ще е подложен на ускорение 17 500 пъти по-голямо от земното.
10. При тегло от 120 кг. (всъщност доста по-малко от описанията на добрия старец) Дядо Коледа би се забил в облегалката на шейната си със сила 20,6 милиона нютона.

Не остава нищо друго освен да теглиме чертата и да направиме тъжното заключение: Няма Дядо Коледа, просто не е възможно той да съществува. Но... ако малчуган ви попита има ли го, не му разваляйте празника с верния отговор. Защото какво би била Коледа без Дядо Коледа?(24 часа)

:bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
Защоооооооо? Убиха детето в мен :( Гадовеееееееееееее. Искам си Дядо Коледааааааааа. Искам си подаръкаааааааа.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Дек 2004, 22:20

А аз пък си искам Дядо Мраз :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Dimo на 22 Дек 2004, 8:48, променена общо 1 път

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 21 Дек 2004, 23:25

:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

ДА ГО ДУХАТ ТИЯ В 24ЧАСА! АЗ ЦЯЛА ГОДИНА ОПЯВАМ ЗА АУДИ С ДИСТАНЦИОННО И ДНЕС ОТКРИХ ЕДНО ТАКОВА СКРИТО ОТ МЕН В ГАРДЕРОБА НА ЖЕНА МИ! ДЯДО КОЛЕДА СИ ИМА ТОЙ ГО Е ОСТАВИЛ ТАМ ЗА МЕН, ДА МИ ГО СЛОЖАТ ПОД ЕЛХАТА!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 22 Дек 2004, 9:32

Nasti написа:...ДА МИ ГО СЛОЖАТ ПОД ЕЛХАТА!

нямаш проблеми :mhihi: :help: ;) :winky:

ДЯДО МРАЗ СЪЩЕСТВУВА
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Дек 2004, 13:26

naskoksan написа:
Nasti написа:...ДА МИ ГО СЛОЖАТ ПОД ЕЛХАТА!

нямаш проблеми :mhihi: :help: ;) :winky:

ДЯДО МРАЗ СЪЩЕСТВУВА

Съжелявам че трябва да те разочеровам ама и Дядо Мраз не съществува. :confused:
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 22 Дек 2004, 19:31, променена общо 1 път
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 22 Дек 2004, 19:08

bmw maniqk ivo bmw написа:СЪжелявам че трябва да те разочровам ама и Дядо Мраз не съществува. :confused:

Да бе ДА!Сложи един Дядо в Хладилник МРАЗ и ми кажи после кво не съществувало :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Joro ViK-to » 22 Дек 2004, 19:32

:mhihi:
Изображение
Жигула Power

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Дек 2004, 21:47

Ми значи и дядо Коледа го има, демек, като заведем дядо ми на колада на прасето и ей го на дядо коледа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Еййй тая тема я обърнахме на простотия :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Дек 2004, 1:59

На всяко от еленчетата пише М3 а на шейната М6, ако не сте забелязали :mhihi: , което автоматично премахва проблемите със скороста ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 23 Дек 2004, 3:44

СЪЩЕСТВУВАШЕ :arrow:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Назад към Извън Темата