Енергийният форум или как и къде да паркираме?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Ситуацията е следната: налага ми се да пътувам утре Благоевград-София, обаче заради тази мултинационална конференция, центъра ще е пълна блокада. Това са затворените улици според в. Стандарт:
Излиза, че около бул. В. Левски, Гурко и наоколо ще е отворено, там макар и трудно може да се намери място за паркиране. Обаче молбата ми е някой по запознат да каже каква е ситуацията, така ли е, или не е.
Аз в София влизам по бул. Цар Борис III - демек- доклко мога да се добера до центъра.
И друго - чух че имало алтернативен маршрут Блг-София - не по магистралата, ами от Дупница се хваща пътя за Самоков и преди него се завивало по една отбивка за с. Белчини Бани, и съответно се влизало в София през Младост. Ако някой го знае този маршрут, ще съм много благодарен да сподели подробности. Дали в тоя случай няма да е по-подходящ.

Излиза, че около бул. В. Левски, Гурко и наоколо ще е отворено, там макар и трудно може да се намери място за паркиране. Обаче молбата ми е някой по запознат да каже каква е ситуацията, така ли е, или не е.
Аз в София влизам по бул. Цар Борис III - демек- доклко мога да се добера до центъра.
И друго - чух че имало алтернативен маршрут Блг-София - не по магистралата, ами от Дупница се хваща пътя за Самоков и преди него се завивало по една отбивка за с. Белчини Бани, и съответно се влизало в София през Младост. Ако някой го знае този маршрут, ще съм много благодарен да сподели подробности. Дали в тоя случай няма да е по-подходящ.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Паркираш си на БИЛЛА на бул. България (бариерата сега не работи) и се пускаш надолу презглава към центъра.
Не те съветвам да минаваш по алтернативния път,преди минавах само от там за дупница,сега е много разбит,има много дупки и завои
А иначе ако решиш да минеш от там: караш от дупница за самоков,след с.Клисура има едно спускане към 7-8км,като слезнеш на правата от дясно има едно заведение с паркинг отпред,отминаваш го и 300-400м след него има кръстовище,там завиваш на ляво и продължаваш по пътя надолу
В София излизаш в Ст.град,не в Младост
А иначе ако решиш да минеш от там: караш от дупница за самоков,след с.Клисура има едно спускане към 7-8км,като слезнеш на правата от дясно има едно заведение с паркинг отпред,отминаваш го и 300-400м след него има кръстовище,там завиваш на ляво и продължаваш по пътя надолу
В София излизаш в Ст.град,не в Младост
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Не знам какво имаш в предвид под "Центъра". За София това е обширно понятие. Напиши горе-долу къде трябва да ходиш. Иначе на първо четене в района между х-л Шератон и Орлов мост със сигурност няма да има къде да спреш, включително и на сините зони, които са затворени. От Орлов мост до НДК и района около него - също. Бул. България също влиза в едно от трасетата, така че и там няма гаранция.
Дай повече инфо, къде имаш работа, за да те ориентираме по-добре.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
Vlados написа:Не знам какво имаш в предвид под "Центъра". За София това е обширно понятие. Напиши горе-долу къде трябва да ходиш. Иначе на първо четене в района между х-л Шератон и Орлов мост със сигурност няма да има къде да спреш, включително и на сините зони, които са затворени. От Орлов мост до НДК и района около него - също. Бул. България също влиза в едно от трасетата, така че и там няма гаранция.
Работата ми в общи линии е на Гурко и по принцип спирам в пресечките - Каравелов майче е едната, Паренсов и т.н (с много зор се вреждам там) но въпорс сега е дали изобщо мога да се добера до тея пресечки заради блокадата.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Можеш, аз работя на Раковска, намира се къде да се паркира, всеки ден обикалям, обаче сега е наистина лудница.Ако идваш от Борис, давай към 5-те кюшета после през подлеза и или надолу по Левски или към Раковска и търсиш.Ако идваш от Младост,по Евлоги Георгиев и предпоследния светофар е Раковска надясно. Вариант друг е наистина да паркираш на Била България или на платен паркинг,около Раковска има 3-4. Няма да съм на работа утре,иначе бих те ориентирала.Успех,колега.
Забравих, блокиран е Фритюф Нансен, Черни връх от Евлоги нагоре и към България има движение.
Забравих, блокиран е Фритюф Нансен, Черни връх от Евлоги нагоре и към България има движение.

Много като тебе вече плакаха ...
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Christoff написа:Работата ми в общи линии е на Гурко и по принцип спирам в пресечките - Каравелов майче е едната, Паренсов и т.н (с много зор се вреждам там) но въпорс сега е дали изобщо мога да се добера до тея пресечки заради блокадата.
Забрави да си намериш там някъде място. Евлоги Георгиев ще е изчистен от коли, които ще са навсякъде по преките. Ако питаш мен, хубаво ще си влезеш по бул.Цар Борис ІІІ, карай си по него и си намери някъде около Руски паметник къде да спреш (около Пирогов също е синя зона) и от там си хвани който и да е тролей - ще те закара до бул.Васил Левски, слизаш на Спортната палата и имаш 50 м. пеша. Не се вкарвай във филми да се буташ с колата точно натам. Във всички случаи си остави нервите в къщи и гледай да си поне час и половина по-рано в София.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1