Технически преглед само с платен данък?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Технически преглед само с платен данък?
http://www.dnevnik.bg/print/arhiv_za_gr ... ten_danuk/
колеги някои пострада ли от това вече. чувам че на повечето места искат документ от данъчните.
даже и нотариусите проверяват при покупко продажба вече
колеги някои пострада ли от това вече. чувам че на повечето места искат документ от данъчните.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Технически преглед само с платен данък?
ares2 написа:http://www.dnevnik.bg/print/arhiv_za_grada/2009/02/03/668442_stikeri_za_tehnicheski_pregled_-_samo_pri_platen_danuk/
Ми то принципно отдаван изискват платен пътен данък за да минеш ГТП, тва че не се спазва е друга бира

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
"Проблемът с по-високия данък за МПС в София не са 45-те лв., които ще дам в повече за тази година, а че този данък ще го платят около 60% от софиянци - балъците, които доброволно декларират колите си в данъчните служби по постоянен адрес в София"
Не е лесно да си "злобен балък"...
Не е лесно да си "злобен балък"...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
с темета искам да визирам дали се минава още на преглед и дали са ви върнали. темата кои декларирал и кои не беше друга и не искам да я подпалвам пак
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Днес карах на преглед колата на един приятел. Искаха ми квитанция за платен данък и валидна застраховка ГО. Това е по каналния ред. Това кой, как, дали, защо, колко минава по другия начин е съвсем друга история.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
NKolev написа:Днес карах на преглед колата на един приятел. Искаха ми квитанция за платен данък и валидна застраховка ГО. Това е по каналния ред. Това кой, как, дали, защо, колко минава по другия начин е съвсем друга история.
Ами колега като ти искат квитанция за платен данък , отиваш в банката и внасяш някаква минимална сума по сметка и с вносната бележка е представяш пред ония от техническият... Никой няма да тръгне да ти проверя колко си внезъл по сметка и т.н. Иначе все още се минава без тази платен годишен данък . А иначе аз по принцип нямам проблем с плащането на годишният данък и не виждам как може да правите проблем за някакви си 160 лв.?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
За моята ноември не ми искаха,преди седмица ходихме прекарахме колата на един приятел и на него не му искаха,аз знам че по новия закон вече не искат от каде го измисихте това????,иначе на моята от 2 години не съм го плащал тези са луди да ми искат 280лв еи така щото ми е стара колата и е мощна/то една мощ мала мале/!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1